Strumfi de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Multumesc mult de urari. Va pup pe toate.
Nonna, tare frumos ai mai zis...Asa e, luati individual fiecare an e frumos, dar si cand se aduna gramada!!!

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Multumim pentru voturi si va rugam cine nu a votat si va place de noi, sa ne votati www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">aici poza mamicideiulaug07.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by karligutza

quote:
Originally posted by ghinetz

karli, nu ma vazut nicaieri poza www.flickr.com/photos/arminyamini/608535136/in/set-72157600459401724/" target="_blank">asta. Nu ai trimis-o? Pacat. Ca i-as fi facut si sotului cont sa o voteze.

Oana nu am trimis-o; e frumoasa si poza asta dar cred ca nu am vazut-o la mom.respectiv! ..... se vad frumos burticile din profil ; eh, data 'aviatoare'.... si sa stii ca degeaba il faceai membru pe sotu' daca foloseai acelasi ip.... asa ca pt.un vot in plus tb.nu doar un cont nou ci si un ip nou!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Karligutza, nu vazusem poza de la pagina 17, ca doar nu crezi ca voiam musai una din profil. Voiam o poza cu burticile pictate. In cazul asta, am sa pun sotul sa-si faca cont de la facultate. Si cum azi are un laborator, poate pune toti studentii sa faca un cont si sa voteze. Asa...cadou de ziua mea, pot sa cer si eu un hatar, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

elena, multumim mult de tot

stefania, multumim si tie. dar nu merge sa le downloadezi? doar sa le asculti online?

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

mihaela, ceva ca sa imi stranga pielea de pe burta si sa intre in consecinta buricul inauntru ai? ca burta nu mai e, dar e ceva piele in exces din cauza careia nu intra buricutul la el acasa! cred ca ceva hidratant? care e cea mai buna? cu tarate, cu argile, cu ...ce? ce imi recomanzi? si cat e tariful de consultanta?

da. am: o bagheta magica! poc! si gata a intrat burik la el in casutza! hehehhee.
dupa ce am nascut si la mine se vedea un exces de piele si grasime pe burta. pt ca in timpul sarcinii m-am dat exclusiv cu ulei de masline pe burta si n-am facut nici o vergetura, am continuat si dupa. si sa stii ca se vad rezultate. am impresia ca uleiul de masline face pielea elastika. poti incarca si tu, dupa dus te dai bine. da nu cu doo picaturi, pui bine in palma si freci burta pana intra in piele. si masajul face bine la grasimea de pe burta. profa mea de gym medicala isi freca burta asa ca pe aluat, pana se facea pielea rosie ca racu, pt ca in felul asta se elimina grasimea. si daca ai suficient avant , combini masaju cu ulei cu o portie de abdomene!!!!!! si sigur scapi de burta. daca ai o centura mai stransa poti sa o porti, faci masaju asta freci burtik bine si pui centura. noaptea ca e mai comod.
mai stiu un exercitiu de yoga pt muschii de pe burta si abdomen da nu stiu daca iti pot explica.o sa incerc sa fac o "poveste" si ti-o trimit!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by estecri

nu ma lasa sa le descarc in calculator

Sorina mihnea ionut 13 iulie 2007

Trebuie sa te inregistrezi pe site-ul lor.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Oana cind se aduna toti anii astia gramada esti tu cea de acum,mama lui victor si a lui stefan,sotie pentru sotul tau,samd.
Azi ai voie numai sa te bucuri (ai toate motivele) asa ca lasa prostiile.
Ti-a spus Stefan "La multi ani !"azi? Deci n-au trecut anii asti degeaba.

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

trebuie sa-mi depun dosaru de CIC.ca a trecut o sapt de cand mi-au expirat cele 126 zile. voi pt ce banca ati optat, in urma unui studiu de piata amanuntit???????hehe.ca mi=e greu acu sa ma duc sa intreb.si ce trebuie ca sa deschizi un cont?????. merci anticipat!!!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Cristina26 cred ca s-a creat o mica neintelegere... colega noastra Cristina (sunflower1979) nu a inceput diversificarea, insa in cazul in care bebelusul face diaree timp de 2 saptamani, trucurile si tratamentele pot deveni numeroase, astfel incat "mucilagii de orez" (indulcit sau neindulcit - ca sa il accepte bebe pe limbuta) a fost o reteta de a vindeca diareea si nu de a hrani copilul. Sper ca acum ai inteles. Si Cristina e pro-alaptare exclusiva pana la 6 luni si chiar asa face. Despre "mucilagiile de orez" gasiti scris si in cartea lui Capraru.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Miha ,te rog cu bagheta ta magica topeste si la mine macar 5 kg de grasime de pe burta si solduri.

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput