Gravidutze si mamici de CLUJ-35
Raspunsuri - Pagina 4
olim spune:
oare arata bine bradutul?
Daca mergeti in Praktiker dati un ochi fetelor la braduti si imi spuneti ce parere aveti
ai vazut in actualul pliant?
multumesc pentru promtitudine
+38 si Alexandru Marius
arghirmonica spune:
Ola Olim super ca ai dat pe aci...stai sa nasti si tu..
Fetele care ati nascut felicitari alturi de bb sanatosi si mancaciosi.Din pacate timpul meu e cam scurt pt net da ...mai semnez si eu condica..
Cu intalnirea aia Alex pt bb ff mici nu e nici o problema ca astia dorm beton pe harmalaie.In schimb cu ast mic al meu ar fi jale...asa ca profitati.Tot as veni dar e ziua sotului tre sa sarbatorim 30+ceva
olim spune:
ola guapa, abia acuma am reusit sa pun netu acasa, si acum profit de situatie.
va doresc o saptamana buna si frumoasa tuturor
maine ma duc sa imi vad nazdravanu, am niste emotii, sa vedem ce zice medicul
+38 si Alexandru Marius
antoni spune:
buna dimineata fetelor!
eu incet ma pregatesc de Oradea.
Carrie,Redai,mamici-imi dati va rog un sfat legat de diversificare?doctorita mi-a spus sa-i dau cereale, de la Nestle prima etapa.ea zicea ca nu-i problema ca scrie de la 6 luni, asa scrie ca sa stimuleze alaptatul exclusiv la san pana la 6 luni.i-am dat 2 zile la rand si dupa 2 ore i-a mers burtica.nu mai vreau sa-i dau ca atunci nu tolereaza, nu? voi cu ce cereale ati inceput?
mersi mult
pupici
Meli+Timea-Larisa
OanaAlina spune:
buna dimineata!
azi de dimineata am facut in sfarsit cacuta! cu consistenta ok sau putin pastoasa... suntem fericiti!
nicoleta - nastere usoara! hai curaj ca tu "inchizi" sezonul asta...
o zi frumoasa la toata lumea!
voi scoateti bebitii pe timpul asta urat???
pupici!
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
OanaAlina spune:
olim - scuze... cred ca tu esti cu inchiderea de sezon...
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
andria spune:
Hihi, sau poate eu? DPN-ul e in 6 decembrie, eu sper sa treaca timpul cat mai repede, ca ma dor toate cele.
37+
http://tac.families.com/ezb/883546.png
antoni spune:
Oana-hurraaaaa!vezi, poate are un tranzit mai lenes, las-o intotdeauna pana la 3-4 zile.fa-i multa gimnastica si masaj la burtica,hihi, felicitari pt cachi.
daca stiti careva ceva idei de cereale , sa-mi spuneti va rog
pupici
Meli
antoni spune:
fetelor, eu plec, incerc macar undeva pe la mijlocul saptamanii sa mai intru.
Nico-iti tin pumnii pana revin eu sa renunti la formula 2 in 1, hihi.
pupici la toate si multa sanatate. sa fiti fericite si sa va bucurati de bebeii vostrii.
Meli+Timea-Larisa