Gravidutze si mamici de CLUJ-35

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Neata si de la noi.

Meli eu ii dau de la milupa fulgi de orez. dar stiu ca sunt si la nestle cu 3 cereale si cu 7 mi se pare. Cum sa ii dai de alea de la 6 luni cand exista de la 4 luni? Daca mersi in Cora sa Carrefour o sa vezi ca gasesti, scrie pe ele 4+.Nu stiu prea bine de care sunt pentru ca aproape toate au lapte si atunci nu m-am uitat, daca nu ii pot da. Stiu ca nasa mea ii da ceva cu 3 fructe. Sa te uiti si vei gasi.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Sa ma laud! Patrick a s-a trezit azi nopate la 1,30 si la 6, 30.... iubitu de el se face baiat mareeeee
Meli mie vreo 4 dr mi-au zis sa nu ii dau cereale deloc... dar asta pt ca e marisor bebele. Sint pe forum discutii de diversificare http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110306&whichpage=8. Aici gaseti tot felu.

Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

starea Soranei din pacate s-a agravat sambata intr-un ritm alert,a inceput sa vomite intruna de vreo 7-8 ori ,se inneca cu secretiile din gat ....asa ca am sunat dr. si ne-a internat de urgenta ,a pus-o la perfuzii cu antibiotic puternic (gr IV forte) intravenos si ia facut aerosoli,perfuzia a tinut-o de sanbata pana duminica la amiaz intruna ,acum suntem acasa cu branula pe manuta si mergem in continuare la spital pt injectii si aerosoli + ca tb sa-i aspir acasa secretetiile cu batista bb sa nu faca otita.inca nu e bine dar nu am mai rezistat in spital, ma doare capul groaznic si toate oasele, asa obosita nu m-am mai simtit tare demult.

va pup si multumesc pt gandurile bune,sunteti niste scumpe

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si de la mine!
Multa sanatate la Sorana, saracutza, nu-i usor deloc sa-ti vezi copilul cum se chinuie.
Eu mai am vreo 2 saptamani pana merg la eco, abia astept sa vad ce face puiul meu si poate aflu in sfarsit si ce e, cu toate ca am o vaga senzatie ca e baiat. Si imediat ajung si eu la jumatatea sarcinii, sa dea DD sa fie bine pana la capat. De cateva zile bune nu-l mai simt pe bb, adica sambata am simtit ceva sub buric, sau poate mi s-a parut, a durat o secunda si a fost ceva ffff usor, poate nici n-a fost nimic, sunt un pic ingrijorata.

17+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

cu ce spalati bebelusii pe fata? cu apa fiarta si racita? cu comprese sterile sau cu discuri demachiante???

soanso - sanatate multa soranei!

kitzy - te asteptam cu vesti bune de la eco!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SALUTARE si de la noi ,am fost cam lenese azi

CARRIE saracutza de ea ,dar nu exista nici un fel de solutzie sau ceva pt gingii ???
CO draga bine ai revenit printre noi si vindecare rapida
LORE parca totusi mi ar fi teama sa pun scoica in scaunul din dreapta ,eu o tzin in spate ...dar oare ai voie sa tii scaunul in dreapta ta ?
e SUPER ca potzi veni pe 30 la intalnire

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

VICTO culmea ca si a mea mi a dormit azi noapte de la 11 pana a 5 dim ...super
sa stii ca eu am iesit cu ea si a fost tare fain ,nu cred ca i expunem nici unui fel de risc ,cum am mai zis doar nu i ia nimeni sa i pupe inafara de noi ,nu i atinge nimeni ,ce sa mai zic de cele care si scot copiii la cateva zile ,dar e decizia fiecareia dintre noi

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Alex pe ghidul de utilizare asha scrie al scaunului de masina. mie imi este foarte util.daca nu as putea sa il pun pe scaunul din fata, eu nu as pleca cu el asha, si asta ar insemna sa stau toata ziua in casa.Cu sotul putem iesi numai sambata si diminica. El lucreaza pana tarziu. Si nu sunt singura care face asha.pui scoica pe scaun si o prinzi cu centura, dar sa ai grija sa dezactivezi air bagul,nu vad care ar fi problema. o si vezi, mergi cu grija.daca sta in spate...mie nu mi se pare ok deloc.

POZE

Mergi la inceput

soanso imi pare rau pentru puiu tau. Iti dorim multa sanatate pentru pitica , sa isi revina repede.

puiutul meu a dormit de la 12 azi noapte pana la 7, a mancat si dupa aceea a dormit iar pana la 10. Aseara ultima masa a fost la 21:30

POZE

Mergi la inceput

OLIM si eu am vaz bradutz la CORA ,sunt tare faini
dar de ce vrei bradutz artificial ?parca daca nu simnt miros de brad in casa nu i Craciun

OANA eu ii dau suzeta ,se intampla de multe ori sa mi adoarma cu ea in guritza ,se trez si plange si treb sa io pun din nou ,dar se intampla cand o si scapa si adoarme la loc ca un ingerash
am inceput sa i dau suzeta pt ca mi se linisteste asa de frumos ,ca un ingerash

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput