Strumfi de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Miha si la mine, si la mine!!!
Auzi, da niste ani nu poti topi?

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Miha si la mine, si la mine!!!
Auzi, da niste ani nu poti topi?

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

hahaha! ce ma distrati! ia sa va iau io la slabit cu bagheta!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Karligutza, nu vazusem poza de la pagina 17, ca doar nu crezi ca voiam musai una din profil. Voiam o poza cu burticile pictate. In cazul asta, am sa pun sotul sa-si faca cont de la facultate. Si cum azi are un laborator, poate pune toti studentii sa faca un cont si sa voteze. Asa...cadou de ziua mea, pot sa cer si eu un hatar, nu?

tu chiar tii musai sa castigam, asa-i?
imi place de tine ca esti un adevarat suporter!
deci cand e vorba de galerie, pai tu faci galerie nene, nu gluma...

acu' sa vedem ce-or zice si studentii aia... "a'nnebunit profu' bai! " nu?

ai grija de tortu ala! si mai ales nu lasa pe nimeni sa se atinga de sampania ta!!!!!!!!!!!!!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Oana, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai si de toti cei dragi.

La Multi Ani si bebelusilor aniversati azi.

Luna, e mortala motanica ta, e asa dulcica.

Ma inscriu si eu la coada la bagheta magica, "dar sa dati numai cate o vraja, dom'le, sa ajunga la toata lumea".

Ieri am inregistrat oarecare progres la mancatul de morcovei cu lingurita si acelasi refuz tacit dar fff categoric al biberonului. Si a avut gaze multe seara, o fi de la morcovi?

Va multumesc pt raspunsurile despre culcatul bebeilor. Aseara a adormit mai usor, pe la 9:30, s-a trezit la 10, a facut sport pana la 11, tztzi, , plimbat, nani, trezit la 1:30, tzitzi, nani, trezit la 3:30, nu a vrut tztzi, a tras partzuri, plimbat, nani si de abia acum se trezeste.
Asa ca ma duc s-o hranesc.

Va pup, o zi buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Pana va slabiti voi pe aici cu baghetutza (si io 5 kile, pleeeeaaaassse , desi de ele nu scap cat alaptez, asta e sigur), eu am de facut o reclamatie!!! Se apuca omul de infrumusetat - adica nu omul, femeia, adica eu - si incepe cum e firesc cu o "destelenire": dusat, spalat parul, epilat, pensat. Buuuuun! Folosesc sapunelul Mirunei - Klorane - , shamponelul Mirunei - Penaten -, ies de sub dus toata rozalie si mirosind a bebe si surpriza: jumate din podoaba capilara imi ramane in prosop. Acu una din doua: sau parabenii ascunsi sunt de vina sau s-a deschis si la mine sezonul la naparliiiit! La propriu, pe umeri pletele-mi curg rau, direct spre cosul de gunoi!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

'neata si de la mine.
vreau o cafea mare mare ca nu se mai poate. alex a impartit iarasi raceala in stanga si dreapta si acum andra se lupta cu mucisorii, eu cu ea ca nu doarme, sotul e stresat de toate. pe la ora 3 andra s-a gandit sa faca si o tona de kk asa ca a trebuit sa ii mai fac o baita ca nu se putea schimba. mi-a facut si patul dezastru ca a si vomat. eu am dormit max 5 ore, la 7 a trebuit sa fiu iar la analize in spital. acum asi dormi dar andra nu vrea. bona ma rugat de saptamana trecuta sa o las libera se mearga la ceva biserica asa ca eu ma plang pe aici.
in alta ordine de idei:
oana "LA MULTI ANI!" fata draga sa ai parte de tot binele din lume! eu la tort ma bag ca tare imi place. si sampania imi place dar o servesc mai tarziu. mai am si eu cateva zile si mai contorizez un an dar sincer eu ma simt mai tanara asa ca e bine.

am remarcat si eu cojocelul si chiar daca andra nu il vrea l-asi vrea eu. dar tare dulce e si proprietarul cojocelului. e frumoasa tare in cojocel si fara caciulita.
am vazut si poze de albastrel. tare frumosi sunteti toti. cel mai tare mi-au placut cele cu tine nikole si cu "albastrelul" tau
am scris mesajul mai devreme dar din motive de strumf plangacios il postez acum.
multumesc frmos pt voturi!
va pup

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu mai am o bucata de tort de duminica de socrul meu, o sa mananc si o sa ma gandesc la Oana .

Nico, si eu sunt in pioneze cu somnul, s-a trezit copilul meu la 1, la 5 si la 7. Dar eu nu ma supar, ca mai recupereaza din greutate, avem aproape 7 kile (sper sa ajungem la greutatea asta la 5 luni).

Ia sa ma duc sa mai bag o cafea!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

quote:

Pana va slabiti voi pe aici cu baghetutza (si io 5 kile, pleeeeaaaassse , desi de ele nu scap cat alaptez, asta e sigur),

Lia ,tu ai tzitze de 5 kg?

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

quote:

Pana va slabiti voi pe aici cu baghetutza (si io 5 kile, pleeeeaaaassse , desi de ele nu scap cat alaptez, asta e sigur),

Lia ,tu ai tzitze de 5 kg?

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Poate ca da, poate ca ba!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput