***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Laaaaaa muuuuuulti Aniiiiiiii!!!!!! Pepsica

sa fii sanatoasa, norocoasa, fericita si zamabareatza inca 100 de ani de aici incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, salutare..

neatza Doamnelor, am de dat niste raspunsuri pe aici, dar data viitoare. am un bilet de 24 de ore care m-a costat 5E asa ca tre sa il exploatez pana la ora 14,50 cand imi salt copilul plus altu. Azi e marti asa ca ma intorc cu 2 baietii ai mei plus altu a carei mamica are ore marti pana tarziu, e profa.
Ella, si io aveam acelasi traseu cu al tau daca nu ramanem insarcinata cu R. Si eram pe anti!!!!. si am zis sa raman, e bine, dar uneori is niste nesimtitit si nemtii astia, detaliez maine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

La Multi Ani! Pepsi! Sa fii fericita si iubita alaturi de comorile tale! Si multa sanatate!

ps: dintele l-am facut... si chiar nu ma asteptam sa vad tantari la mijlocul lui noiembrie! incep sa banuiesc ca e un cuib pe undeva pe aproape, prea am avut si in vara tone de tantari

Lavini, multa sanatate pentru Raducu! Pupam capsunelul sa se faca bine

Ralucami - adica marimea 29, doar 2 numere sub facultate la atat de putin dupa nastere ti se pare mult!? Eu nu reusesc sa scad sub 60kg orice fac :((( Vreau la 57 inapoi! Vreau sa intru in hainele mele! (desi mi se pare ciudat ca la 3kg diferenta tot nu intru in ele... culmea - bluzele nu ma incap deloc si ele - dar nu numai in fata cum ma asteptam - ci si la spate. Deci mie mi s-a latit rau spatele ca nu erau asa stramte! . Si mi s-a marit talia cu 10 cm )

Pe unde o fi Sobi?

Mie imi plac jucariile alea la care fac reclama in stanga paginii. Ma gandeam poate o sa vina mos Nicolae si mos Craciun pe la Manu cu ele. Numai ca nu stiu daca nu e prea devreme la 6 luni - 6 luni si 1/2 cat o sa aiba (jucariile sunt de la 6 luni in sus) - ca pe ea la jucarii nu o intereseaza decat sa le bage in gurita, altceva nu conteaza... Mamicilor cu bebei mai mari, pe la ce varsta incep copiii sa se si joace cu jucariile nu numai sa le bage disperati in gurita? (ca ma gandesc ca asa or fi toti bebeii, nu numai Manu)

Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Bine v-am regasit fetelor
de obicei apuc sa scriu si eu un mesaj si nu stiu la ce capitol ramin dar sint mereu in urma
Va multumesc pt.felicitari piticuta mea azi face 5 luni si incepe sa devina o smechera care vrea in brate si multa atentie
pe citcreste pe atit intelege mai multe
va pup pe toate

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Pepsi, la multi ani, sa fii sanatoasa, sa fii iubita, si un bb 3 asa cum iti doresti!

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

LA MULTI ANI PEPSI!
Ella, mersi de sfat, o sa incerc cu Vichy - sper sa nu afecteze alaptatul, dar verific prospectul.
Motannel, exact asa ma mingiie si Anastasia pe fata cand suge, sunt topita in momentele acelea, si-mi da degetelele la pupat,. Oricum, seara o pup dn cap pina in picioare si eu si sotul si nu mai poate de bucurie.Lauradi, o sa incerc si eu telefonul. Aveam la eric niste jucarii moi chitaitoare, dar nu mai gasesc sau nu mai stiu unde sa caut...ca si Anastasia se loveste cu jucariile peste capusor daca sunt prea grele. Cu scaunelul mai astept si eu pina incepe sa stea un pic in fundulet. Ce tratament pentru par incepi?
Raucami, o sa caut si aici L'Oreal, sa vad, orice ca sa-mi revin ca imi cad zilnic pumni de par, daca 100 de fire e normal mie cred ca-mi cad pe putin 200...dar cred ca e si de la alimentatie ca nu maninc suficiente fructe si legume cit alaptez, dar incep usor usor, ca oricum trebuie sa se obisnuiasca si ea.
Noi salivam la greu, dar nu pare sa ii apara foarte curind dintii, chiar daca roade tot ce prinde, miini, cearsaf, pijamalute.
A inceput de citeva zile, si e comica tare, sa-si suga degetul mare de la picior, o sa o filmez.
Azi sper sa iesim afara ca nu pare sa bata vintul.
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Multi Ani traiasca, Multi Ani traiasca... Laaaaa muuuuulti ani!!!!!

PEPSI iti doresc tot binele din lume! MULTA FERICIRE, SANATATE la cei mici si NUMAI IMPLINIRI si REALIZARI din partea lor!!!

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

la multi ani pentru sarbatoriti:

Louisa Marie de Lauraa
Ioana Adriana de Cristalina
Lukas Daniel de Pistachio
Matei Alexandru de Tamaraspt
Giulia de Katiapam

si mai ales un pupic special si la multi multi ani pt Pepsica noastra, sa te bucuri de comorile tale (si noi suntem foarte norocoase ca te avem aici) si in plus si eu cred ca avem dreptul sa stim cine este"florina", daca cineva dintre noi este capabil de asemenea uratenii...
iarta-ma ca aduc subiectul in discutie intr-o zi asa de speciala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

LAvini, daca erau scaune apoase, numeroase si mai ales urat mirositoare, in general a varza murata (scuza descrierea)... asta nu ma duce cu gandul decat la ESCHERICHIA COLI... pt. care se recomanda si tratament antibiotic cu:Ceftriaxon, Cefotaxim, Ampicilina, Norfloxacina, Ciprofloxacina si altele... Am EDITAT... ca am vazut la biata KID, cu lista de medicamenete... sa nu crezi ca toate la un loc... era virgula pe post de "SAU"

Referitor la florina21... eu zic sa dam cartile pe fata... si sa rugam un moderator in numele CAPSUNICILOR ... sa compare IP-ul acestei "semi-utilizatoare de nick" cu cele deja inscrise... nu de alta dar NU e bine sa aplaneze SUSPICIUNI intre noi... ca eu poate banuiesc pe cineva care NU are nici-o vina... Ce ziceti?

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Louisa Marie de Lauraa; Ioana Adriana de Cristalina; Lukas Daniel de Pistachio; Matei Alexandru de Tamaraspt; Giulia de Katiapam

Si un special pentru Pepsi sa se bucure de nazdravanii sai si sa aiba o viata frumoasa!!!

o pentru andrada. Bine ai revenit!!!

Mama mia ce mult ati scris! Nu mai apuc sa citesc tot.

Graviduta multumesc Inca nu a venit coletul.
ella, pai si la mine sotul e insarcinat cu dosarul de stimulent si se misca foarte greu.
motannel, o sa incerc sa sun la primarie sa vad ce si cum si daca aflu mai multe iti spun.

Noi am fost ieri la medic si avem 8kg si 70cm la fix 5 luni. E un grasulete care mananca tot ce-i dai. Trebuie sa renuntam la banana o perioada si sa incercam cu para pentru ca ne cam constipam.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput