Mamici de iulie-august 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
tuchi123 spune:
KARINA22
FElicitari si sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Sa ne ti la curent pe parcursul sarcinii; cand ai aflat si can a fost UM.
Pupici si te asteptam
Tuchi1236+5 zile de la UM
bujo spune:
Karina bine ai venit scumpa. Am citit ca ai inceput sa te confrunti cu greturile. Remediu am auzit ca ar fi, unul naturist dar eu una nu iau nimic pana nu intreb medicul. Pana una alta incerc sa-mi fac meniul dupa cum dicteaza greata. Adik daca nu suport ceva nu pap. Se pare ca tin post fara sa vreau ca nu mai suport carnea.
bujo 6+
album de nunta
Karina22 spune:
quote:
Originally posted by tuchi123
KARINA22
FElicitari si sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Sa ne ti la curent pe parcursul sarcinii; cand ai aflat si can a fost UM.
Pupici si te asteptam
Tuchi1236+5 zile de la UM
Merci mult, ultimul cm l-am avut pe 27.10, am facut ieri un test care a iesit pozitiv, am mai facut azi unul barza gold, care a fost "foarte" pozitiv.
Karina22
4+
AnnaBaby spune:
Karina bine ai venit in randul burticilor. iti doresc multa sanatate tie si puiutului tau. Povesteste-ne despre tine.
Anna 5+
http://bd.lilypie.com/mXm0p2.png
maryb spune:
karina, spune-mi te rog....ieri cand ai facut primul test in a cata zi erai din cate.....sau spune-mi cand ar fi trebuit sa-ti vina.... te-am intrebat si la aspirante, insa la cate intrebari ti-am pus...
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta nu mai vreau sa declar nimic
Karina22 spune:
quote:
Originally posted by AnnaBaby
Karina bine ai venit in randul burticilor. iti doresc multa sanatate tie si puiutului tau. Povesteste-ne despre tine.
Anna 5+
http://bd.lilypie.com/mXm0p2.png
Merci mult, ce pot sa zic despre mine?...
Eu din fericire nu m-am chinuit prea tare ca sa raman insarcinata, vrem puiutul mai demult dar de abia acum ne-am hotarat sa-l facem. Am ramas insarcinata din a treia luna. Cu toate ca si in primavara am mai incercat dar nu era... oficial...
Povestea ta care e?
Karina22
4+
Karina22 spune:
quote:
Originally posted by maryb
karina, spune-mi te rog....ieri cand ai facut primul test in a cata zi erai din cate.....sau spune-mi cand ar fi trebuit sa-ti vina.... te-am intrebat si la aspirante, insa la cate intrebari ti-am pus...
Scuze maryb, cred ca nu am observat sau poate am uitat sa scriu, mii de scuze..
Ieri eram z26 din 30, testul l-am facut cu prima urina de dimineata, iar azi am facut cu prima urina un barza gold, care a iesit mult mai clar decat cel de ieri.
Karina22
4+
maryb spune:
nici o problema karina.... merci mult de raspunsuri. si o sarcina usoara in continuare.
ana_a spune:
fetele dragute care completeaza listuta, treceti-ma si pe mine cu DPN 24 iulie + un - Stefan nascut pe 19.08.2004.
Multumesc.
Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
bubuleana spune:
karina: bine ai venit!
maryb: la mine testele de sarcina la ambele sarcini s-au pozitivat (foarte vag) in ziua 9 dupa ovulatie, dar urina era ff concentrata. De fiecare data am folosit sure check.
mada: doamne, ce ameteala si in clinicile de acolo bine ca sunteti bine
bubuleana
6+