Mamici de iulie-august 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Lori bine ai venit la odisee. Multa sanatate tie si lui BB mic!!!!!!!!!!!!!!

Anna 5+
http://bd.lilypie.com/mXm0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Iar intru pe fuga abia am rontait niste paine prajita sa am ceva in stomac si ne pregatim sa mergem la medic.
Mona ma bucur ca esti mai bine. Na ce sa zic sfatul meu ar fi sa ai grija de tine si sa te odihnesti ca zic eu bebe e mai imp. Dar tu stii mai bine care e situatia. Sper sa fie ok si sa nu ai probleme.
Violeta imi pare rau sa aud ca ai pb cu tiroida. Speram sa fie ok cu bebe si sa nu ai pb prea mari.
Andreea snt bine ms, cu greturile mai rau, am slabit am ajuns de la 62,1 la 61,4 oricum si sarcina trecuta primele 3 luni am slabit 5 kg ca deh am mancat numai iaurt si fructe si trei fire de mancare si alea fortat.
Alina Maria ma bucur ca te simti mai bine.
Louana nasol ca ai pb cu inima am avut si eu sarcina trecuta vreo doua faze urate si eu pana atunci nu am avut niciodata pb cu ticaici sper sa nu se repete sarcina asta ca nu a fost tare placuta senzatia.
Anaxena de ex la spitalul unde merg acuma imi face eco morfo abia intre 18-20 de sapt. Data trecuta mi-a facut pe la vreo 12.
Uff mai vroiam sa mai zic ceva la cateva fete dar nu mai am timp recuperez mai diseara tre sa fug ca altfel intarziem la programare. Pupici!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Buna fetelor,

Am tot citit ca faceti test pentru listeria. NU are sens sa faceti daca nu aveti simptome :adica cefalee si febra. Aici ti se da sa faci numai daca mergi cu febra, altfel nu. Listeria nu este ceva de care de imunizezei, este ceva pe care probabil l-am avut de nenumarate ori, fara sa ne dam seama.

MAda eu fac prima eco morfologica la 12s, ca sa masoare pliul nucal al bebelui, deoarece dimensiunea lui (impreuna cu varsta mamei si marcarii sanguini) intra in calcului probabilitatii de a avea un copil cu trizomie. LA 20s se face a doua eco morfologica pentru a vedea ca toata organele bebelui sunt bine formate.

_
Vicky 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Mihaelaa- sa stii ca si eu ma asteptam la reactii "rosii" , dar nimic. Am intrebat si doctorul si nu am primit nicio "mustrare"- mi-a spus sa le reduc incetul cu incetul si sa nu le las brusc (trebuie sa recunosc ca mi-a picat bine). Am mai intrebat un doctor care chiar m-a laudat de cat de mult am redus tigarile si sa nu care cumva sa ma las brusc.

Asa ca, ce sa mai zic? Eu sper sa reusim sa ne lasam toate.

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

buna viitoare mamici am citit mesajele voastre si am vazut ca sunteti multe care luati utrogestan.la ce foloseste?ANNABABY ZICEA CEVA PTR OVARE POLICHISTICE?
AM SI EU UN CHIST PE OVARUL STANG ARE 6 CM IAR DOCTORUL NU MIA DAT NIMIC SA IAU.POATE AFECTA SARCINA?
Daca stie cineva mai multe despre acest subiect ias multumii daca mi ar spune si mie.Va pup pe toate si numai bine va doresc.ELLA8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by maryb

violeta, la ce clinica ti-a zis ca nu au acele substante pentru listeria ??? ca si eu cand am vrut s-o fac la Hypocrat 2000 tot asa mi-au spus. si pe aia nu am apucat s-o fac.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

la medicover mi s-a spus ca nu au substantele pt listeria!
sper ca tot de clinica aceasta e vb si la tine,

Vio 7+
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monalac

ANAXENA,nr de tel 0724464646.este de la cabinetul dr iosup din str sandu aldea.o sa ti raspunda o asistenta,intrebi ce vrei sa stii.
VIOLETA,care i faza cu tiroida?cum se numesc analizele pe care ti le ai facut,unde le ai facut si cat costa?si cum ar putea influenta asta evolutia lui bebe?nu de alta,dar m ai cam speriat,pt ca eu am greutatea de 83 kg ,asta dupa ce pana la 25 de ani am avut 50kg.toata lumea imi spune ca poate am probl cu tiroida,dar n am ajuns pana acum sa fac aceste analize.
fetelor,va recomand sa faceti analizele la clinica medlife din grivitei.se recolteaza inclusiv sambata,analizele sunt gata a doua zi,iar rezultatul il poti vedea on line.
LOUANA,imi pare rau pt hipertensiune,ai grija de tine!

Mami de Cris si 9+

Poze Cris

mona,pe mine m-a vazut medicul de medicina muncii,desi normal era ca medicul care ma urmareste sa ia in calcul si probleme de tiroida!
si chestia asta nu e deloc de joaca pt ca exista destul de multe probleme,incepand de la pierderea sarcinii,copii cu greutate mica,pana la cretinism sau retard....
depinde de ce fe este tiroida ,hipo sau hiper...
tocmai de asta e bine sa stii ca sa poti face o dozare corecta cu ceea ce nu poate face glanda in mod natural!
poti sa ceri o analiza de sange pt tiroida si astea se numesc TSH(?!) T3 si T4 care am inteles ca indica nivelul de hormoni ....si sigur ca nivelul acesta tb sa fie in niste limite!
eu am facut mai inainte o eco de tiroida(costa 50 lei) si a doua zi analizele de sange care toate 3 au costat 62 lei....
sigur ca poti sa le faci si gratuit,dar eu am preferat sa le fac asa pt ca aveam langa mine laboratorul si decat sa alerg tot Bucurestul mai bine ma lipsesc....
daca spui ca ai ceva prob cu greutatea si ai mai fost suspectata de asa ceva nu lasa chestia asta la voia intamplarii,mai bine sa nu ai nimic decat sa fie ceva si sa nu stii...
valabil pt toate fetele care cred ca pot avea probleme....sau care nu cred,nu stiu....
e totusi o problema pt ca multe mame nu au stiut ce chestia asta si s-a mai intamplate sa....

Vio 7+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lcazangiu

buna mamici cu burtici,

pt ANNABABY si mie mi-a recomandat doctora 3 utrogestan pe zi, caci se pare ca am un ovar polichistic si probabil sunt sanse sa pierd sarcina, am o luna de cand le iau, dar sper sa nu mai iau mult.
asa ca daca nu ti-a dat decat una, este poate mai bine, oricum nu le este prescris tuturor si sincer eu m-am cam speriat cand mi le-a dat, dar vorba ei, mai bine sa previi ceva nu?

pt violeta69 eu anul trecut am fost diagnosticata cu exact inversul bolii tale, adica hipertiroidie, glanda tiroida imi producea hormoni in exces, am urmat un tratament timp de un an de zile, in urma caruia am facut multi noduli mici, pe care acum ii tin sub control; chiar sambata ma duc sa-mi iau rezultatele caci sapt trecuta mi-am facut analizele specifice glandei, respectiv TSH, T3 si T4 ....sper sa fie bine;

oricum chiar daca avem pb cu glanda tiroida, acestea se pot trata pe timpul sarcinii sau chiar remedia dupa

va pup si o dupa-amiaza placuta

multumesc de informatii....
ufff,ce speriata am fost cand am aflat....Doamne,mi se inecase toate corabiile
acum stiu ca se poate rezolva usor,cu o colaborare intre medicul ginecolog si cel endocrinolog pt o dozare corecta pe timpul sarcinii!
sper ca tu tii sub control chestia asta...
si eu am multi noduli,dar nu chiar asa mici....
pe partea dreapta cel mai amre are 6 mm....ceea ce cred ca e destul de mare...
pe partea stanga sunt mai mici,de max 2 mm...

Vio 7+

Mergi la inceput

Alina Maria,Mada,multumesc
pt toate fetele si cel mai vechi si cele mai noi multi pupici

Vio 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

buna seara mamicilor,

pt violeta69: crede-ma ca orice nodul in "mm" este mic, al meu cel mai mare are aproape 2 cm, asa ca e bine daca le ai asa de mici, ideea e sa nu mai creasca...si sa te mai duci din cand in cand la control.
sa dea domnu'sa fie bine atat pt noi cat si pt bebelusi

va pup si vb

Mergi la inceput