***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Bune fetelor...am mai scris un mesaj si de dimineata,dar l-am sters.Acum am terminat de facut curatenie,hranit si culcat copil si am intrat sa vad ce faceti.
Noi tot matinali...ne-am trezit la 6.30.Piticul conversa de zor cu albinutele de la carusel,pana l-am deranjat eu. tuturor sarbatoritilor de azi,pitici si mamici.Sa fiti fericiti si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume.Vad ca vorbeati de cat mananca piticii vostri...azi al meu a papat cereale(2masuri) cu para si banana,cate jumatate din fiecare.Lapte n-a mai vrut,asa ca am reusit sa inlocuiesc o masa,dar cam atat,ca la pranz nu stiu ca sa-i dau.Legume nu vrea...doar supa clara...si p aia o bea doar de sete sau daca e mort de foame
LAURADI aveai dreptate,azi e mult mai cald afara...si n-a mai nins decat putin,asa ca prindeti vreme frumoasa daca veniti in Poiana.Ma pun si eu sa fac ceva de mancare .

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
Alex papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

PEPSI!La multi ani! fericiti alaturi de frumoasa ta familie!Sa ramai mereu asa calda si deschisa!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Pepsi

La multi ani, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familie si prieteni!!!

Andrada E superb Antonio! Si ce mare s-a facut! Indata vezi ca reuseste sa se ridice singurel. Am vazut ca e incapatanat, nu se lasa el pana nu reuseste!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Andrada, ai o papusica de baiat! Seamana categoric cu tine! Si ce carlionti are, zici ca-s coafati! Wow, si ce frumos se ridica cu funduletul! Pupam baiatul frumos!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

M-ai lasat masca, ANDRADA!Adica Antonio!Ce frumos se ridica el si in manute si in picioruse!Rares e la stadiu de viermisor.In fund cum sta?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Andrada-e un scump Antonio si are ochii superbi si frumosi cirlionti
Giulia mea in loc sa-i mai creasca parul il pierde mi-ar placea sa aiba parutul mai mare dar toate la timpul lor
felicitari arati foarte bine,eu inca mai am de slabit.....

Roxicucu-Giulia termina laptele in vreo 5 minute 200 ml
e rapida iar lingurita a acceptat-o cum ma vede ca o pregatesc deschide gurita si da din minute si nu prea da afara multa mincarica a inceput sa o inghita asta la gusturile care-i plac

si cu diversificarea abia astept sa merg joi la pediatru sa vad ce-mi zice ca eu am inceput sa-i dau singura pireuri de fructe si supica si cind citesc cit maninca bb vostri am impresia ca a mea maninca putin

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Pepsisa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia ta !
Noi am crescut, stam in fundulet, si desi avem doar cinci lunite mergem si in picioruse daca permite mami, stim cum face o masina...si sa o deosebim de oameni....intelegem multe lucruri, la mancare cam mofturos, dar nu-i nimic, crestem oricum pt ca suntem sanatosi.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

pepsi

Andrada,ai baiat mare!si frumos!ne dati si noua un carliont??poate ne punem si noi e mesa.

Eu am gasit butonul biancai pentru deschiderea guritzei.azi la masa de fructe strangea bia de gingii sa nu cumva sa intre un pic de papa; si daca I puneam man ape nasuc(intre nari),facea o gura mare….. si papa;vai ce m am amuzat!!!!

Roxicucu, la Bianca depinde de apetit.intre 5 si 20 min dureaza; uneori bea asa de repede ca din cand in cand se mai opreste sa respire, alteori nu ma lasa sa I scot biberonul si sta mult.

Katiapam, si bia mananca putin: 180ml lapte la 7 + un mar la 10 + putin piure de legume la 12 cu putin lapte + 180 lapte la 17 + 100-150 ml lapte cu cereale la 19.30; am vazut ca are unele zile(rar)cand cere ea in plus(e maraita).

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

LA MULTI ANI PEPSICA! Sa ai numai bucurii din partea celor 3 barbati din familie si, de ce nu, poate sa vina si bebe 3!!!
Stiu ca imi mai zisesei tu ca se scoala copilul noaptea daca asa e felul lui, infiferent de somn sau papa..asta e!

Mica, ma si intrebam cand o sa pui poze. Maya, un adevarat manechin ca de obicei!

didi, cred ca eu zisesem de caldura, dar 21 de grade le obtin cu mare efort.(numai la ea in camera) Ce e mai rau e ca in rest sunt 18 grade si e foarte aiurea diferenta asta de la cald la frig...sau asa mi se pare mie...

Alyna, am admirat printisorul frumos!!!

Motannel , cam 8600 cred.

Andrada, Antonio e frumos foc, si eu cred ca te seamna, dar parca tati lui are parul asa des, nu? Poate e bine sa stergi pozele dupa o perioada de timp, cine stie cine se mai uita la ele, sau ce face cu ele. Mie de asta mi-e frica...

Referitor la Danonino, eu rugasem o tipa chimista sa imi explice ce e scis pe Danonino gigantino si a zis ca e ok totusi, nu mai stiu sa va explic si eu imi doream sa iau, acuma nu mai stiu...
Inca ceva...Vroiam sa va intreb cand incepi sa dai ou, carne si ficat putem varia, adica din supa sa pastrez doar cartoful dulce si sa dau impreuna cu ficat o zi iar apoi sa dau supa cu toate legumele si pui in alta zi sau e bine sa pastrez masa la fel? Sa variez sau e bine sa pasez aceeasi papa?

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

wow, ce baiat mare si frumos e Antonio!!absolut superb!!
de acord cu andrapap, ar trebui sa stim cine e celebra, de pe acum, florina21!nu e corect sa ne suspectam una pe cealalta inutil si, involuntar asta se va intampla de acum inainte!!
byuce mare si precoce e puiul tau!felicitaridin fotografii, imi da impresia ca-i tare cumintel!!ma insel?
lbelciug am vazut fotografiile baietilor tai- ce ochi frumosi au!!!credeam ca Stefan al meu are gene lungi- asta pana le-am vazut pe ale lui Bogdanel!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput