***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Cu ceva intarziere urez si La multe lunisoare pt David de Pepsi. Bineintele urez LA MULTI ANI si mamicii lui David, adica lui PEPSI! Sa fii sanatoasa si iubita toata viata, draga noastra prietena! (ce varsta implinesti?)
GABIU, MULTUMESC! Asa e, are mami 2 ochiosi!
Vali5,mercic! Baietii mei au "furat" cred ca de la soacra mea/sotul meu ochii mari, iar culorile sunt un mix de la socri si noi, parintii. Ce ti-a spus pediatra cu privire la culoarea ciupercutei?
ankaa, ai primit PM-ul meu de ieri? Wow, vreau si eu la zapada! Imi e asa un dor de ea!
Lauradi, multumesc! M e incantat sa se zbenguie pe langa fratior, iar B il urmareste cu multa curiozitate, ii rade si suporta cu stoicism micile "chinuieli" gen pus mana pe fata, strans mainile, zgaltait etc.. Matei ii arata jucariile, insa nu suporta ca B sa-i atinga masinile, dar-mi-te sa le ia in mana! In timp eu sper sa inteleaga ca trebuie sa se joace la comun cu jucariile.
Motannel, multumesc! Curiosul e si un mare zambacios, si imi e asa necaz ca devine serios taman cand il fotografiez!
Mica, mai insist cu legumele, nu ma dau batuta. In fiecare zi il "incerc" cu diferite combinatii. Hai sa organizam o intalnire ca sa se vada cei mici la propriu. Sora ta iti seamana f mult, atat doar ca e blonda. Ce dif de varsta e intre voi? Ce figura haioasa are Maya la baie si in fundulet in pat. Spune-mi te rog, lampadarul din poza cu mama ta e cumva din hartie de orez? Imi place tare mult.
cristinamaria, v-ati mutat in locuinta noua? Daca da, sa o stapaniti sanatosi! Ce mai face Rares? A zis primul cuvant?
Pepsi, Ralucami ! Inca nu zice mama din pacate, cu toate ca eu ii spun zilnic.
Andrada, multumim pt explicatiile medicale si pt aprecierele la adresa vorbaretului si mai nou tipatorului Bogdanel. De Antonio nu ne zici nimic?
Lavini, ma bucur ca ai reusit sa-ti gasesti echilibrul casa-servici. Eu am emotii cu progr de 6 ore. Mi-l doresc f mult insa nu stiu cum sa-l cer a.i. sa ma fac inteleasa de ce am nevoie si in acelasi timp sa nu supar sefii... Imi pare tare rau pt episodul diareic a lui Andrei, stiu cat de pacatoasa e treaba asta. Nu-ti face griji cu greutatea, dupa o per de genul asta micutii dau in bulimie ca sa zic asa si recupereaza repede greutatea pierduta. A fost cumva enterocolita? Felicitare pt "meme" si sanatate la sportiv! (sa stii ca am incercat si eu faza cu tumba din poz cu capul in jos si B a fost cooperant, deci cred ca i-a placut).
Poohy, bebeii baga jucariile in gura pt ca acum gura e organ de cunoastere. E si asta un fel de joaca, dar constructiva ca sa zic asa!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Liviana... m-am luat cu vorbaria si chiar am uitat sa zic de Antonio... sunt culmea....

hai ca uploadez un filmulet si revin sa ma laud si eu

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

fuga-fuga, sa-i urez si eu lui PEPSI:
LA MULTI-MULTI ANI!!![b] sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia ta!![b]

LA MULTI-MULTI ANI!!!Louisa Marie de Lauraa
LA MULTI-MULTI ANI!!!Ioana Adriana de Cristalina
LA MULTI-MULTI ANI!!!Lukas Daniel de Pistachio
LA MULTI-MULTI ANI!!!Matei Alexandru de Tamaraspt
LA MULTI-MULTI ANI!!!Giulia de Katiapam

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Cristinamaria, felicitari pentru casuta!

Liviana, eu ma intrebam daca merita sa ii iau la varsta asta jucarii precum catelusul, gogoneaua aia in care se pot introduce mai multe forme sau telefonul (gama laugh and learn). Ele sunt de la 6 luni in sus, mie mi se pare ca la 6 luni bebeul e prea micutz pentru ele
(jucarii de ros are Manu o tona, ca de fiecare data cand vine cineva in vizita ii mai aduce o jucarie... noi nu i-am luat decat 2 inainte sa se nasca :)) dar are cred peste 20 - strict de ros - astea din stanga erau mai altfel)

Andrada, si eu si Manu vrem sa il vedem pe Antonio! :P Nu uit ca e nascut pe 12 mai, si eu imi tot faceam socoteli ca vreau sa nasc pe 12 mai dar poate era prea devreme la 37-38 de saptamani, pentru ca pe 12 mai era ziua lui tata

Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Liviana, io pot sa zic ca am avut noroc, pe mine ma alerga nenea de la HR sa imi iau program de 6 ore, ca e dreptul meu, si de ce sa renunt, etc.La inceput m-am gandit ca o sa am si io probleme cu sefii si d'asta am ezitat putin, apoi am luat taurul de coarne si am zis ca atunci cand voi avea de munca si nu voi face fata in timpul celor 6 ore voi sta peste, iar orele respective le iau libere ulterior(la mica intelegere cu seful, ca oficial nu se poate, ca nu avem dreptul la ore suplimentare), iar eu munca neplatita nu prestez(m-am desteptat intre timp, ca am facut si din asta inainte sa raman gravi).

Andrada, ni s-a pus diagnostic de enterocolita acuta, ne-au intrebat daca am luat contact cu copii de gradinita ca se pare ca a fost epidemie printre ei.Si noi luasem contact cu ei la un party cu 2 zile inainte, asa ca am considerat ca asta ar fi...Am luat si antibiotic, nu am scapat fara, ni s-a zis ca febra e mult prea mare si nu se poate fara..

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Buna dimineata capsunici si mamici de capsunici!

Am aparut si noi in sfarsit, ne-am mutat acum vreo 11 zile, ieri am reusit sa tragem net numai ca aseara nu am putut sa incarc nici o pagina de DC, acum vad ca merge calumea. Apartamentul e super sunt foarte incantata de el, mai am de aranjat pe ici pe colo dar am obosit asa de tare....
Nici nu mai stiu la ce capitol am ramas asa ca voi recupera cat pot si va mai scriu. Deocamdata as vrea sa va intreb si eu cate ceva ca sunt asa in ceata....

Andrei mananca in sfarsit lapte simplu, am scapat cam de o saptamana si ceva de supa de morcovi ( e asa de portocaliu mititelul) numai ca pare ca nu se satura. Dimineata (pe la 9.00 - 10.00) bea 50 ml suc de mar sau vreo 30 g banana si apoi in completare lapte - aproximativ 150 ml; la 13.00-14.00 mananca 100 ml supa de legume destul de grosuta (dar din biberon) si 150 ml lapte; la 17.00-18.00 - 150 ml lapte simplu si la 20.00-21.30 mananca 250 ml lapte cu 4 lingurite de orez. I-am bagat orezul pentru ca se trezea inca de 2 ori noaptea ca sa manance, asa ca acum doarme 8 ore linistit. Mie mi se pare ca mananca destul de mult pentru varsta lui, ma rog, raportat la ce scrie pe cutiile de lapte. In afara de asta mi se pare ciudat ca da gata tot biberonul in 8 minute, bebelusii vostri in cat timp termina un biberon? Plus ca nu reusesc sa-l fac sa manance cu lingurita decat foarte putin pentru ca inca nu a scapat de reflexul acela ciudat, impinge mancarea cu limbuta in afara in loc sa o inghita. Citeam in Dr. Spoch ca acest reflex dispare in jurul varstei de 4 luni, el mai are putin si face 6 luni si nu a scapat de el... La primul copil a mers asa de usor diversificarea, a acceptat lingurita fara probleme si manca aproape tot ce-i dadeam.

Ma apuc de citit din urma si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Poohy, daca vrei neaparat sa iei fetei o jucarie, atunci merita mai mult cea tip telefon mobil. Matei a primit una la 10 luni si a fost f incantat de ea. Pt cea cu gogoneaua, mai e de asteptat. Abia pe la 1,5 ani incep sa bage formele.
Lavini, multumesc de info. Din pacate eu lucrez la suport tehnic si la noi se presteaza mult peste program (bineinteles fara plata suplim.). Am colegi neinsurati si care fac la greu treaba asta, inclusiv seful. Pana sa raman gravida a doua oara mai stateam si eu peste dar nu mult insa acum nu mai vreau. E bine macar ca HR-ul te sustine. La Matei HR-ul mi-a spus discret ca mai bine nu solicit 6 ore. Daca insist mi se vor da, dar s-ar putea sa nu fiu "inteleasa" de sefi in caz ca am vreo urgenta/problema... Tu pe ce pozitie lucrezi?
Andrada, asteptam filmuletul ca sa vedem cat a mai crescut Antonio. Tot asa bine papa? Mi-a ramas in memorie cum deschidea gura si intorcea capul dupa papa. B al meu cred ca nu va face curand asa...
Hai ca iar am ars mancarea stand pe DC.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Gata... am resuit sa uploadez poze...

Asadar, sa incep cu doua filmulete:

ASA si ASA se chinuie Antonio toata ziua, atunci cand nu doarme, sau nu mananca sau nu ma musca pe mine de barbie...

Si sa continui cu pozele:

CU MAMI

AICI am pus pozele...

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Mergi la inceput

Lavini, da... enterocolita... in general E.COLI se "gaseste" in comunitate... Si SIGUR ca se da antibiotic... asa cum ti-am scris si mai sus... nu poti lasa netratat! si ma bucur ca e mai bine!

Roxicucu bine-ai revenit si bine ca e puiul OK si fara probl... chiar azi am scris despre lapte, diaree, alergie, intoleranta, etc... GAND LA GAND CU BUCURIE, nu? Legat de viteza de "tragere din biberon"... Antonio cam in 5 min termina 200 ml... daca ii e foame...

Liviana, fructele tot la fel de bine le papa... dar legumele... e TEROARE!!! Noi deocamdata papam doar fructe la 10:30-11:00 si la pranz piureo-supa de LEGUME... In rest LAPTIC... ca e mare FAAAAN LAPTE!!!

Poohy , am citit ce ai zis de 12 mai... si m-am uitat pe lista de la inceput si am vazut ca pe 12 suntem singurtii sarbatoriti... ca nici pe 12 mai nici pe 12 iunie nu mai e nimeni...

Poze BOTEZ Antonio

Mergi la inceput