***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (26)
Raspunsuri - Pagina 11
Vali5 spune:
Alyna24, nu mai stiu cine zicea zilele astea ca astia mici sunt invatati cu sunetul tastelor de cand erau in burtica. Si bine zicea!
Razvan de Ramona
La multi ani, Amely!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
piticasigogosica spune:
Buna
Eu sunt suparata ca bunicii lui Iris(parintii mei)au reusit sa-mi imbolavesaca fata.Sambata am lasat-o la ei si s-au gandit ei sa plece in vizita...pe vremea aia,cu tramvaiul era langa casa dar totusi sau intors tarziu...mie nu mi-au spus nimic,ba mai mult am simtit ca imi explodeaza creierii de suparare si stress:au plecat fara sa ma sune si nu si-au luat nici mobilele...si cine suna de zor acasa,la vecini sa vada ce si cum.in final am ajuns eu acasa,nu va spun cum imi era inima cand am deschis usa.
Asa ca e acasa si mi-e teama iarasi pentru Cosmin,care inca mai are mucisori,offff
Asa ca nu i-am facut vaccinul inca,mai asteptam
MULTUMIM pentru urari: Ninutza,Angelabv,Pepsi,Vali5,Gabiu,Gravidutza,Lauradi,Moko si tuturor fetelor daca am omis pe cineva
La 6 luni avem 8,300 kg si cred ca 72 de cm daca am masurat eu bine.papam f bine.
CarmenSo....nu ma invidia prea tare ca si al meu tot asa a facut mi-a zis sa-mi cumpar eu ca deconteaza el ,asa a facut mereu sau mergeam cu el de mana si-mi cumpram eu
Oricum sotul merita laudele...cel putin pentru incurajare ,merci Livina,Minuta,Carmen!
Motannel,Florentina,Addinel,Minuta,Didialex merci pentru urari nu ma supar de intaziere
LA MULTI ANI AMELY!!!!!!!!Sa ai parte de bucurii si impliniri!
LA MULTE LUNISOARE PUISOIRILOR CARE FAC JUMATATE DE AN SAU 5 LUNISOARE!!!.
Pupici
Alyna24 spune:
Am mai pus cateva pozici in album daca vreti sa ne studiati
ASA si ASA facem baita noi de cateva zile.
ce ziceti de poza ASTA ?
ASA radem noi.
M-a facut mama REGE
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Vali5, pai la cat am butonat in timpul sarcini...:-)))cred si eu!
Pitica, nu mai fi suparata!O sa se faca bine ai sa vezi!Sanatate multa!
Vali5 spune:
pitica, multa sanatate copiilor tai!
duda35, felicitari pentru depasirea pragului psihologic de 6 kg!
Alyna24, David e mortal in poza Falcuteeee! E atat de dulce cu ochisorii lui mari!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Alyna24 spune:
Vali5, multam mult.
duda35 spune:
Vali5, mersi mult.
Andrei e un scump, vad ca deja face un solitaire...
Eric la varsta Anastasiei avea cu aproape un kg mai mult, dar papa lapte praf deja la 3 mese din 6...si acum e un slabanog...sper sa nu fie invers la Anastasia
Voi ce jucarii le mai cumparati bebeilor?
Alyna24 spune:
Vali5, e mortala poza ASTA cu Andrei.
Am vazut intr-o poza ca micutul Andrei e incaltat cu niste ghetute.Sunt de-alea cu talonet?Deja i-ai luat?De la ce varsta se incalta bebeii cu de-astea?
Si ASTA e super!
Alyna24 spune:
Duda, David al meu parca nu prea mai e pasionat asa de
jucarii.Are o gramada insa mai mult de 5-10 min nu mai sta sa se joace singurel!Il pasioneaza mai degraba reclamele de la Tv sau tastatura de la PC.
De sarbatori as vrea sa-i iau jucarele pt baita(am vazut cateva pe crazytoys. ro) si din alea care vb in romaneste si spun diferite cuvinte.
Voi cum va descurcati cu piticii in casa pe vremea asta?Iesiti?Ce faceti?
michigan spune:
alyna
e tare simpatic David in baie...m-ati convins , cat de curand plecam si noi in cautare de scaunel pt ca sunt asa de fericiti puii in cada mare cu multa-multa apa, iar de falcute, nici nu mai vorbesc...ce ochi mirati!
cat despre iaurt eu, mai babeste, cand il voi introduce cred ca il voi face acasa, parca sunt mai sigura decat cel pe care il cumpar