***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Alyna24, multumim!
Am luat toate pozele la rand sa vad si eu ghetutele . E o singura poza cu el incaltat si are adidasi in picioare.
Chiar tebuie sa ii cumpar incaltari de iarna.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

noi am fost afara, sau ma rog, daca afara se poate numi si scara blocului, la adapost de ploaie,
in general iesim si pe vreme mai rea, ca trebuie sa ne obisnuim si cu bune si cu rele, dar nu stam decat 30-40 de minute
vant sa nu fie, in rest...

Mergi la inceput

Alyna24, e tare nasol cu vremea asta. Cand s-a oprit un pic ploaia l-am imbracat mai grosut pe Andrei si am deschis larg geamul.
In rest, sta la el in patut si se joaca cu jucarele de cauciuc (duda35). Mai bine zis le baloseste. Si sta si cate 1-2 ore singurel in patut. Si face niste vocalize... de mori de ras.
Ii mai fac gimnastica, il mai tavalesc un pic si asa trece ziua.

De vreo doua zile Andrei incearca sa se ridice in picioare. Se agata de tot ce poate. La patut inca nu poate pentru ca e din ala de voiaj, cu plasa. Dar in rest... stau cu ochii pe el ca pe butelie

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Michigan, si multumiri pt cuvintele frumoase!
Si Tavi e un scump mai ales in cea cu "limbuta scoasa".

Vali5, aici ziceam:http://good-times.webshots.com/photo/2926646520098524871bCamkr.Nu imi dadeam seama ca are adidasi.Noi folosim incaltari cu talpa moale deocamdata.

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alyna24

Vali5, aici ziceam:http://good-times.webshots.com/photo/2926646520098524871bCamkr.Nu imi dadeam seama ca are adidasi.Noi folosim incaltari cu talpa moale deocamdata.

Da, adidasi sunt. I-a primit de la bunici (parintii mei).

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Alyna, cred ca baietii sunt mai agitati si cu mai putina rabdare, nici Eric nu avea rabdare, noroc ca Anastasia are, se joaca mult singura, dar cel mai mult ii place sa stea sa se uite la Eric, indiferent ce face el, rade in hohote cand el scoate diverse sunete, noroc ca nu-l intelege ce spune.
Noi zilele astea nu iesim pe afara, ca e prea mult umezeala si frig.
Voi cand i-ati pus pe bebei in scaunul de masa? Ma bate gandul sa incep sa o pun pe bebelina.

Mergi la inceput

duda35, eu l-am pus pe Andrei in scaunul de masa de cand a inceput sa stea singur in fundulet. Asta s-a intamplat pe la 6 luni si o saptamana.

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!!!

Gramokid de Ramona7

Amely

Citesc tot din urma si revin!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Vali5, mersi din nou.
Mai astept si eu cu scaunelul, oricum am vazut ca bebeul tau e destul de precoce dupa cum sta in premergatorPlec sa-mi iau baiatul de la masina ca vine de la gradi.
Seara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Duda, eu l-am pus pe David in scaunel la 5 sapt jumate.

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput