Mamici de iulie-august 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
anaxena spune:
fetele v-ati hotarat cu cine nashtesti??
eu tocmai am sunta la dr ION IONUT si m-a programat pe 30 ian,doar atunci mai aveau liber,mi se pare o veshnicie..o sa incerc si la dr IOSUP sa vad cand ma programez pt morfologia fetala
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
9+ sper la o!!!AMR 31sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
bubuleana spune:
da mami, stau cumintica, nu fac efort, stau cam mult pe scaun dar n-am ce face Pupici tie si bebelinei mai ales
anaxena: draguta, eu pana nu trec de primul trim nu-mi arde sa ma gandesc la nastere, avand in vedere experienta trecuta. Dar prin ian, daca ajung cu bine acolo voi lua o decizie. Am auzit ca dr. Ion Ionut e foarte bun.
bubuleana
5+
bujo spune:
Nici eu nu ma gandesc inca la nastere, am inca mari emotii sa stiu daca merge bine sarcina. Sper din suflet ca pe 3 dec sa vad inimioara mult dorita.
bujo 5+
album de nunta
crisarh spune:
Eu m-am programat la ion ionut, merg maine la el, incercasem la marinescu tot de la giulesti si tot prin ianuarie avea liber. Bafta anaxena.Si ion ionut intra in concediu in iulie, asa mi-a zis, dar a zis ca o rezolvam noi cumva.Tocmai am aflat ca o colega a pierdut sarcina de 2 luni jumate, sunt tare necajita pt ea Abia astept sa ajung la doc maine sa imi spuna ca suntem bine sanatosi9+DPN 26iun-iul 2008
anaxena spune:
quote:
Originally posted by crisarh
Eu m-am programat la ion ionut, merg maine la el, incercasem la marinescu tot de la giulesti si tot prin ianuarie avea liber. Bafta anaxena.
Si ion ionut intra in concediu in iulie, asa mi-a zis, dar a zis ca o rezolvam noi cumva.
Tocmai am aflat ca o colega a pierdut sarcina de 2 luni jumate, sunt tare necajita pt ea
Abia astept sa ajung la doc maine sa imi spuna ca suntem bine sanatosi
9+
DPN 26iun-iul 2008
te duci la cabinet sau la spital
ca eu am sunat azi la cabinet si tocmai pe 30 ian,mi se pare o veshnicie
eu nasc in iunie sau cel putin asha mi-a zis dr mea
zi-mi si mie cum ai facut de te-a programat asha repede
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
monalac spune:
ALINA MARIA,imi pare rau ca nu s a vindecat inf urinara,totusi,nu inteleg,ei ti au dat amoxiciclina fara sa faca antibiograma?sper ca acum sa te simti mai bine,multa sanatate!
MADA,multumesc pt intrebare,eu sunt bine,inca sunt in concediu medical si inca nu ma incumet sa ies,stau mai mult in pat si fac decat ce e imperios necesar prin casa.SANATATE MICUTEI,SPER SA NU FIE NIMIC GRAV CU VARSATURILE!
pe mine ma tot streseaza astia de la scoli cu//cat mai stai in concediu medical?//,de parca eu as sti cum evolueaza sarcina.nu stiu daca v am spus,eu sunt profesoara de filosofie si pt ca nu sunt ore suficiente,a tb sa mi se faca catedra din ore la 4 scoli.si am pe zi ore si la 3 scoli care sunt in locatii diferite si la distanta mare una de cealalta.plus ca stau la 4 si tb sa tot cobor si sa urc scari,la scoli la fel,ca am cand la etj 2,cand la 1 si tot asa...si nu stiu ce sa fac,daca sa ma mai duc sau nu...insa daca voi hotari ca stau acasa,va tb sa umblu dupa concedii medicale,sa cotizez,pt ca nimeni nu ti da pe degeaba,iar eu voi lua salariu f mic,pt ca sunt platita 75 la suta din veniturile din ultimele 6 luni,iar eu in ultimele 6 luni am fost angajata prof necalificat,apoi am stat in somaj 3 luni si am avut 3 mil pe luna....of,nu stiu ce sa fac...mi e tare frica sa nu pierd sarcina,plus ca am contact zilnic cu zeci de elevi si e perioada virozelor...ce sa fac?
VIOLETA 69,CE MAI FACI?ai terminat proiectul?
LOUANA ME,tu esti bine?
ANAXENA,tu esti tot din provincie?eu mi am facut progr la dr iosup pe 4 dec,pt morfologia fetala,dar nu cred ca ma mai duc,pt ca dr la care merg eu are competenta ecografica si mi a spus ca mi va face ea eco de sapt a 12 a,asa ca,daca vrei,iti pot ceda programarea.sau daca ti se pare prea devreme,vezi ca era aici pe forum o oferta,tot la dr iosup,pt 10 dec.
SYLVYUTA,BIRIBU,IRDA,KIMMY SI TOATE GRAVIDUTELE CARE N AU MAI SCRIS DE CEVA TP AICI,CE MAI FACETI?mai dati si voi un semn sa stim ca sunteti bine!
pupici tuturor gravidutelor!
9+
Mami de Cris
Poze Cris
anaxena spune:
quote:
Originally posted by monalac
ALINA MARIA,imi pare rau ca nu s a vindecat inf urinara,totusi,nu inteleg,ei ti au dat amoxiciclina fara sa faca antibiograma?sper ca acum sa te simti mai bine,multa sanatate!
MADA,multumesc pt intrebare,eu sunt bine,inca sunt in concediu medical si inca nu ma incumet sa ies,stau mai mult in pat si fac decat ce e imperios necesar prin casa.SANATATE MICUTEI,SPER SA NU FIE NIMIC GRAV CU VARSATURILE!
pe mine ma tot streseaza astia de la scoli cu//cat mai stai in concediu medical?//,de parca eu as sti cum evolueaza sarcina.nu stiu daca v am spus,eu sunt profesoara de filosofie si pt ca nu sunt ore suficiente,a tb sa mi se faca catedra din ore la 4 scoli.si am pe zi ore si la 3 scoli care sunt in locatii diferite si la distanta mare una de cealalta.plus ca stau la 4 si tb sa tot cobor si sa urc scari,la scoli la fel,ca am cand la etj 2,cand la 1 si tot asa...si nu stiu ce sa fac,daca sa ma mai duc sau nu...insa daca voi hotari ca stau acasa,va tb sa umblu dupa concedii medicale,sa cotizez,pt ca nimeni nu ti da pe degeaba,iar eu voi lua salariu f mic,pt ca sunt platita 75 la suta din veniturile din ultimele 6 luni,iar eu in ultimele 6 luni am fost angajata prof necalificat,apoi am stat in somaj 3 luni si am avut 3 mil pe luna....of,nu stiu ce sa fac...mi e tare frica sa nu pierd sarcina,plus ca am contact zilnic cu zeci de elevi si e perioada virozelor...ce sa fac?
VIOLETA 69,CE MAI FACI?ai terminat proiectul?
LOUANA ME,tu esti bine?
ANAXENA,tu esti tot din provincie?eu mi am facut progr la dr iosup pe 4 dec,pt morfologia fetala,dar nu cred ca ma mai duc,pt ca dr la care merg eu are competenta ecografica si mi a spus ca mi va face ea eco de sapt a 12 a,asa ca,daca vrei,iti pot ceda programarea.sau daca ti se pare prea devreme,vezi ca era aici pe forum o oferta,tot la dr iosup,pt 10 dec.
SYLVYUTA,BIRIBU,IRDA,KIMMY SI TOATE GRAVIDUTELE CARE N AU MAI SCRIS DE CEVA TP AICI,CE MAI FACETI?mai dati si voi un semn sa stim ca sunteti bine!
pupici tuturor gravidutelor!
9+
Mami de Cris
Poze Cris
vai dar mi-ai face p mare favoare
acum tre sa ma lamuresti cand se face prima programare pt morfologie fetala
pe 4 dec ash avea 11s +4z
iar pe 10dec 12s+3z
te rog din suflet dc se poate sa cedezi programarea,ash fii tare bucuroasa
proiectul bebe pink
Kimmy spune:
Mona aici sunt si eu,va citesc aproape in ficare zi,dar nu apuc sa si scriu.
Azi sunt libera si trebuie sa plec din oras,ca am treburi de rezolvat.
Sunt bine,ce sa zic.Acu 10 minute am terminat cu datul la rata.Azi cred ca o sa am o zi nasoala.(am 1 buna 2 rele).Ma bucur ca am scapat macar de raceala,imi mai curge nasul un pic,dar gatul nu ma mai doare deloc.
Va pe toate toate si va doresc tot binele din lume!!!Sa stati la caldura,nu cumva sa raciti!
8+
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
http://community.webshots.com/user/kimmy198425
crisarh spune:
quote:Ma duc la clinica de planing familial langa giulesti, nu-i frumos, dar am apelat la o cunostinta ca sa ma ia. Dupa ce am patit cu marinescu. Dar daca nu reuseam, cred ca mergeam la doc la care am fost data trecuta si in ianuarie ma duceam la marinescu. Cam asa as fi facut. Cred ca toti medicii considerati buni sunt fff aglomerati. Bafta sa gasesti doc bun.9+DPN 26iun-iul 2008
Originally posted by anaxenaquote:te duci la cabinet sau la spitalca eu am sunat azi la cabinet si tocmai pe 30 ian,mi se pare o veshnicieeu nasc in iunie sau cel putin asha mi-a zis dr meazi-mi si mie cum ai facut de te-a programat asha repedeAna-Maria nimfomana dupa teste de sarcina9+ sper la o!!!AMR 31saptproiectul bebe pinkwww.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
Originally posted by crisarh
Eu m-am programat la ion ionut, merg maine la el, incercasem la marinescu tot de la giulesti si tot prin ianuarie avea liber. Bafta anaxena.Si ion ionut intra in concediu in iulie, asa mi-a zis, dar a zis ca o rezolvam noi cumva.Tocmai am aflat ca o colega a pierdut sarcina de 2 luni jumate, sunt tare necajita pt ea Abia astept sa ajung la doc maine sa imi spuna ca suntem bine sanatosi9+DPN 26iun-iul 2008
monalac spune:
ANAXENA,eu stiu ca prima eco de morfologie fetala se face intre 12 si 14 saptamani,acum nu stiu daca o zi,doua in plus conteaza sau nu.daca vrei pe 4 dec,eu iti cedez cu mare drag programarea,daca vrei pe 10,cauta aici,la odisee si vezi ca e un subiect cu asa ceva,insa actioneaza acum,ca sa nu o ia altcineva.sa mi spui ce ai hotarat.
Mami de Cris si 9+
Poze Cris