Mamici de iulie-august 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

mada_mxm, multumesc de primire, deocamdata nu stiu ce sa pun in listuta, dupa calendarul de pe DC ar fi DPN 24.07.2008, dar astept un ecograf, sa mi se confirme oficial sarcina, deocamdata doar testul cu 2 liniute si cateva kg in plus puse asa aiurea in 3 saptamani mi-au confirmat ca as fi insarcinata.

Cum va simtiti?Aveti greturi?
Fetele cu bb2 cand le spuneti la fratiori?Eu am zis ca mai astept.
Si inca o intrebare: Cum va descurcati cu luatul in brate?Stefan se cere inca uneori in brate, desi are 3 ani si 2 luni, ii place sa-l mai car in brate, acu parca imi este frica....i-am spus ieri ca ma doare burtica si nu-l pot tine, dar na fost deloc incantat In orice caz, voi evita plimbarile lungi pe jos deocamdata.

AlinaMaria, multa sanatate si sa treaca cu bine si durerile astea!
Ce fel de antibiotice trebuie sa iei?Daca este infectie urinara stiu cat de dureroasa poate fi, dar trece si o sa fie bine!

Ana, mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

maryb iti doresc din suflet sa vina bebele si la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Maryb sa stii ca eu n-am avut nici o scurgere. Era o sarcina asteptata, si nu am avut nici un simptom. Numai testele cu liniute pale tare.
Am avut citeva picaturi rozalii la un mom. dat, vizibile pal pe tamponul zilnic si surgeri putine in urma administrarii utrogestanului - asta cind deja sarcina era confirmata. (datotata pilulelor administrate vaginal).

Numai bine.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by ana_a

Cum va simtiti?Aveti greturi?
Fetele cu bb2 cand le spuneti la fratiori?Eu am zis ca mai astept.

io de chestia asta m-am scapat cred.David o sa fie asa de mic cand vine surioara de n-o sa stie el exact ce se intampla si de unde a mai aparut un membru in familie.

Mihaela,5+

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ana_a, sa dea Dumnezeu !!! imi doresc asa de mult sa am si eu un puiut al meu....oooffff.....Doamne e asa de grea asteptarea asta cand iti doresti !!!!....dar asta este, trebuie sa invatam sa avem rabdare, iar eu am invatat.

ina78, multumesc frumos de raspuns. Se pare ca sunt destule fete insarcinate care nu au scurgeri. Asta nu poate decat sa ma bucure si sa-mi dea sperante.

va multumesc fetelor ca mi-ati raspuns asa prompt.

va pup dulce pe toate si va doresc sarcini usoare in continuare.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna fetelor,

Sunt Lori, noua mamica inscrisa in forum si va rog sa-mi notati si mie cele trei date:

DN 06.04.1979
UM 18.09.2007
DPN 25.06.2008

Mercic si multa sanatate voua si bebeilor!

Mergi la inceput

Mihaela, ce mamica curajoasa esti!!!
Al meu e maricel, plus ca este si foarte posesiv cu mine si cu lucrurile lui, nu-i scapa nimic, si o haina noua o observa daca mi-am cumparat...

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor tocmai am venit de la dr. se pare ca virusii sau bacteriile rezista la amoxicilina si mi s-a dat acum nitrofur de 4 ori pe zi timp de 5 zile . Cica daca nu imi trece nici cu asta merg la spital caci infectia poate urca la rinichi ceea ce nbu e bine deloc .
Mi-a recomandat sa beau mult suc de portocale , citrice in general .
Sper ca la noapte macar sa dorm . Si acum ma doare dar parca mai putin .
E asa cu faze .
Imi cer scuze noilor fete ca nu le-am urat bun venit , o fac acum . Ma bucur ca reusiti cat mai multe si ne aduceti vesti bune .Sper sa ramanem pana la capat impreuna .

Alina 8+ si Mandy Stephanie 2,10 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ana ok cand stii ceva sigur despre DPN sa scrii sa trecem la listutza.
Oricum copilutzul tau e marisor si ma gandesc ca atunci cand o sa inceapa sa se vada burtica ii poti explica de bebe 2, nu?
A mea stie de bebe si cand vede bebe la tv sau pe strada imediat zice bebe, asa ca am zis cand incepe sa se vada am sa ii zic de bebe.
Alina imi pare rau sa aud ca nu trece si ca ai asa dureri. Multa sanatate si sa auzim vesti bune cat mai repede.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Cum apare la voi scris in josul mesajului X-lica 9+?Cum fac sa apara si la mine? Ca doar nu trebuie sa scriu de fiecare data cand scriu un mesaj?In alta ordine, care au deja 9 saptamani au anuntat la serviciu ca sunt ? Pana cand mai asteptati?

Mergi la inceput