Mamici de iulie-august 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

bubuleana, merci frumos.

eu pana acum faceam barza gold, dar de data asta mi-am cumparat si eu un sure check....poate asta o vrea sa se pozitiveze ca berzele nu au vrut. si iti doresc o sarcina usoara in continuare.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetelor,BBle meu s-a oprit in evolutie!DD l-a vrut la el....
nu vreua sa va intristez,vreau numai sa va anunt...
cauza posibila ar fi functionarea proasta a glandei pt ca altfel sunt sanatoasa.....
zilele astea o sa merg sa mai fac o ecografie,dar numai asa ca sa fiu convinsa 150%...altfel e sigur...
pt ca saculetul era prea mare ,iar BB prea mic....in plus nu se vedea nici un fel de activitate,de miscare,nimic....
dupa ce mai fac o ecografie o sa-mi faca chiuretaj.....si cam asta a fost povestea noastra!
voua va doresc ,din suflet BBi sanatosi si vigurosi si voua sa va bucurati de ei,

pt toate,cu drag

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

multumesc mult fetelor!
7+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

VIOLETE69,imi pare nespus de rau!
ai grija de tine!
7+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Violeta 69,nici nu sti ce rau imi pare....
Sper mai fie totusi o speranta....si sa nu fie asa.
Azi e a doua oara cand aud asa ceva.Si verisoara-mea a fost azi la dr...acelasi lucru i l-a spus...din pacate.Si pe ea a chemat-o dupa o sapt,

Azi am sunat si mi-am facut si eu programare....joia viitoare la 10.30-....si acum mi-e fricaaaaaa

Mihaela,5+

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina22 spune:

Imi pare rau violeta69, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta durere si sa iti trimitya cat mai curand BB-le dorit.

Karina22
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

violeta69, imi pare nespus de rau....cuvintele sunt de prisos....sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti revii cat mai repede.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Violeta, imi pare nespus de rau. Si eu am trecut in august prin aceeasi incercare. Cuvintele sunt de prisos, dar trebuie sa stii ca nu este din vina ta. 20% din sarcini se opresc in primul trimestru din cauza unei proaste calitati a oului, si aici este numai hazardul care joaca. Ai grija de tine. DD sa fie cu tine.

_
Vicky 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Violeta, imi pare nespus de rau... ai grija de tine, sa fi tare, si va veni bebe la momentul potrivit.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Violeta imi pare f rau sa aud asa veste. Sa fii tare si sa treci cu bine peste asta.
Karina bine ai venit la noi. Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios.
Mikycris eu am avut epidurala la prima nastere si crede-ma a fost mana cereasca ca eram extrem de obosita si durerile erau destul de insuportabile. Din cate stiu in Romania de la fetele de la odiseea trecuta e ca se cumpara trusa de la farmacie si tre sa te interesezi dinainte daca este aneztezist in spital care sa iti poata face epidurala. Se face o injectie in coloana si esti legata la o perfuzie de unde regleaza cantitatea de anestezic in fct de cum evolueaza travaliul. Se face mai intai o anestezie locala si apoi se baga acul respectiv te va sterliza bine pe tot spatele si apoi cand esti intre contractii ca tre sa stai nemiscata sa nu risti sa atinga vreun nerv ceva iti baga repede acul.
Pe mine m-a ajutat f mult am simtit contractiile simteam senzatia aia de a impinge dar nu si durerea si odata cu epidurala am avut si eu ocazia sa ma si odihnesc putin mai atipeam intre contractii. la mine a fost f buna pt ca travaliul a fost f f incet au inceput cotractiile samb noaptea pe la 11 si am nascut luni dim la 8:04. ma dilatam f f incet si apa au trebuit sa o rupa ei ca nu s-a rupt sg asa ca dupa atata timp epidurala a fost excelenta ca sa nu ajung la cezariana. Cand a trebuit sa imping au scazut la minim perfuzia si am simtit exact cand trebuia sa imping si din 4 contractii a iesit si fata ca era intoarsa invers cu fata in sus si atunci au trebuit 3 contractii sa se intoarca si una sa o scoata. Au folosit ventuza care nu e aia ca un aspirator mare transparenta ci e de dimensiunea unei mingi de tenis o fixeaza pe capul lui baby si apoi incet incet o trage afara sa o ajute sa iasa. S-a vazut putin vanat pe capul fetei unde a fost aplicata dar in cateva zile maxim o sapt nu se ma cunostea deloc. Si fata nu a avut probleme.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput