Strumfi de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
loredana_76 spune:
La multi ani Oana,multe bucurii alaturi de familia ta si sanatate multa.Si nu te intrista de numarul luminarelelor,gindeste-te ca sint primaveri si uite ce minunatii ai adus pe lume.
Si tortul e bunnnn,mai vreau,dar mai bine pastram si pentru celelalte fete.David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
estecri spune:
oana , multi ani si de la noi!
sunt zombi. mihnea azinoapte adormea , dupa o juma de ora se intorcea pe burta in somn si se speria!Asa ca toata noaptea l-am intors pe spate...el se intorcea pe burta si uite asa ne-am petrecut noi noaptea
Nonna76 spune:
Oana!
Stiu ca ti-am mai spus dar acum vreau sa-ti spun si altceva.Te deranjeaza numarul anilor? te intreb:la care din ei ai renunta-la anul in care l-ai nascut pe Stefan sau pe Victor,la cel in care ti-ai cunoscut sotul, la anul in care ai intrat la facultate.La nici unul, sigur.Sunt anii tai si bucurate de ei.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
dsteluta91 spune:
NEATA SI DE LA NOI.
AVEM VESTI NOI
AZI IMPLINIM 3 LUNI
IERI AM FOST LA PRDIATRU SI A CONSULTAT-O PE CRISTINA ARE 4800G.,E PUTIN ROSIE IN GAT DAR ARE SI O RANA IN GAT SI POATE DE ACEEA NU MANINCA SI URLA CRED CA O DOARE ,I-A DAT AUGMENTIN,O DOARE O URECHEA SI NE-A DAT PICATURI,SAMBATA SAU DUMINICA MERGEM IAR LA CONTROL SA O CANTARIM IAR SA VEDEM CAT IA INTRO SAP. CU LAPTELE ASTA (MILUMIL)
samadhi spune:
BUNA DIMINEATA!!!!!!!... mai vrea cineva???
Bine ai spus NONNA76(Monica), imi place cum ai scris!!!!
Si de la mine OANA :
bucura-te de viata si fii fericita cu fiecare clipa tot mai mult!
Multa sanatate si sa fii mereu iubita!
Aici e moracanos afara, nici nu-mi vine sa ies..... brrrr cred ca e si frig dupa cum se vede.... E zapada in Bucuresti??? Cum e vremea la voi???.....
Merg sa fac micul dejun.... daca mai pot... voi reveni...
O zi buna!
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
dsteluta91 spune:
si la noi a nins ieri sio i-am aratat CRISTINEI prima zapada din viata ei chiar am iesit si afara prin ninsoare cat am mwers la pediatru ,din casa la masina si de la masina la dr. si invers
aylin_tarcan spune:
nonna, foarte frumos spus cu renuntatul la ani.
oana,
steluta, si noi implinim tot azi 3 luni. dam vesti cand ne intoarcem de la doftoras. sa vedem noi de ce nu papacim!!!
luna, super tare cojocelul!!
ma duc sa imi fac masca pentru par.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
liadorian spune:
Buna dimineata, fetelor!
Oana,
! Si chiar asa, Nonna are dreptate: ai renunta la vreunul dintre anii aia? Sper ca nu! Sa mai aduni inca multi fericiti alaturi de cei dragi tie!
Lunito, Lunito, bine ca nu stie Miruna ce-i aia "vreau si eu"! Daca ar fi vazut cojocelul Adelicioasei, sigur mi se trantea cu fundul de pamant si urla ca vrea si ea unul la fel! Sunteti doua gagici mortale, si tu si "pisoiul" tau.
In atentia fetelor cu retete naturiste: daca v-ati propus sa-mi atrageti asa, subtil, atentia ca ar cam fi timpul sa mai ocup si de look-ul meu, sa stiti ca nu functioneaza!!! Pe mine m-a facut mama frumoasa, cu un ten de nota 10 si n-am nevoie de masti sau tratamente sa-l fac mai stralucitor. Stiti cantecul ala cu "Pe umeri plete-i curg rau/Subtire-i ca un spic de grau/ O pierd din ochi de draga"? E despre mineeeee!!! Gluma, gluma, dar chiar arat ca iesita din pestera. Nu mi-ar strica o masca, colo, sa ma simt si eu un pic rasfatata... Vedem ce program de somn are Minunea si purcedem la operatiunea "Masca".
Steluta, o rana in gaaat?? Pai cum Dumnezeu a capatat-o??? Ma sperii si pe mine... Multa sanatate, sa se faca mititica bine si sa ia bine in greutate.
Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)