Strumfi de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Buna dimineata !

La multi ani ! Oana

La multi ani tuturor bebeilor

Noi facem azi 4 luni si vom merge la vaccinat si cantarit .

Elena si bufleiul ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

La multi ani Oana... ia bea tu mai multa sampanie ca sa uiti de necazuri!

si ghici cine se mai sarbatoreste astazi? doua bebeluse de 5 luni!

Elisa de alina.a

Arina de anya20

Si sa cresteti mari, frumoase si sanatoase!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Pentru fetele care vor muzica clasica pentru bebelusi ,eu sant acum pe mess acum si va pot trimite pt ca este mai usor decat pe mail.
elena_morarescu@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ca sa nu fac 'discriminari' urez "La multi ani!" si bebelusilor de 3 luni, de 4 luni... etc etc

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Buna dimineata, fetelor!
Oana, ! Si chiar asa, Nonna are dreptate: ai renunta la vreunul dintre anii aia? Sper ca nu! Sa mai aduni inca multi fericiti alaturi de cei dragi tie!
Lunito, Lunito, bine ca nu stie Miruna ce-i aia "vreau si eu"! Daca ar fi vazut cojocelul Adelicioasei, sigur mi se trantea cu fundul de pamant si urla ca vrea si ea unul la fel! Sunteti doua gagici mortale, si tu si "pisoiul" tau.

In atentia fetelor cu retete naturiste: daca v-ati propus sa-mi atrageti asa, subtil, atentia ca ar cam fi timpul sa mai ocup si de look-ul meu, sa stiti ca nu functioneaza!!! Pe mine m-a facut mama frumoasa, cu un ten de nota 10 si n-am nevoie de masti sau tratamente sa-l fac mai stralucitor. Stiti cantecul ala cu "Pe umeri plete-i curg rau/Subtire-i ca un spic de grau/ O pierd din ochi de draga"? E despre mineeeee!!! Gluma, gluma, dar chiar arat ca iesita din pestera. Nu mi-ar strica o masca, colo, sa ma simt si eu un pic rasfatata... Vedem ce program de somn are Minunea si purcedem la operatiunea "Masca".

Steluta, o rana in gaaat?? Pai cum Dumnezeu a capatat-o??? Ma sperii si pe mine... Multa sanatate, sa se faca mititica bine si sa ia bine in greutate.

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

lia, esti tare rau (ca tot se poarta expresia)!!! eu vreau masca pentru ca nu am mai avut timp de mine de tare demulticel si pentru ca poate imi trece depresia daca ma fac frumoasa! tot de aia trebuie sa ma mai si machiez din cand in cand (cu parabeni cu tot) si sa mai merg sa imi cumpar hainutze dragutze!

mihaela, ceva ca sa imi stranga pielea de pe burta si sa intre in consecinta buricul inauntru ai? ca burta nu mai e, dar e ceva piele in exces din cauza careia nu intra buricutul la el acasa! cred ca ceva hidratant? care e cea mai buna? cu tarate, cu argile, cu ...ce? ce imi recomanzi? si cat e tariful de consultanta?

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by sunflower1979

buna fetelor!
la subiectul diaree pot sa ma bag si eu, caci baietelul meu a avut diaree 2 saptamani jumate. am fost la 4 medici; v-am mai povestit... i-am dat si smecta, si furazolidon, si biotics (pt flora intestinala) si mucilagiu de orez...cu zahar, fara zahar. facea copilul meu kk dupa orice ii ajungea in stomac(exclusiv san), dar si dupa smecta, chiar si a avut de la 10 scaune pe zi pan la 6. in cele din urma am mers la un dr. homeopat si dupa 5 zile de tratament, in sfarsit am scapat, zic eu. ieri si azi a facut cate un scaun, tot apos, dar fara resturi de mancare prin el, iar pt mine un singur kk e ceva de vis. recunosc ca am mers fara mari sperante la doctorul asta, dar chiar nu stiam ce sa mai fac. doctorita de familir care e si pediatra mi-a spus sa nu ii mai dau nimic ca e diaree de san (n-am auzit pana acum de asa ceva). in fine, bine ca s-a rezolvat si norocul nostru a fost ca nu s-a deshidratat, a mancat f. bine in aceasta perioada, dar nu a luat nik in greutate , nu facut febra, nu a varsat.

ideea e ca uneori e bine sa incercam si medicina alternativa.
va pup si va doresc multa sanatate!

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Cristina draga, de ce ii dai alte mancaruri in afara de san sau lapte praf, doar stii ca nu e bine. Fetita mea e cu o luna mai mare decat baietelul tau si nici macar nu mi-a trecut prin minte sa incep diversificarea... nu te inteleg de ce ai face asa ceva, poate vrei tu sa imi explici.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

la multi ani oana!

urarea trebuia sa vina mai de dimineata dar mi s-a blocat calculatorul si odata cu el mi s-au resetat si vorbele frumoase pe care vroiam sa ti le spun

in esenta, cam ce ti-au urat si fetele, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de flacaii tai(vroiam sa-ti zic de ceva vreme ca i-am admirat), iar numarul anilor zau ca nu mai conteaza,atata vreme cat spiritul e verde

la multi ani si pentru strumfii si strumfitele care astazi implinesc 3-5 luni

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by estecri

fetelor, avem voie sa-i lasam pe bebei sa se uite la TV?
MULTUMIM PT MUZICA DE BEBI , ma duc si eu sa descarc..ca al meu pana acu nu a auzit decat cutiuta muzicala...

Sorina mihnea ionut 13 iulie 2007

Aici se zice ca nu e bine sa ii lasi sa se uite la tv pana la 2 ani

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stefania_97

Fetelor in sfarsit am gasit un site cu muzica pt copii care te lasa sa faci dawnload gratis.
Am trimis pe e-mail-ul comun 100 de cantecele pt.copii. Site-ul este: http://www.esnips.com/web/cantecele-copii-Carina/
Au si povesti si muzica clasica. Nu e nevoie sa mai dati banii pe cd-uri.
Enjoy

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Multumim

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

STELUTA rana din gat poate sa fie si de la laptele fierbinte din biberon.Asa mare grija .

Mergi la inceput