***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (26)
Raspunsuri - Pagina 13
Alyna24 spune:
Motannel, e o scumpica Teo!Am studita poze azi!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
addinel spune:
buna si la multi ani mamicilor si capsunicilor aniversati astazi, respectiv Gramokid de Ramona7 si amely.
am vazut ca se discuta azi pe-aici... eu ii pun supica in recipiente de la avent si o tin in frigider- dar nu pastrez decat de pe astazi pe maine, o data la 2 zile fac supica proaspata.
mica eu stiu ca nu prea e indicat cartoful asa devreme pentru ca fermenteaza. incearca mai bine cu dovlecel sau pastarnac- sunt dulci si imbunatatesc gustul. bafta cu supica maine!
duda bafta pentru trecerea pragului de 6 kg. cand e nascuta anastasia? stiu ca e cam ca si dodoloatza mea... de ce nu sunteti in lista? sau am dat eu in orbul gainilor?
felicitari tuturor mamicilor ai caror pui au zis deja mama/ tata. cred ca e un sentiment super... de-abia astept si eu.
pupici
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
Carmen_So spune:
Irinusha, ce telefon cu ebook reader? vreau si eu, chit ca nu l-oi gasi in Ro, dar macar sa visez
Poohy, eu am gasit un scaun de masina care are si husa de bumbac (dintr-un material ca de prosop, de fapt, dar e bumbac 100%). Ma lua groaza cand ma gandeam sa transpire fata din cauza chestiilor de plastic in care era imbracat, dar asta e chiar ok. E de la brevi.
Alyna24, simpatic foc tanarul. Asa avem si noi scaunul, numai ca are florile verzi, nu galbene. Mi-a fost de mare ajutor la nr 1 si abia astept sa mai creasca si nr 2 sa o pun in el.
Vali, si mie mi-a zis dr nu iaurt Danone, si asta acu 3 ani. Si cred ca bag si eu banana. Nu prea mananca tanara, bine, e clar ca nu stie sa inghita, dar poate nu i-o fi placut nici marul. Sa vedem cum o fi cu banana.
Carstea, mama, da cat mananca Rares, m-ai spart.
Lauradi, da chiar ca are la par Ducu! A mea are o freza "a la Base", vorba lui Paflo, cred.
Noi admiram toate pozele cu nr 1 pe un picior si nr 2 pe alt picior. Nr 1 e innebunita sa vada poze cu copii, ma pune mereu sa i le arat. Si acu isi aduce aminte de cand ii aratam poze cu Sonia si ma pune sa i le mai arat.
lbelciug spune:
AM ADAUGAT POZE NOI IN SEMNATURA PT CINE VREA SA NE VADA (nr 1 de Carmen-So!) (scuze pt majuscule)
Am pus si un filmulet cu primul cuvant a lui Bogdanel www.dropshots.com/LBELCIUG" target="_blank">AICI. Zice BABA. Matei l-a fel a debutat.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
***Diverse utile pt bebici***
duda35 spune:
Addinel, pe 9 iunie e Anastasia, eram la un momentdat in listuta.
Voi cum stati?
Alyna24, la 5 saptamani si jumatate in scaunelul de masa? Uau!
La noi e un deliciu cum sta Anastasia acum si-l urmareste pe Eric si rade din cand in cand in hohote.
Va pupam
mica0307 spune:
vali si maya isi pune mainele pe fata mea, sau mi le duce la gura sa o musc de ele. Si se mai intampla, ca azi, sa aiba unghiile mai mari...si asa ma zgarie pe fata .
addinel pai cred ca pana la urma pastarnac o sa bag maine. Chiar ma uitam ca asa mi-a dat si dr. Si in loc de salata o sa pun dovlecel.
liviana pai bogdanel nu accepta supa deloc? Ce o sa faci?
Miercuri este sarbatoare si se mananca peste.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Alyna24 spune:
Carmen_So,[pup]
Duda,.Statea binisor in popou atunci insa scaunelul are mai multe trepte de lasat pe spate si il legam si cu curelele alea ale lui si statea.
Graviduta spune:
Am vazut poze haioase cu un capsunel, dar nu mai stiu ale cui erau. Cred ca ale lui Vali5 (valentina gherghe). Super haioase!
Liviana, felicitari pt primele cuvinte! Sau nu era Liviana?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Alyna24 spune:
Liviana, e un dulce cand spune "baba"!Si ce-l mai jughineste Matei!Sa-ti traiasca amandoi!Sunt niste scumpi!
Tocmai am papat 160 gr iaurtel cu out si cereale.
Insa avem o probl cu kaka care miroase...de mori si ba e tare(carnaciori) ba foarte pastos de se lipeste peste tot!Ai vostri cum fac?Si micutul se screme uneori pt un sparc mik!
Si....am trecut si noi la Pampers nr 4.
Carmen_So spune:
Daaa, Liviana, vazut poze. Deocamdata singura, nr 1 e la petrecere de copii. Le-am vazut pe cele din oct si m-a pus sa i le mai arat o data pe alea cu "cocoselul", adica in care era B dezbracat. De, daca fata nu mai vazuse...