Gravidutze si mamici de CLUJ-35
Raspunsuri - Pagina 13
olim spune:
si noi va dorim o seara frumoasa
noi plecam la cusrul de contabilitate![]()
va pupam pe toate

+38 si Alexandru Marius
soanso spune:
quote:
Originally posted by OanaAlina
de unde ati luat vigantol?Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
Oana,Vigatolul se da gratuit de la medicul de familie.
alimentatia mamei...in primele zile dupa nastere este preferabil un regim lacto-vegetarian ,ceai ,limonada ,supa,iaurt,compoturi ,branza proaspata.a treia zi dupa nastere se poate folosi un regim bogat in carne ,fructe,zarzavaturi ,branzeturi.nu se recomanda in primele zile de lauzie:ceapa,uaturoiul,sparanghelul,mezelurile,conservele de carne si peste.
nu fumati!nu consumati mai mult de o ceasca de cafea dimineata!nu beti alcol!mama tb sa observe ce aliment ii produce disconfortcopilului si pe acestea sa le evite.alim alergizante(oua,nuci,peste,capsuni).
va pupic ,noapte buna !
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
redai spune:
Salut fetelor.
Noi am fost la mall in seara asta. la iulius mall. Dupa parerea mea e mai jos decat Polus. Mie nu imi place.Am descoperit de ce nu mananca bine puiul meu.Cum are deja peste 4 luni am zis sa ii cumpar si niste borcanele.Cum am auzit atea chestii rele despre nestle am luat un borcanel de la Hipp. I-am pregatit la pitic laptele si nu a vrut sa mi-l manance nicicum. Asha ca am trecut la piure, ca l-a mancat cu pofta mare. era instare sa imi manance toata linguritza.Asha am ajuns la concluzia ca piciului meu nu-i place laptele. dar ce sa fac daca nu il pot schimba. ceva mai bun pentru el decat asta nu este. maine o sa merg la medic cu el sa vedem ce putem face.El trebuia sa aiba deja peste 7 kg, si a crescut in ultima luna numai 500 gr.Sa vedem ce ii putem face sa ia mai bine in greutate.
el este binisor la greutatea lui (6600), dar nu cat ar trebui.
Pana la urma cine merge la intalnirea de pe 30? Si unde este? Nu putem sa mergem in polus mai bine?E mai aproape de voi, pentru ca majoritatea sunteti din manastur.
Alex stiu ca e scump , dar este o minunatie pentru ei. Eu am vrut sa ii iau lui David dar este deja mare pentru asta. Daca il gaseam cand am nascut era alceva.
Lore, mamicutza lui David
POZE
redai spune:
Va doresc noapte buna la toate alaturi de bebitii vostrii![]()
Lore, mamicutza lui David
POZE
Ioana13 spune:
Hallo
Am fost azi la ecograf la dr Dudea... a zis ca nu are si nici nu va avea displazie de sold
. Am fost zapacita 5 zile cu atitea griji, desi stiu ca se rezolva astfel de problema, dar dilemele astea te macina. 
Insanatosire grabnica si totala va doresc Ripley si Sorana Asta e cea mai importanta. Nu ca nu doarme toata noaptea
. Asta o rezolvam in timp. Pina merge la scoala tot va dormi. Atunci va fi greu cu trezitul
. Si tot asa pina se insoara/marita.
http://community.webshots.com/user/amaruie
Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)
Gabriela77 spune:
Pufu, bine ai revenit!Si noi il pupam pe micul print!
Soso, mare dreptate ai, nimic nu e mai de pret decat sanatatea! Eu am simtit asta, pe propria piele de cateva ori.
Lore, mie mi se pare mai frumos Iulius Mall decat Polus. Pe mine Polus nu m-a incantat deloc.Eeee, bine ca avem de unde alege!
Delia, te inteleg cu lapticul. Cred ca fiecare din noi, asa ne-am simti. Totusi, bine ca s-a putut pana acum!Important e sa aiba o mami sanatoasa!
Alex, ce face printesa ta?
Bexule, tu esti bine? Dar mamaruta?
Noi sintem bine, fata doarme rapusa de la 9, nici nu a fost in stare sa manance asa rupta a fost. E dragalsa foc cum rade toata ziua si gangureste. Ma distreaza tati, care a inceput campania de inoculare: ta-ta-ta-ta, tot asta ii spune toata ziua Sarei.
Pup mamicile si bebeii! Somn usor!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
SALUTARE
HMMMMM LORE se pare ca nu ti place la IULIUS :(
cum vor si fetele ,eu parca totusi as vrea s mergem la IULIUS e mai mare ,hai ca vedem cum facem sa fie bine
da intradevar e super leaganasul de la MINI BLUE ,dar totusi optez pt cel de la PRIMI PASI
GABI puiu meu e bine ,e asa de scumpa ,ne place ca in fiecare dimin in jur de 5 sa o luam cu noi in pat ,parca simnte ca asa adoarme de repede si o vedem ca i tare implinita
draga de ea
CO ce mai faci ?o cafelutza ?![]()
RAMO tu la fel ,unde tie cafeaua de dimin ?![]()
ANCA cum se simnte puiu tau ?
va pup fetelor ,vb mai tarziu ,azi ma duc la control ,sper sa fie totul ok
ALEX si bebe TIADRIS
Victo spune:
alex, si sotul meu il ia pe pitic dimin cu el in pat- noi dormim separat deocamdata..in sensul ca el doarme cu piticul dupa masa de la ora 1..acum cat mai e in concediu.
eu inca nu am ajuns la IUlius...
la urmatoarea intalnire venim si noi. mie mi-e necaz ca nu am carnet..:(:(..la primavara ,ma apuc de cursuri, numa sa mai creasca bebe un picut, sa aiba program si il als acasa cu taticu..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Victo spune:
astazi am dus si eu proba de urina pt urocultura ceea..
sper sa nu o iau pe urmele Deliei..:(:(..bine, eu nu am simpotmele ei, dar stiu ca mi-a iesit e-coli si nu am mai tratat-o.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Oana si
Maria-Teodora