Mamici de iulie-august 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
Mihaelaaa spune:
quote:
Originally posted by crisarh
Cum apare la voi scris in josul mesajului X-lica 9+?
Cum fac sa apara si la mine? Ca doar nu trebuie sa scriu de fiecare data cand scriu un mesaj?
In alta ordine, care au deja 9 saptamani au anuntat la serviciu ca sunt ? Pana cand mai asteptati?
Uite-te sus de tot in stanga e o rubrica printre care si "Profil personal".Intri acolo ,iti mai cere o data parola.Jos la "semnatura"
scri [ gravi ]9+.(fara spatii)Dar tot trebe sa schimbi in fiecare saptamana.Apoi apesi "trimite"...si gata.
Sper ca am explicat bine....si sa-ti iasa
Mihaela,5+
si de DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
Mihaelaaa spune:
Sunt mamici care au fost la dr prima data la 5 saptamani..?Daca da,ce v-a zis?
Ca io inca nici nu mi-am facut programare,si as mai astepta daca inca nu se vede nimik.
Mihaela,5+
si de DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
MIKYCRIS spune:
MIHAELAAA,eu am fost la 5 saptamani si am aruncat cu banii degeaba.eu zic sa mai stai pan la 6 saptamani si asa o sa-i vezi si inimioara cum ii bate!sarcina usoara!
7+
MIKYCRIS
Aalina spune:
Mihaela eu am fost la 5 saptamani si mi-a facut eco vaginala si mi-a confirmat sarcina. Mi-a dat vitamina C, continuare la acid folic si trimitere la analize si cam atat. Mai merg acum la 9 saptamani.
Crisarh iti poti completa la semnatura sau poti pune un link asa cum am eu la "prunca pruncul" si se actualizeaza singur acolo. Eu am anuntat deja la lucru dar la mine a si inceput sa se vada burtica in functie de cum ma imbrac si am zis ca mai bine le spun eu decat sa se prinda singuri.
Alina Maria sper noul tratament sa isi faca efectul. Sa fii bine.
Bun venit Lori. Sarcina usoara si bb sanatos.
maryb sa ti se indeplineasca dorinta. Nici eu nu am avut scurgeri. Din saptamana a 6-7 se vede o chestie galbuie pe hartie doar. In rest nimic.
ana_a eu l-am intrebat pe pitic inainte ce parere are de bb si a fost incantat, iar acum l-am anuntat ca va veni bb. Nu insist deocamdata ca sa nu se plictiseasca pana apare copilul. O sa insist cand vom sti ce e,pentru ca lui ii trebuie fratior si insista ca fetita sa o facem alta data desi i-am explicat ca alta data nu mai este :)))) Sa se bucure de ce iese si gata.
the_andreia si eu am zis la un moment dat ca ma las de citit pentru ca ma informez dar ma si panichez. Acum am vazut ca pe fetita ta o chiama si Lucia. Asa vreu si eu sa ii dau nume pruncei daca o fi.
bujo sanatate sotului tau. Probabil in prima faza o sa pun patutul la noi in camera din comoditate si apoi o sa il mut in camera cu frate-su'. Depinde mult de copil, cum va dormi etc...Sa ajungem cu bine acolo.
Anna Baby intrebarile sunt firesti. Am trecut prin ele la prima sarcina. Acum am altele si tot asa. Important e sa nu te stresezi de la ele. Culmea e ca ne stresam atat cu nasterea si uite...dupa o vreme o luam de la capat. Deci se pare ca nu e atat de greu, nu?
corinuk cu sanul sper sa nu dureze durerea. Insa ai grija cu mancarurile si alergiile.
Pupici tuturor.
Dorian
prunca...pruncul
vias spune:
...buna dragutelor.....multumesc....the_andreea si Aalina pentru suport...azi am fost mai bine...mi-am mai revenit putin...am aflat acum ca se pot face anumite injectii pentru RH- iar in legatura cu celelaalte probleme medicale, le voi rezolva dupa ce il nasc pe bebe...
...joi il voi vedea sper pe bebe la eco....abia astept...joi ar avea 6 saptamani fara o zi...oare ii bate inimioara?..
pustai
MissJJ spune:
Lori bine ai venit! Esti trecuta in listutza. Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
Eu azi m-am simtit groaznic si maine tre sa merg cu fata la gimnastica dim si apoi in jur de doua si ceva tre sa merg la medicul de familie cu ea sa vada ce are ca nu e bine deloc cu iritatia aia si face si scaune cam moi, sa vedem, sper sa nu fie nimic grav.
Maryb tinem pumnii sa vina si bebe cat mai rapid.
Mihaela la 5 sapt nu stiu cam cat se vede eu am fost data trecuta la 6s si 5z si se vedea cum bate inimioara si casutza lu bebe ca bebe era un punct micut acolo. Acuma nici nu ma cheama la eco asa devreme abia pe 14 dec mi-au facut programarea.
Bujo multa sanatate sotului.
Noi la inceput o sa tinem pe bebe mic cu noi in camera in patutzul tarc care il are fata acuma ca oricum din ianuarie vrem sa ii luam la fata pat de copil mare sa scap si eu de ridicat grasunica din patul asta. Si probabil in fct de cat de cuminte e bebe mic si cum e cu somnul o sa vedem la ce varsta il mutam in camera cu fata, oricum primele 6 luni va sta cu noi in camera.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
irlandeza spune:
Bubuleana, am tot vrut sa te felicit pt. sarcina, si nu te gaseam nicaieri. Am dat acum din greseala peste acest subiect si te-am vazut. Deci FELICITARI si sarcina usoara in continuare.Mult noroc si ai grija de tine.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
33+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 7 SAPTAMANI !!!
iumosa spune:
Bubuleana: Felicitari si din partea mea si sa fie bine de data asta. Ma bucur ca s-a prins din nou atat de repede. Ai mai luat Maca (ca prima data) sau asa a fost sa fie? Poti sa-mi spui ce ai observat tu cand luai maca (si cat timp ai luat)? Eu inca nu am luat, dar ma gandesc ca poate n-ar fi rau sa iau.
In orice caz, felicitari si numai bine si tie si tutror gravidutzelor. Sa aveti grija de voi
lcazangiu spune:
Buna dimineata mamicilor si merci ca m-ati trecut si pe mine pe listuta!
Pentru Mihaelaa, referitor la sarcina in 5 sapt, vreau sa spun ca eu m-am dus prima oara la dct la 4 sapt si mi-a facut o ecografie transvaginala, mi-a spus dimensiunile, avea pe atunci 0.54 cm, era inca in levitatie :)
Inimioara o s-o vezi de la 6 sapt in sus, oricum indiferent in cate saptamani esti, tot e super fain sentimentul sa-ti vezi bebeul, chit ca are o jumatate de cm:)
Pupici!
crisarh spune:
quote:Pe la 6 sapt am fost si eu, am rugat-o pe asistenta sa-mi faca programare mai devreme, dar mi-a zis ca nu are ce sa se vada, asa la 6 sapt a vazut ca avea si activitati cardiace. Mai bine fa-ti programare de acum pt 6 saptamani si o sa fi fericita ca ai ce vedea la eco.[/quote]9+DPN 26iun-iul 2008
Originally posted by Mihaelaaa
Sunt mamici care au fost la dr prima data la 5 saptamani..?Daca da,ce v-a zis?Ca io inca nici nu mi-am facut programare,si as mai astepta daca inca nu se vede nimik.Mihaela,5+si de DAVID-29 martie 2007DAVID...cat sunt de maricel...Poze cu Davidwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)