Gravidutze si mamici de CLUJ-35
Raspunsuri - Pagina 14
olim spune:
salutare si de la noi
acum ne-am trezit, ca am avut o noapte
.Mai nou vad ca noaptea ne uitam la tv si de la 7-11 dormim.Dau o fuga pana in piata sa mai cumpar niste fructe.Va doresc o zi frumoasa tuturor
Ne auzim mai tarziu
+38si Alexandru Marius
redai spune:
neata
Sa va zic si de ce nu-mi place iulius....Am fost ieri pe acolo, dupa cum am mai spus, si nu am prea putut intra in magazine cu caruciorul. Toate sunt foarte incarcate. Cat despre intalnire, mergem unde vreti voi.Doar nu ne vom plimba, ne asezam si noi ndeva la un suc sau ceva.
Lore, mamicutza lui David
POZE
soanso spune:
salutare fetelor,
alex ,mersi ca ai intrebat de noi!!!esti o scumpa
.
e mai bine Sorana ,a inceput sa manance ,se joaca (face dezordine),e mai vesela si eu sunt mai bine, in concluzie daca ia e bine si eu sunt.
la intalnire nu voi veni de data asta ,insa va urez distractie placuta ,cat priveste locatia mie Iulius mi se pare ca e mult mai mare agitatia si e mai galagie decat in polus(e o parere).
victo,alex si eu am luat-o pe pitica cu noi in pat si rau am facut, acuma nu mai scapam de ia ,a dormit fix o saptamana in patul ei si de cand s-a imbolnavit iar vrea cu noi!!!asa ca sfatul meu e sa nu-i luati cu voi in pat daca nu vreti sa tineti patuturile pe post de depozitare haine si alte cele.
bex ,fetita ta e o dulceata ,ce marisor e parutul ei .ce faci ????nu mai intri dimineata la o cafeluta????????hai ca una slaba merge dupa alaptat .
Ramonella,ce mai zici... ce face Bea ,tu cum esti?cum e sa fii mamica???
cand ma uit la pozele cu bb vostri asa un dor ma apuca de bb mic de mirosul de bb ,de pielicica aia fina, de gangurit de zambet............
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
Morgano spune:
Evident ca nu tolerez antibioticul inceput ieri si care e fte tare, m-am simtit cumplit. Pana maine cand sunt gata restul de analize si vedem cum si cu ce continuam, a zis dra sa-l las naibii. Oricum era tottal contraindicat pt colita mea.... la naiba ca nu se mai termina.
Acuma stau cu sanii in foi de varza, mulg la 8 ore ca sa nu se mai produca lapte si sper sa scot si galmele care sau facut si ma dor 
Intalnirea sa inteleg ca are loc in 30 nov la Iulius? Nu se poate mai la mijloc undeva? Ca vin si eu, sper sa fiu bine pana atunci.
Fetele care au nr lui Carrie, nu mi-l puteti da pe PM sau pe mess? La ripley_ripley2003.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
redai spune:
Ripley incvearca si cu comprese cu apa rece pentru oprirea lactatiei.Cand am facut furia laptelui eu numai asha am am scapat.Insanatosire grabnica iti dorec.
POZE
OanaAlina spune:
victo, alex - ce frumos ca ii luati pe bebiti in pat cu voi!
eu sunt o "mamica mai rea" (se pare...) pentru ca mi-e teama sa o las sa doarma in pat cu mine ca sa nu se obisnuiasca...
i-au iesit pe fata ceva bubite, nu multe, insa nu stiu ce sa fac... imi poate da cineva un sfat???
ce va invidiez pentru intalnire... poate data viitoare... preotul nu poate sa vina numai sambata ca sa imi citeasca pentru ca e plecat din localitate asa ca o plimba bunica pe Maria... eu ma multumesc deocamdata cu "plimbatul" caruciorului pana la etajul IV si inapoi...
delia - te asteptam cu vesti mai bune!
soanso - ma bucur ca sorana este mai bine acum!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
redai spune:
Oana , dar intalnirea este saptamana viitoare vineri. Si nu este obligatoriu sa vina preotul acasa. poti tu sa mergi la alt preot, sau ii zici sa vina mai repede. Sambata asta de ex.
PANA LA URMA CINE VINE LA INTALNIRE?
POZE
redai spune:
mami_alexia
nici eu nu le cunosc personal pe nici una dintre fete.deci suntem deocamdata:
1. Alex
2. Lore
3. Mami_alexia
4. ........
Uitati-va ce am gasit. m-am distrat singura.
http://www.cumaratlapensie.ro/
POZE
OanaAlina spune:
ptiu... eu nu ma pot hotari unde sa imi fac pensia aia... ufff!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi