Mamici de iulie-august 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna,fetelor!

Ma primiti si pe mine cu numarul 43?

UM 21.10.2007

...s-a intimplat cind renuntasem...

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Ina - carina - Violeta - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina22 spune:

Buna ina se pare ca nu prea sunt fetele pe aici, vreau si eu pe listuta... Cine ma poate ajuta?

Karina22
4+

Mergi la inceput

Ina tu cand ai aflat ca esti ? In ce zi a cm ai facut test?
Ceva simptome?

Karina22
4+

Mergi la inceput

astazi am aflat
am facut testul si joi, dar a fost negativ

astazi am fost fff nervoasa, eram deja z33 si parca si putina greata,tu? cind ai UM?

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

um 27.10, am aflat ieri cu 4 zile inainte de cm, azi dimineata am repetat testul care a iesit si de data asta pozitiv

Karina22
4+

Mergi la inceput

sa fie intr-un ceas bun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ana esti pe listutza. Imi mai trebuie DN a ta si UM.
Karina imi trebuie si de la tine DN, UM si DPN ca sa te adaug la listutza.
Ina bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos si papacios, aceleasi date am nevoie si de la tine si te adaug.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

VIOLETA69, m-ai omorat.Nu mai sunt buna e nimic, dupa ce ca eram eu speriata si chiar am deschis subiect "sarcina oprita in evolutie?", acum chiar m-ai omorat; i eu sunt speriata de asta deoarece nu am simptome de gravidta, doar urere usoara de sani care si ei ma dor din cand in cand, sa fie asta un motiv?
Doamne fereste...sanatate multa si nu da inapoi, bbtr. sa vina iar la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Violeta imi pare extrem de rau pt ceea ce trebuie sa induri. Offff park am un deja vu. Iti doresc din suflet sa treci peste asta si sa fii puternica.
Karina cand te duci la medic?

bujo 6+
album de nunta

Mergi la inceput

DN 22.07.1985, UM 27.10. DPN 03.08.2008

Meci mult

Karina22
4+

Mergi la inceput