Mamici de iulie-august 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

corinuk, e normala intepatura aia, imi aduc si eu aminte de pe vremea cand eram insarcinata cu Stefan.
Dar sa stii ca asa de repede am uitat....sincer...sunt asa intr-o stare ciudata, nu-i ca prima data, e altfel...Bine...ca a fost programata sarcina, de anul trecut din noiembrie am renuntat la pilule, sotul inca e "socat" sau cum sa-i spun...nu zice nimic, cred ca un pic ii este groaza ca o luam de la capat cu colici si pampers, cred ca in sinea lui se bucura dar a nimerit si o perioada stresanta la munca si offf ce ziceam?Bat campiiii!!!!
Azi dimineatza ma uitam la Stefan cum doarme, tolanit in patul nostru si ma gandeam asa aiurea...cum o sa ma descurc?Unde vom dormi toti 4 intr-un pat Dar incet si cu rabdare poate se va muta Stefan in patul lui, si bb2 in patutul lui si uite asa o sa ne ajute DD sa fie bine...

Asa...acu, ar trebui sa merg la medic sa-mi confirme sarcina Astept sa merg la ecograf, sa vedem ce o sa zica, wowww parca nu-mi vine sa cred ca am luat-o de la capat!!!

Va pup fetele si sa auzim de bine!

Ana, mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua fetelor!Bun venit noilor burtici!Va multumec ptr cuvintelor de incurajare Ma rog zi si noapte sa fie totul bine de data asta.Trebuie sa fim toate optimiste ca o sa avemsanatosi si frumosi.MIHAELA ..merci ptr cuvintele frumoase .Poate ma inveti si pe mine sa fac un filmulet asa frumos eu nu prea ma pricep MCOCA...nu ai de ce sa iti fie frica de morfologica e o eco mai amanuntita.Dar nu e cam devreme eu stiu ca se face la 20 sapt.Am si eu o eco pe 10 dec. dar e ce da 10 sapt si se numeste altfe.Poate aici in italia au astia alte denumiri.Trebuie sa fac pe 16 ian si aminocenteza aia e putin mai invaziva,iti ia lchid di burtica sa vada daca bb e bine.Dar nu mie frcica am facut si anul trecut si nu adurut.scuze daca am scris prea mult.VA PUPELLA8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

ana_a si eu incep sa fiu napadita de ganduri de genul asta. Incep sa realizez cam ce schimbare e pe cale sa se petreaca in viata noastra si ma cam sperii. O sa fim 3 !!!!!!!!!!!!!!!!! Apartamentul nostru are doar 2 camere. Unde o sa fie camera copilului? Unde o sa-i pun patutul? O sa fiu o mama buna? O sa ma descurc oare? Bineinteles ca pana acolo mai e o intrebare - o sa fiu in stare sa nasc? Daca ma mai gandesc mai scriu vreo 10.
OFF
Cred ca azi sunt cam melancolica.

Anna 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetelor daca stam sa ne gandim crek suntem toate panicate dar o sa ne ajute DD sa trecem cu bine peste asta. Eu sunt un pic tristuta acum ca sotul e un pic bolnavior cu stomacu si tre sa faca o gramada de investigatii. Asa nu-mi place sa-l vad suferind.
Voi va ganditi unde o sa puneti patutu lui bb. Si noi la fel numai ca noi stam cu mama si doar o camera e a noastra unde o sa stea si bb evident Dar o sa fie bine, de-ar trece si astea 2 sapt mai repede sa-i aud inimioara si sa ma pot bucura si eu linistita de sarcina.

bujo 5+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , bucurati-va de zile frumoase din sarcina ca sunt destule momente grele .
Eu azi noapte am dormit 3 ore , am avut f.f.f multa durere acolo jos mai ales cand urinez si imi vine sa ma duc mereu la wc.
Mai am 4 antibiotice si termin cura si eu de abia acum incep cu durerile de imi vine sa plang si nici nu pot sa merg sau sa stau orice fac doare continuu .
Astazi la 2.50 am programare la dr. si va spun ce a zis .
Eu una nu mai pot , am anuntat la servici ca sunt bolnava .

Alina 8+ si Mandy Stephanie 2,10 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Buna fetele!Cum sunteti?Sper ca bine toate.
In legatura cu fumatul,parerile sunt impartite eu stiu toate cazurile adica si care s-au lasat inainte si care care s-au lasat dupa cele II liniute(de voie de nevoie) si cele care nu s-au lasat.Nici nu stiu ce e mai rau:sa te stresezi cand iti aprinzi o tigara ca ii faci rau lui bb sau sa renunti si apoi sa fii super stresta din cauza lipsei lor?Eu zic ca a 2a.Sper sa fie bine si de data asta si sa trec peste privirile critice,pline de reprosuri ale celor din jur.
Camy_pus si Alina si eu am RH - si fetita mea are poz ca si sotul,am facut si eu vaccinul de dupa nastere si multumesc lui DD ca in timpul sarcinii nu am dezvoltat anticorpi.La mine asta e cea mai mare teama pt ca din pacate am citit si eu multe despre asta(uneori ma gandesc ca e bine sa nu stii chiar asa de multe pt ca iti faci o multime de pr extra)
Mada esti o draguta ca imi rasp de fiecare data.Am vazut pozele printesei e o dulcica(si eu am acasa o blonduta cu ochi albastri).
Bujo nu te gandi acum la cum veti sta intr-o sg camera.Noi pana anul trecut am stat intr-o camera de camin studentesc si bebe a noastra avea 4 ani si a fost SUPER.Acum abia am reusit sa ne luam ap cu 2 cam si vine si bb2.Eu zic ca deocamdata e ok,pana mai cresc un pic.Noi oricum mai vrem unul si abia dupa aceea cred ca o sa ne facem probleme de spatiu.Sanatosi sa fie ca in rest nu imi fac probleme.
Hai ca m-am intins cam mult.

tutror -dutzelor

Andreea 9+ si Theona-Lucia(27.08.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor gravidoase
am si eu o intrebare pentru voi.
se poate sa fii gravi si sa nu ai scurgeri aproape deloc ? si daca nu se poate, cam din ce saptamana apar aceste scurgeri mai abundente ?

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna fetelor,

Va saluta Lori o viitoare mamica, care la inceputul lui iulie 2008 trebuie sa se intalneasca cu bebeul mult dorit:)
Sunt o proaspata mamica care se indrepta spre 9 saptamani, saptamana trecuta am fost la ecograf si inimioara lui batea cu 170 de batai pe minut, a fost un sentiment superb, si sunt nerabdatoare sa experimentez si altele.

Va pup si mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

maryb: da, se poate. Eu n-am nici un fel de scurgeri decat o secretie bej-maronie cateodata, iar inainte de asta nimic, in rest uscat...nu stiu cand or sa apara... iti tin pumnii sa vina bebe

bubuleana
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by bubuleana

maryb: da, se poate. Eu n-am nici un fel de scurgeri decat o secretie bej-maronie cateodata, iar inainte de asta nimic, in rest uscat...nu stiu cand or sa apara... iti tin pumnii sa vina bebe

bubuleana
5+

uraaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!.........deci se poate !!!!!!!!
bubuleana, mi-ai dat sperante, dulce.
la tine cam din ce saptamana au aparut aceste pete bej ?
iti doresc o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si voinicel.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput