Strumfi de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

nu ma lasa sa le descarc in calculator

Mergi la inceput

ma refer la cantecele pentru bebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by valen

fraticule, m-ati innebunit cu numaratu' parabenilor. Eu folosesc produse Mustela cu drag si spor si nu cred ca renunt la ele pt. ca sunt convinsa ca produse chimice se gasesc in toate cosmeticele; unele nu sunt trecute pe eticheta pt. ca sunt utilizate in cantitate mica si atunci producatorului i sa da dreptul sa nu treaca respectivul component deci exista posibilitatea sa gasim minunile astea de parabeni in orice produs(in cantitati mai mici, e adevarat). In fine, e bine sa procedam asa cum simtim ca este cel mai corect pt. noi si copiii nostri.

pt. fetele care isi fac masti pt. par, unghii, calcaie si coate, tot respectul, ca eu abia reusesc sa-mi tai unghiile (ca ma incomodeaza mari )si sa-mi tai bretonul singura in oglinda (ca ma enerveaza si asta si tre' sa-l suflu din ochi mereu); acu' am alta grija: tre' sa ma vopsesc mai des pt. ca am albit ceva de speriat si cand vad firele alea albe ma apuca tremuratu'. Mie mi-ar placea ca toate aranjamentele astea femeiesti sa se faca asa, batand din palme si sa nu trebuiasca sa insisti cu tot felul de minuni si dusuri reci, doar doar pielea de portocale devine de lamaie. Concret: mi-ar placea sa ma dau de 3 ori peste cap si sa ma transform in printesa din poveste, cu talia de viespe, parul de aur si pielea de matase, fara nici un pic de efort.

nma

www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

FAIN MESAJ... fix asta voiam sa zic si eu despre parabenii astia... de ce ii tot numarati?

si apoi cu talia de viespe, nu cred ca vrei sa ne luam la intrecere; eu am pus 10 kg pe mine de cand am nascut

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

ma duc sa fac nani...ca cine stie ce ganduri are mihnea al meu ...poate am si eu noroc de o noapte dormita mai bine. Acum ma gandesc ca poate mihnea a fost in ultimul timp atat de agitat din cauza vaccinului? se poate sa aibe cateva seri bune dupa vaccinul de 4 luni de urlete ca la colici? sau doar ii caut eu o scuza...
pup fete dulci...si bebici frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Timi si cum se numesc ele pe numele lor englezesc? (taratele adica)

Am venit de la doctor, Adelise nu a facut vaccinul, avem 5400g la 14 sapt si avem unda verde sa ne apucam de cereale la 17 sapt datorita refluxului insa mai vedem cum ia in greutate pana atunci poate mai amanam totusi.

Va pup ma duc sa mai pun neste pozici sa va arat.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Pozici cu mesaj pentru Mosu' si in cojocel gasiti www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=4063" target="_blank">aici

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Nu-i asa ca se vede ca suntem bolnavioara? Are fatuca de pisoi pricajit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna wheat bran e tarate de grau (bran=tarate)
Cu asa o fetita dragalasa si cuminte Santa trebuie sa fie tare generos ca de nu il lasam fara reni.
Multa sanatate Adelise!

Nikole azi dimineata chiar mi-am facut si eu o amestecatura de ulei cu zat de cafea dar am pus si faina de malai. Dupa ce m-am rasfatat cu chestia asta chiar era pielea mult mai fina (nu mai avusesem timp sa ma ocup de mine cam de multisor)si seara surpriza, citesc ca ai postat reteta de "scrub" a la bunica...dar eu pe fata n-am folosit doar pe corp. Am vazut pozele, sunteti o familie tare frumoasa.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Timo saru'mana...vrusi sa mai zic referitor la exfoliantul cu zat ca intr-adevar nu se foloseste ptr ten, si doar ptr corp.Ptr pielea delicata a fetei, e prea dur.

revin si eu mai tarziu...

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna dimineata.
Am intrat in fuga asa, matinal, pentru ca vreau sa impart azi cu voi nu doar , ci si un pahar de (ce-o fi, avem pentru toate gusturile) si o felie de (asta sper ca e tort, desi cam arata asa, a omleta ornata cu ciocolata. Eu tort vreau sa va dau, de ala, cu lumanari. Muuuulte, muuulte lumanari, dar asta e deja alta poveste, mai trista.)

Va pup.

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput