Mamici de iulie-august 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by monalac

ANAXENA,eu stiu ca prima eco de morfologie fetala se face intre 12 si 14 saptamani,acum nu stiu daca o zi,doua in plus conteaza sau nu.daca vrei pe 4 dec,eu iti cedez cu mare drag programarea,daca vrei pe 10,cauta aici,la odisee si vezi ca e un subiect cu asa ceva,insa actioneaza acum,ca sa nu o ia altcineva.sa mi spui ce ai hotarat.

Mami de Cris si 9+

Poze Cris

offf si dc nu am 12 sapt oare nu e dezv bb pt morfologia fetala
poti sa-mi dai nr de tel de la cab sa sun sa vad cand au liber si dc pot venii mai devreme de 12sapt?

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
9+ sper la o!!!AMR 31sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Salutari tuturor fetelor! Eu va citesc printre pcaturi dar nu am foarte mult timp sa scriu ca deocamdata am net doar la servici, si-i cu portia.

In rest, eu am fost ieri la epilat, ma pregatesc pentru intalneala de sambata cu doc. Burtica nu a fost foarte incantata de procedeu, s-a intarit, m-a si durut un pic, am ajuns acasa cu pasi mici.

Greturi, oboseala sau alte stari de rau n-am. Am dat ieri la rate de 2 ori dar nu stiu daca e de la sarcina sau de la stomacul meu operat. Si sunt un pic happy ca sapt asta n-am mai slabit. Sunt happy pt ca de cand s-a instalat gargaritza eu am slabit cam 5 kg.

Dar am luat masuri, maninc mai corect, beau si mai multa apa si vad ca am stopat slabitul. Daca m-as lasa si de fumat... De redus, am redus la jumatate tigarile, dar tot mai scap, mai ales dimineata.

Va pupam pe toate si tinem pumnii sa va fie bine, bine!

Monica si gargaritza 6+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele!!!!!!!!!!
Ce faceti azi?
Vreau sa intreb fetele care iau utrogestan cate pe zi le-a fost recomandat. Mie mi-a zis doctora sa iau 1 dar am vazut ca sunt fete care iau si 4 pe zi.
O fi prea putin una?

Anna 5+
http://bd.lilypie.com/mXm0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna fetelor!
Monalac, multumesc ca te gandesti la mine
ei,nu stiu ce sa zic....
am aflat ca nu stau prea bine cu tiroida si probabil va tb sa fac dozare cu hormoni(ca cica ar fi hipo) asta ca sa nu aiba BB de suferit!
in rest din analizele pe care le am e totul ok...
mai tb sa soseasca citomegalovirusul,rubeola si toxoplasmoza....
listeria nu am facut inca ca nu au avut nu stiu ce substante!
altfel,nu,n-am terminat proiectul si asa-mi vine sa las totul balta!!!
dar n-am cum...asta e!
va pup pe toate si va doresc sanatate maxima!

Edit: danangi cum mai esti?!

Vio 7+
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

violeta, la ce clinica ti-a zis ca nu au acele substante pentru listeria ??? ca si eu cand am vrut s-o fac la Hypocrat 2000 tot asa mi-au spus. si pe aia nu am apucat s-o fac.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Buna fetelor si bine ati venit mamicilor mai noi!!!

Multumesc ca va ganditi si la mine. Eu citesc in fiecare zi ce scrieti, dar nu prea am mai gasit ocazia sa scriu. Eu si bebe suntem si bine si rau. Bine pt ca nu ma doare burtica, greturi nu prea mai am, si ne simtim bine unul in prezenta celuilalt . Rau pt ca inimioara lui mami nu-i cuminte si o mai ia si la galop. Azi a ajuns la 160/100, asa ca stam in pat si citim, iar maine mergem la spital, ca azi dr cardiolog ne a zis doar ce pastilute sa luam, si maine ne face nu stiu ce investigatii. Dar, suntem optimisti si stim ca Bunul Dumnezeu ne pazeste si ne apara.

Mona, s eu va tb sa renunt la mariri de salariu de acum, pt ca nu voi mai putea lucra in ac ritm, datorita inimii, asa ca te inteleg, dar...bebe sa fie bine, ca banii...mai traim si fara ei

Mada, aprecieri pt energie, si sper sa iti treaca greturile, ca tare rele mai sunt.

Andreea, multumesc de intrebare, sunt pe aici

Dana???? unde esti?

Pupici la toata lumea, si multa energie mamicilor care deja au cate un pui acasa.

