Mamici de iulie-august 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
lcazangiu spune:
Buna din nou mamicilor,
Mie mi-a dat doar o pastiluta de acid folic pe zi si cred ca e suficient, asa scrie si pe instructiuni.
Oare daca pana acum nu am avut greturi si sunt in 9 sapt., e posibil sa imi apara?
Pupici
ana_a spune:
poti sa citesti mai multe despre epidurala www.desprecopii.com/info.asp?id=44" target="_blank">aici
Eu am nascut cu cezariana deci nu te pot ajuta, din cate stiu eu trebuie facuta injectia asta intr-o anumita perioada in travaliu, nici la inceput nici la sfarsit...Poate te ajuta linkul care ti l-am dat.
Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
anaxena spune:
exista si epidurala si peridurala
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
9+ sper la o!!!AMR 31sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
mcoca spune:
Epidurala si peridurala sunt sinonime. In strainatate si in cartile de specialitate este folosit epidurala.
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Peridurala-Dmd7150.html
_
Vicky 9+
vias spune:
...buna dragutelor,..
multumesc de intrebare AnnaBaby, azi am programare diseara la ora 19:00...si abia astept sa vad bebelusul...sau ceva acolo..:))...ar trebui sa se vada..nu?...maine sunt 6 saptamani de la UM.
Azi mi-a dar sa incep sa fac si dozarile cu anticorpi pentru RH- asa ca....incepe distractia......dar daca bebe e bine...atunci si eu sunt bine...nu???
...aaaaaa...si au cam inceput sa ma incerce greturile..si....eu care ziceam ca nu am nimic....
..va pup...si va spun diseara cum este
pustai
bubuleana spune:
Buna fetele!
Anestezia epidurala se foloseste la nasteri pentru anu mai simti durerea evident Am inteles ca se baga un ac mare, lung undeva in coloana. Si se pune doar cand ajungi la dilatatia de 3-4 cm
asta e ce am auzit pe la mamici care au nascut cu epidurala. Se pare ca o epidurala facuta de un dr anestezist expert te lasa sa simti contractiile dar fara sa simti nici un fel de durere. Unele mamici au spus ca e o minune. Altor gravidute le e teama s-o foloseasca de teama efectele negative care nu stiu prea bine care sunt.
Aalina: tin pumnii ca totusi sa fie bine
bubuleana
6+
Aalina spune:
La prima sarcina l-am intrebat pe medic de epidurala dar mi-a spus ca nu imi recomanda pentru ca la noi in spital nu sunt anestezisti buni si daca nu e bine pusa copilul trebuie extras cu forcepsul. Am preferat sa evit.
Dar daca anestezistul e bun e ok. Acum inca nu am ajuns la intrebari de astea desi aseara am fost cu listuta si m-a luminat.
ana_a eu iau o pastiluta de acid folic pe zi si 3 de vitamina C. La recomandarea medicului, care peste o perioada a zis ca imi va da ceva vitamine da am uitat de aseara cum le-a zis.
bubuleana
Annababy
Dorian
prunca...pruncul
anaxena spune:
quote:
Originally posted by mcoca
Epidurala si peridurala sunt sinonime. In strainatate si in cartile de specialitate este folosit epidurala.
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Peridurala-Dmd7150.html
_
Vicky 9+
nu am shtiut,doar am intalnit si epidurala si peridurala si ma gandeam ca sunt diferite
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
9+ sper la o!!!AMR 31sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
bujo spune:
Fetele va anunt ca nodurile mele in stomac s-au transformat in ditamai greturile. Si ma iau cu noaptea in cap, asa pe la 5 ca sa nu cumva sa uit de ele. Si mi-am plantat langa pat niste paine prajita si cum ma trezesc noaptea sa merg la pipi infulec cate o bucata sa se domoleasca greata.
Aalina eu zic sa nu te panichezi si sa incerci sa astepti linistita pana sapt viitoare. Stiu ca e greu ca am trecut si eu prin asa ceva dar din pacate la mine s-a terminat tragic. Daca dr tau e optimist e un semn bun, pt ca ei de obicei spun pe sleau. Si sa stii ca este foarte posibil sa fii ovulat tarziu mai ales ca ai CM lung.
Boticelina crede-ma ca nu e cazul sa-ti faci griji cu tensiunea. A ta nu e chiar asa mica. Eu am 9 cu 5 iar Anaxena 8 cu 4 si suntem bine amandoua. Mai periculoasa este hipertensiunea decat hipotensiunea. Ai putea s-o ridici cu o cafeluta mica dimineata, eu una n-o mai suport
Mikicris peridurala sau epidurala este acelasi lucru. Este o anestezie care se aplica in sirea spinarii si daca nu e pusa bine creeaza probleme atat mamei cat si copilului. Se face numai pe dilatatie 4-5. Daca nu e pusa bine risti sa ramai cu dureri de spate sau de cap, sau daca e in doza prea mare si nu mai simti contractiile se ingreuneaza sarcina. Medicul meu de familie mi-a spus de un caz, mama n-a mai simtit iar bb a stat prea mult prins in bazinul mamei. A fost scos cu forcepsul dar a ramas cu un handicap grav. Sunt putine aceste cazuri dar e bine de stiut ce risc prezinta.
bujo 6+
album de nunta