***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (26)
Raspunsuri - Pagina 20
katiapam spune:
Ckristina-Giulia maninca 5 mese/zi de lapte 200 ml si pireu de fructe 100g iar supica putina ca inca nu i-a dat de gust
aici se obisnuieste sa se pregateasca supica asa: 150-180 ml supa in care se pune ori crema de orez(praf) ori omogenizat de carne o lingurita de ulei de masline si putin parmezan(parmiggiano)
cam asa se fac supele pe aici
voi cum le pregatiti? aveti ceva retete?
suc de morcov inca nu-i place cine stie ce iar suc de fructe la fel
ori nu ma pricep eu.......cam dificil mi se pare inceputul asta iar daca ii dau prea mult adica i-am mai pus gris in lapte sau biscuite face kk greu putin si tare abia acum si-a revenit ca face normal dar cum trebuie sa-i dau mincarici diverse cred ca face la fel
ticker
www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07
ankaa spune:
Am revenim.Am reusit sa pun poze noi...sunt in albumul poze noiembrie,pt cine are timp si chef sa se uite.Uitati cum medita Alex AICI si AICI.
Legumele nu ne plac DELOC.
Fug ca pleaca sotul la munca...
anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
Alex papa
mica0307 spune:
S-a intrerup curentul si am pierdut un ditamai mesajul (ca am mai urcat dimineata 7 etaje pe scari cu Maya tot din cauza asta) [bsng].
pepsi pai la produsul final m-am gandit si eu adica la supa de legume cu carne.
andrada daca tot ai chef sa votezi, voteaz-o pe Maya www.procinema.ro/concurs/pune-te-pe-ras/pune-te-pe-ras/top-20/1754.html" target="_blank">aici.
liviana pai sa organizam o intalnire. Sora mea e cu 1 an jumate mai mare. Habar n-am din ce e facut lampadarul, da l-am luat de la ikea.
cristinamaria in ce zona v-ati mutat. Felicitari si sa o stapaniti sanatosi. Ai primit dvd cu baby enstain din America? Merg aici?
chiqui pai asteptam de la sora mea pozele facute de ziua Mayei, adica pe 10 nov. SI nici acum nu mi le-a trimis.
LA MULTI ANI PEPSI!!! Sa iti dea Dumnezeu sanatate, fericire si sa te bucuri de comorile tale.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
andradap spune:
Kid, Liviana, Carstea, Katiapam multumim de complimente! V-am zis eu ca vreau si eu sa mandresc
Carstea, Antonio abia ieri s-a ridicat singur in fundulet...si sta ASA... Dar ii place sa se arunce pe spate...si ieri dupa ce i-am facut poza s-a aruncat si cum era pe jos a bubuit caputzul lui... A avut noroc cu o bluza de trening de-a mea care era in spate...dar eu recunosc ca tot m-am speriat! El in schimb e foarte amuzat de isprava ridicat si aruncat de ma dispera... Legat de abilitati... chiar ma gandeam sapt trecuta cand a facut 6 luni, ca poate se ridica in picioare inainte de a se ridica in fund... Dar uite ca n-a fost asa
Byu, welcome back!
Ckristina ce tare ai fost cu MESA!!!
Chiqui, ... asa am de gand sa fac... le pun si apoi dupa ceva timp le sterg...
Moko ,mersi de complimente si pt. aprobare
Ankaa...eu mai degraba as zice ca admira peisajul decat ca mediteaza... nu de alta dar pare ca-i place ce vede Iar in a doua poza... se vede clar ca se uita de sus, ca doar el e "sefu'" Iar la capitolul legume parca l-am vazut pe al meu... se stramba zici ca-i dau OTRAVA...
Mica.. unde AICI? EDIT: gata am vazut NU POT VOTA!!!!
MICA, daca eu nu am putut vota atunci am dat altora sa voteze...sa-mi spui daca se simte la punctaj!
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
poohy spune:
Liviana, ce seamana Bogdanel cu Matei! 2 frumosi amandoi! Cand vad pozele mamicilor cu 2 bebei numai la viitor ma gandesc :D
Merci de raspuns Poate o sa primeasca un telefon de Craciun. Sau catelusul.
Anka, vazut bucalat scumpic! O frumusete de capsunel si el!
Andrada, , paf m-a lasat Antonio! Wow ce isi ridica el funduletul si isi intinde picioarele! Si cum sta in fundulet! A, si vreau si eu un carliontz :D Eu ii mai zic lui Manu carliontz, si nu are deloc Deh, fixul meu cu bebei cretzuliti carliontzati :))) Pai nu mai are mult si o sa se ridice probabil si in picioruse!
E muult in fata lui Manu care doar se ridica in 4 labute :)
Byu, wow ce capsunel precoce!! Felicitari ;) Manu la 5 luni cand a incercat doctorita sa o puna in picioruse a refuzat indignata. Si acum la fel - la 5 luni si 1/2, dar parca indignarea e mai mica
Ca sa ma laud si eu, Manu azi si-a dat drumul singura la steluta Tommy. Normal ca probabil din greseala a apasat butonul, dar eu tot zic ca si-a dat drumul la muzica (ii place foarte mult) Sunt curioasa daca o sa mai ii dea drumul si o sa isi dea seama de cauza-efect, desi cred a e cam devreme acum
Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu
mary_lou spune:
PEPSI,
LA MULTI ANI!MULTA SANATATE,FERICIRE SI MULT NOROC TIE SI FAMILIEI TALE!
Ankaa,
ce frumusel si scumpel e Alex
Andrada,
si Antonio e un scump si un frumos,ce par mare are,cred ca Paty al meu abia la un an sa-l aiba atat de lung!
Ioana Adriana de Cristalina
Lukas Daniel de Pistachio
Matei Alexandru de Tamaraspt
Giulia de Katiapam
Noi avem o saptamana de cand am inceput cu supica de legume,la inceput am pus doar morcov,pastarnac,rad de patrunjel,telina.Dupa 2 zile am adaugat cartof,ardei gras,dovlecel(asa mi-a zis pediatra) si pot sa va spun ca lui Paty chiar ii place f mult,la inceput am vrut sa-i dau doar cateva lingurite dar cand m-a vazut ca vreau sa plec,sa nu-i mai dau, a inceput sa planga asa ca i-am dat tot ce aveam in castronel
Ma bucur ca-i place,ieri i-am pus in supica si o frunza de salata verde,a avut acelasi gust si i-a placut.Azi am inceput sa-i dau si cateva lingurite de suc de mar si nu-i prea place,cred ca nu prefera gustul dulce
GinaM,
esti o graviduta tare frumoasa,te-am votat cu punctajul maxim,o meriti
poze cu Patrick si noi
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3904829" target="_blank">filmulet Patrick
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)
Vali5 spune:
La mine nu a mers forumul de dimineata pana acum. Restul site-ului mergea, numai forumul nu. Dupa cate pagini ati scris, cred ca numai la mine nu a mers.
Pepsi, la multi ani! Sa fii mereu fericita si iubita! Multi pupici de la mine si Andrei!
Te asteptam cu o de ziua ta!
La multi ani si celorlati sarbatoriti ai zilei:
Louisa Marie de Lauraa
Ioana Adriana de Cristalina
Lukas Daniel de Pistachio
Matei Alexandru de Tamaraspt
Giulia de Katiapam
gabiu, Andrei are 8 kg. Dar la 6 luni avea 7.900 kg.
lauradi, daca m-ai fi vazut cat de serios am vorbit cu Andrei despre piureul de legume, cred ca mureai de ras. L-am pus in scaunelul de masa si i-am spus ca trebuie neaparat sa pape, ca nu-i mai ajunge numai lapticul si nu se poate sa ia doar 100 g in aproape o luna. Sa faca bine si sa ma asculte, sa pape tot. Si se uita cu o fata mirata la mine, ca nu prea i-am vorbit atat de serios pana acum, fara zambet pe buze.
mica, am vazut pozele. Semeni cu sora ta. Iar Maya e o dulceata! Are ochii atat de frumosi!
Wow, Pepsi, 41 de ani de casnicie. Multa sanatate si intelegere in continuare!
Stai linistita ca nu iau Danone, chiar asta am spus aseara. Ma bate gandul chiar sa ii fac eu in casa.
Andrada, inca o data bine ai revenit! Multumim de info!
Multumim si pt zambaretul Andrei!
Am vazut filmuletele si pozele! Ce se chinuie dragutul de el in filmulete - asa isi ridica si Andrei fundul si sta in maini si picioare dar mai departe nu stie ce sa faca. Te-ai tuns - sa-ti fie de bine! Si cum poti fii asa slaba dupa nastere? Vreau si eu
ralucami, ce bine ca ai slabit atat. Eu inca arat cat o
Multumim pentru aprecieri! Chiar e cumintel. Sper si al doilea sa fie la fel.
lavini, prin ce a trecut si puiul tau, saracutul! Pupa-l din partea mea si sper sa se refaca complet cat mai repede.
Felicitari pentru "meme"!
Liviana, am vorbit ieri cu pediatra legat de culoarea ciupercutei si mi-a zis ca nu e nici o problema daca arata asa. Dar nu m-a convins. A cam ezitat inainte sa-mi raspunda. Oricum m-am calmat pentru ca am tot citit pe net la mai multe mamici ca asa arata, si tu mi-ai spus la fel. Bine, sunt si mamici care spun ca nu arata asa... Si nu stiu pe cine sa mai intreb.
roxicucu, felicitari pentru noul apartament!
ankaa, ce dulce e Alex ganditor! Vai, vai, vai, ce legume scarboase ii dai baiatului
Gata, plec sa fac mancare. Dar mai vin eu pe aici, nu scapati asa usor de mine
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Alyna24 spune:
Lauradi,multam de complimente.
Motannel,nu-i incalzesc baia.Se face cald de la caloriferul din baie si de la aburi.
Chiquitita,si sa stii ca eu variez.Ii dau de 3 ori supita cu legume si carnita pui, de 3 ori legume cu ou si 1 data pe sapt legume cu ficatel.
Andrada, am ramas masca la ce face Antonio.E de-a dreptul "frumos", mai ales cu ochii aceia mari si albastri si parul carliontat.Iar gurita e atat de bine conturata ca zici ca-i desenata!Dar te intreb:ai facut ceva sa se ridice asa?L-ai stimulat cumva?Ca m-ai facut sa-mi fac probleme ca David se taraste ca un viermisor si doar se ridica in maini si un pic funduletul.
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
ckristina spune:
voi ce carne de pui folositi la papa; din comert sau prospat taiate????
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Ninutza spune:
Am votat si noi pe MAYA.
Daca mai sunt capsunei care participa la concurs ii votam cu placere...doar sa ne dati link-ul.
Ma bucur ca am putut vedea poze noi. Pupici pe obrajori la toti copilasii frumosi.
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007