Strumfi de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
aylin_tarcan spune:
si io ca valen. dar prea am tenul iritat si parul naspa ca sa nu ma gandesc macar sa fac ceva. si pe alea usoare o sa le si fac
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
claucia spune:
Valen cata dreptate ai! si eu as vrea cateodata sa fiu pusa la punct asa batand din palme. insa, cand ma apuca cateodata si epilatul si manichiura si parul si toate alea, ma intreb invariabil de ce nu am facut-o mai devreme/mai regulat/mai fara lene?
Fetelor, eu am avut un moment tare dulce cu pitica mea. Am luat-o in brate, suntem numai noi doua acasa, am pus Leonard Cohen "Dance me to the end of love" si am lasat lumina unei veioze cu picior (la care rade pitica mea mereu) si am dansat cu ea in brate pret de vreo 5-6 ori a tot cantat Mr Cohen aceeasi melodie. Fetita mea scumpa a adormit incetisor iar eu am ignorat durerea de spate ca tare fericita si binecuvantata ma simt ca o am.
Am vrut sa impartasesc cu voi.
Pupici
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia
estecri spune:
stefania, nu gasesc pe mailul comun cantecelel pe care ziceai ca le-ai trimis...sau nu stiu eu unde sa caut?
pap.elena spune:
Chiar daca nu mai avem asa mult timp sa ne ocupam de noi ,10 minute / zi pentru aplicarea unei masti cosmetice nu este chiar asa de mult .Trebuie sa ne ocupam si de noi sa fim niste mamici frumoase ,in plus de asta mie trucurile astea mici i-mi fac bine ma deconecteza din rutina zilnica .
Eu asa ma bucur ca am reusit sa scap de 22 kg din 24 cate am luat in timpul sarcinii, ma simnt mai bine .Imediat dupa nastere eram asa deprimata ,ma vedeam asa grasa si urata ca nu-mi venea nici sa ma pieptan dar cu timpul s-a schimbat .
Elena si bufleiul ALEXANDRU
mychydutza spune:
nikole m-ai vrajit cu cafeaua ta! maine dupa cafeaua de dimineata ma pun pe treaba.....e valabil numai pt fatza, nu?
si pe mine cosmeticareala ma destinde si=mi creeaza o senzatie de buna dispozitie!daca m-as apuca si de gimnastik as fi pe deplin multumita de mine.
*mihaela*
stefania_97 spune:
Estercri a dat eroare e-mail-ul era prea mare. O sa trimit cate 10 cantecele.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
aylin_tarcan spune:
elena, si tac-su ii zice buflei almei
m-am dat pe fata cu albus de ou+miere+lamaie....pot sa ma dau cateva zile la rand? cami-a mai ramas compozitie. cu prima ocazie incerc pe par cu galbenus, ulei si miere. si ma duc la plafar sa iau tarate, argila alba si ulei de migdale. am retinut bine? nu m-am dat 30 de ani cu nimic, si ma apuca acum. dar mai bine mai tarziu decat niciodata!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
samadhi spune:
NIKOLE: ti-am scris email! Ce sa iti zic am vazut si restul de poze care le-ai atasat.... ai o minune de copil, un inger... este comoara vietii tale si iti doresc sa te mandresti mereu cu el.Incearca poate il faci manechin, oricum vor fugi fetele dupa el, e tare frumos ca tine de fapt, iti seamana mult.Va pup cu drag, si tot sper sa ne vedem... curand....
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
samadhi spune:
MULTUMESC ca mi-ati atasat pozele in albumul comun! Si multumesc pentru ca l-ati creeat si va ocupati mereu de el!!!Pentru asta
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
Timi07 spune:
Luna dacaeu gasesc aici tarate gasesti si tu in Londra daca in Tesco nu e la voi, in maga naturise sigue e. Va pupam, frumosilor.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)