Strumfi de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Daca nu gasesti da-mi un PM cu adresa ta de mail si i-ti trimit.

Elena si bufleiul de ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

aylin tocmai vroiam sa-ti raspund da mi-a luat-o elena inainte. maska aia e perfecta pt ten gras. o mask ffff nutritiva e aceiasi pe care ti-am zis-o pt par. miere+ulei masline+galbenus. cand te dai pe par pui si pe fata si decolteu. e super eficienta.
daca ai ten mai incarcat poti face un peeling cu faina de porumb si taratze de grau. le pui in cantitati egale pui un pic de sampon de bebe in mana , faci neste clabuci , pui faina si taratzea , freci in mana si dupa aia dai pe obraz fara sa freci prea apasat. clatesti bine dupa. dupa se aplica o crema nutritiva(fara parabeni-hehehehhehehe).
tot pt ten e fff buna masca cu argila alba. daca ai ten gras faci o pasta din argila alba si apa calduta. aplici pe fata cu o pensula si stai 20 min. daca ai ten uscat, pui argila+ulei masline +apa calduta , faci pasta si aplici pe fata. sunt fff bune pt ten si baile de abur cu musetel. fff impo e ca inainte de masca sa fie tenu curat.

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mia, intrebai de miopie, nu are rost sa faci ochelari noi decat dupa ce termini cu alaptarea. Si atunci sa mai lasi 1-2 luni sa isi revina ochii, nu as stii sa iti dau explicatia logica dar eu sunt fericita ca am miopia mare si nu sesizez diferentele mici .

Eu stiu ca legea nu ne da voie sa tinem cosuletul copilului pe scaunul din fata, corect e oriunde in spate, eu il tin pe mijloc ca in dreapta e scaunul lui Vlad si la Vlad cand era singurul plod in familie, tot pe mijloc il tineam, cu spatele la mers pana la 6 luni si cu fata la mers dupa 6 luni. Despre siguranta scaunului auto, e relativa atata timp cat legam scaunul cu centurile. La Vlad am in schimb scaun isofix si mi se pare mult mai sigur. La scoici nu merita insa sistemul asta isofix.
Pe la un an de viata respectiv aproape 3, voi cumpara pentru Vlad un scaun inaltator si voi pasa scaunul actual lui Tudor si clar nu vom putea merge decat 4 persoane in masina

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Fetelor in sfarsit am gasit un site cu muzica pt copii care te lasa sa faci dawnload gratis.
Am trimis pe e-mail-ul comun 100 de cantecele pt.copii. Site-ul este: http://www.esnips.com/web/cantecele-copii-Carina/
Au si povesti si muzica clasica. Nu e nevoie sa mai dati banii pe cd-uri.
Enjoy

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

fetelor, avem voie sa-i lasam pe bebei sa se uite la TV?
MULTUMIM PT MUZICA DE BEBI , ma duc si eu sa descarc..ca al meu pana acu nu a auzit decat cutiuta muzicala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

elena, si eu am cautat pe dc, dar nu am gasit.

mihaela, si de unde cumpar argila alba si tarate?

stefania, ma duc sa descarc!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by Diana2007

quote:
Originally posted by mychydutza

si am mai aflat de uleiul de migdale dulce care cica face fff bine la ten. p-asta nu l-am testat dar urmeaza!!!!!!!!

*mihaela*

... eu pe asta il folosesc pentru masajul lui bebe si ii merge foarte bine. Ne-a fost recomandat de o asistenta medicala de aici.Atentie insa la alergii !!!

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Eu il folosesc de 3 ori pe saptamana ,inca de cand eram gravida, seara, dupa demachiere fac un masaj lejer, mangaietor(ce ciudat suna),pe pielea in prealabil usor umezita cu apa termala.
Este divin!Dimineata se vede diferenta, uleiul de migdale este recunoscut ca cel mai puternic antirid existent, si nici nu e plin de chimicale...
vorbeati si de parabeni...offff, eu una nu inteleg nimic din ce scrie pe etichete, ac e totul in kanji, insa folosesc cea mai buna firma, recunoscuta ca fiind cea mai naturala, cea mai cea mai...
masaj nu ii fac ca nu sta, se zbate ca pestele pe uscat, desi am incercat de multe ori, cand era hranit, calm...nu-i place si pace!

Iar ptr noi mamele, eu zic ca cel mai bun tratament corporal e uleiul de masline , usor incalzit, aplicat imediat dupa dus pe pielea inca umeda...
f bun este si exfoliantul cu zat de cafea, ca tot bem zilnic cafele...hihiihihi,indeparteaza eficient pielea moarta si o lasa super hidratata, eu una nu mai avem nevoie de crema sau ulei dupa ...
uleiul de cocos este iarasi f bun, insa cel extravirgin, si e un bun demachiant de altfel...
si sunt multe uleiuri care credeti-ma ca aduc benefiici negandite pielii...
secretul consta in cantitatea aplicata , perseverenta, si calitatea uleiului...

in alta ordine de idei...multumesc mult pentru voturi, am votat si eu burticile ...
vroiam sa mai zic ca poza cu burticile de iul-august 2007 este absolut superbaaaaaaaaaa, mi-au dat lacrimile cand am vazut-po..merita toti laurii!

acu, v-am tucat pe toate si pe strumfii vostri minunati, merg sa ma demachiez si la culcare cu mine...

A....am pus si noi pozici calde la semnatura, ptr cine are rabdare sa se uite!
Va pup...

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:

mihaela, si de unde cumpar argila alba si tarate?

de la plafar si una si alta. taratze poti lua din piata ca=s mai ieftine

nikole nu stiam de zatu de cafea........il foloseam doar sa ma frec pe maini cand curatam ceapa sa dispara mirosu.o sa incerc si eu. si uleiul de migdale ca ink n-am folosit

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mychydutza dragutza, amesteca zatul de cafea cu ulei de masline sau migdale, si fa-ti unmasaj circular incepand intotdeauna de jos in sus,fara insa a freca...sa vezi apoi frumuste naturala...ca sa nu mai zic de izul usor de cafea care ramane in piele...

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

fraticule, m-ati innebunit cu numaratu' parabenilor. Eu folosesc produse Mustela cu drag si spor si nu cred ca renunt la ele pt. ca sunt convinsa ca produse chimice se gasesc in toate cosmeticele; unele nu sunt trecute pe eticheta pt. ca sunt utilizate in cantitate mica si atunci producatorului i sa da dreptul sa nu treaca respectivul component deci exista posibilitatea sa gasim minunile astea de parabeni in orice produs(in cantitati mai mici, e adevarat). In fine, e bine sa procedam asa cum simtim ca este cel mai corect pt. noi si copiii nostri.pt. fetele care isi fac masti pt. par, unghii, calcaie si coate, tot respectul, ca eu abia reusesc sa-mi tai unghiile (ca ma incomodeaza mari )si sa-mi tai bretonul singura in oglinda (ca ma enerveaza si asta si tre' sa-l suflu din ochi mereu); acu' am alta grija: tre' sa ma vopsesc mai des pt. ca am albit ceva de speriat si cand vad firele alea albe ma apuca tremuratu'. Mie mi-ar placea ca toate aranjamentele astea femeiesti sa se faca asa, batand din palme si sa nu trebuiasca sa insisti cu tot felul de minuni si dusuri reci, doar doar pielea de portocale devine de lamaie. Concret: mi-ar placea sa ma dau de 3 ori peste cap si sa ma transform in printesa din poveste, cu talia de viespe, parul de aur si pielea de matase, fara nici un pic de efort.nmawww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput