Gravidutze si mamici de CLUJ-35
Raspunsuri - Pagina 3
redai spune:
Salut fetelor.
Olim e super la tine cu locul.Esti din maramures sau Cluj? De unde din maramures?
Alex,Meli eu ma plimb in fiecare zi cu piciul. am citit si pe instructiunile scaunului de masinma. Il pui in fata, pe scaunul din dreapta, cu spatele la directia de mers.dezactivezi air-bag-ul.
Lore, mamicutza lui David
POZE
Victo spune:
olim, te rog frumos...bebe meu e mai mare, lasa-l sa aleaga...de fapt vezi ca david si vladut sunt si mai si..;)
alex, al meu copil mi-a facut o bucurie asta noapte..sa- trezit doar la 2..ai apoi la 8 dimineata! iti dai seama ce bine am dormit eu cele 5 ore legate..eu zic ca nu tre sa ne ingrijoram de somnul d enoapte, inseamna ca-s satui, nu-i doare nimic..
nu stiu dc vin la intalnire..Stefan e inca micut, nu prea l-am scos in locuri aglomerate..l-as mai tine un picut.de-abia am inceput sa iesim la aer, mai primim vizite, dar nu f. des.
bex, bine ai venit acasa! sa fie piti la fel de cuminte..al meu in prima saptamana a fost mai plangacios, apoi si-a revenit..;)
flory, te asteptam si pe tine!
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
olim spune:
lore, trebuia sa mai trec si muresu, dar am zis ca e prea mult.Hai sa iti explic, eu de loc is din Maramures(Ulmeni), acum stam in Pulpi, adica in Spania,sotul e din Targu Mures, si avem un apartament la Cluj.De acolo toata treaba cu locul, ca mi-s dragi toate.
victo, alegeti fetele, ca vine asta mic al meu de pe urma, si va lasa feciorii fara fete
o seara faina tuturor
+38 si Alexandru Marius
nrl spune:
Bex, e super dulce Carina! Seamana cu tine, felicitari!
Olim, imi pare rau ca nu te simti bine, eu mi-s tare plina de energie si nu ma plang de mare lucru, ceva dureri de spate, in rest ok.
Nicoleta 39+
OanaAlina spune:
olim - bine ai revenit printre noi!
raportam... din nou aceeasi problema... nu facem cacuta... uffff! disper deja...
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
OanaAlina spune:
ahhh.... am uitat sa va intreb... voi folositi suzeta sau nu???
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
redai spune:
Olim super tare.
Oana eu sincer iti spun ca o folosesc.decat sa isi suga degetul, mai bine suzeta.de suzeta se desparte mai usor.Stiu multi copii care au folosit suzeta si nu au avut nici o problema.EU multumesc celui care a inventat-o
POZE
olim spune:
fetelor, nu stiu daca isi are loc intrebarea acum si aici, dar as vrea sa cumpar un brad artificial de Craciun, si aiaic este peste 125 de euro, si cum sora mea vine in spania de sarbatori, ma gandeam sa o pun sa imi aduca unu.
Imi dati ideii unde as putea sa o trimit la Cluj sa imi cumpere unul fain, cam la 1.5-1.8.
Multumesc anticipat
Eu din lipsa de altceva, ma uit dupa braduti de Craciun
38 si Alexandru Marius
redai spune:
Olim acum este oferta la Kaufland la bradut de 1.80 la 600 000 sau cam asha ceva. Am vazut in pliant. Si oferta era valabila pana pe 2 decembrie.
POZE