Totul este greu pana devine usor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

buna mamici cu burtici,

pt ANNABABY si mie mi-a recomandat doctora 3 utrogestan pe zi, caci se pare ca am un ovar polichistic si probabil sunt sanse sa pierd sarcina, am o luna de cand le iau, dar sper sa nu mai iau mult.
asa ca daca nu ti-a dat decat una, este poate mai bine, oricum nu le este prescris tuturor si sincer eu m-am cam speriat cand mi le-a dat, dar vorba ei, mai bine sa previi ceva nu?

pt violeta69 eu anul trecut am fost diagnosticata cu exact inversul bolii tale, adica hipertiroidie, glanda tiroida imi producea hormoni in exces, am urmat un tratament timp de un an de zile, in urma caruia am facut multi noduli mici, pe care acum ii tin sub control; chiar sambata ma duc sa-mi iau rezultatele caci sapt trecuta mi-am facut analizele specifice glandei, respectiv TSH, T3 si T4 ....sper sa fie bine;

oricum chiar daca avem pb cu glanda tiroida, acestea se pot trata pe timpul sarcinii sau chiar remedia dupa

va pup si o dupa-amiaza placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by bujo

Fetele pe mine vad ca incep sa ma incerce greturile. Azi dimineata m-am trezit pe la 5 cu un gol in stomac de abia am reusit sa adorm la loc. Iar la 8 am reusit cu chiu cu vai sa inghit niste iaurt. Sper sa nu devina prea violente.
Eu am anuntat chiar azi la servici. Ma tot strambam si ma tineam de stomac si incepusera cu intrebarile asa ca mai bine le-am spus ca sa nu intre la banuieli. Si in plus, m-am tot invoit pt controale caci merg mai des avand in vedere sarcina pierduta din august.
Eu am fost prima data la medic la fix 4 sapt ca sa-mi dea tratament de sustinere. Bineinteles ca nu mi-a facut eco ca nu s-ar fi vazut nimic. Apoi am fost la 5sapt si 4 zile si s-a vazut sacul gestational si are dimensiuni normale dar inca nu are activitate cardiaca. Data viitoare merg la 7 sapt si 4 zile.

bujo 5+
album de nunta

Bujo , ce ti+a dat pentru sustinere ? Am fost si eu la dr ....avem 6 saptamani....mie mi-a dat Duphaston 1 cp/zi.....am inteles ca e bun. Mi-a mai dat elevit Prenatal- vitamine si minerale. si eu am greturi din pacate.....credeam ca o sa fiu norocoasa si o sa ascap....dar de unde .....la mine vin pe la pranz si seara .

oana silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ANAXENA,nr de tel 0724464646.este de la cabinetul dr iosup din str sandu aldea.o sa ti raspunda o asistenta,intrebi ce vrei sa stii.
VIOLETA,care i faza cu tiroida?cum se numesc analizele pe care ti le ai facut,unde le ai facut si cat costa?si cum ar putea influenta asta evolutia lui bebe?nu de alta,dar m ai cam speriat,pt ca eu am greutatea de 83 kg ,asta dupa ce pana la 25 de ani am avut 50kg.toata lumea imi spune ca poate am probl cu tiroida,dar n am ajuns pana acum sa fac aceste analize.
fetelor,va recomand sa faceti analizele la clinica medlife din grivitei.se recolteaza inclusiv sambata,analizele sunt gata a doua zi,iar rezultatul il poti vedea on line.
LOUANA,imi pare rau pt hipertensiune,ai grija de tine!

Mami de Cris si 9+

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , in sf. ma simt mai bine si am fost un pic la coafor de m-am facut frumoasa , mi-am cumparat de ce aveam pofta , mere si prune tari si acrisoare , varza dulce si carne de porc cu grasime si soric .
Ce mai am intrat tare in pofte , a sa nu uit am luat si inghetata cu sos de ciocolata .
Azi noapte am reusit sa dorm 12 ore . Ah ce bine e !
Louana , imi pare rau ca ai ceva probleme la ceas , imi place maniera in care scri pari asa de linistita . Tine- tot asa !
Viloleta curaj se aranjeaza ele lucrurile usor usor , acu stiu cum e ca si eu parca nu mai am chef si putere sa temin nimic . Sper sa trecem de primul trimestru cu bine si dupa sa fie mai usor .
Annababy eu nu iau asa ceva , intrebare e de ce ti-a recomandat , ce simtome ai ? si de ce putin ? mai bine deloc , nu .
Boticelina , tu macar te bucuri ca ai slabit un pic sau nu ? oricum asa e normal la unele femei . Eu am pus deja 2 kg. ceea ce e normal insa nu ma incanta prea mult . Bine ca ai mai multa strucura la mancare .
Kimmy si tu sa stai la caldura , pe unde umbli oare ? glumesc , eu facu-i in casa 22 grade si stau frumos intinsa . Nici eu nu am fost cuminte cu du-su pe la coafor una alta , asta e .
Ma duc totusi sa mai iau ceva de baut ca cica trebuie sa beau cat mai multe lichide .
O zi buna !

Alina 9+ si Mandy Stephanie 2,10 ani

Mergi la inceput