Gravidutze si mamici de CLUJ-35
Raspunsuri - Pagina 12
Victo spune:
oana, eu mezelurile le cam evit.ca si fasole, mazare, conopida..nici fructe nu mananc as amulte si intre mese.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
LORE e superrrrr fain leganutzul de la MINIBLUE ,cred ca dau maine o fuga la POLLUS ...dar parca totusi 6 mil e un picutz cam mult..
GABI E f f frumos si leganutzul printzesei tale si chiar mi ar placea unul pt puiu meu ,de unde l ai cumparat ?????
ALEX si bebe TIADRIS
Gabriela77 spune:
Oana, eu, sincer mananc cam orice, desigur in afara de fasole, mazare, cafea, cioco, desi ma mai scap la cate o bucatica...
Alex, eu am primit leaganul, dar am vazut la Carrefour, e de la Primii Pasi, pana in 2 milioane parca.Ti-am zis ca am vazut ca a scris Carrie ca il vinde al ei E identic cu al meu, cred!
Lore, mie sincer, mi se pare mult 6 mil pt un leagan pe care il folosesi destul de putin, pana pe la 1 an, maxim. Dar e frumos, nimik de spus.
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
o sa merg maine la POLLUS ...deci zici sa intru la CARREFOUR Ok am retinut
AM vazut ca vrea sa vanda CARRIE dar totusi vreau sa i cumpar unul nou
DELIA saracutza de tine ,of DOAMNE ce aiurea e
cum se simnte puiu tau ,sper ca nu o doare tare manutza
ALEX si bebe TIADRIS
soanso spune:
fetelor,va pup si sa multumesc din suflet pt sustinere si pt urarile de sanatate!

am scapat de branula si acum suntem la tratament cu antibiotice (Augumentin) ,prednison,betabioptal ,nici nu vreau sa ma gandesc cat ii v-a scadea imunitatea de la atatea antibiotice dat nu avem ce face ,tb tratata aceasta laringita si speram sa nu se agraveze spre otita sau mai stiu eu ce .e mai bine acum dar e slabita are sub 12 kg,e palida ,cianotica ,maraita ,tare greu ii pot face pe plac .
am reusit sa ma odihnesc si acum singura mea grija e sa se faca Sorana bine .
Delia draga, imi pare rau ca esti bolnava ,sper sa nu ajungi la spitalizare (oricat de bune conditii ar fi tot trece timpul tare greu acolo) ,plus ca fetele au nevoie de tine .nu-ti mai face probleme ca nu ve-i mai putea alapta ,floricica v-a creste si cu lpte praf ,e important acum sa te vindeci .multa sanatate
dupa acest episod cu boala Soranei ,consider sanatatea pe prinul loc ,nu am sa mai neglijez vreodata pb. de sanatate,la primul semn de boala fug la DR.
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
Morgano spune:
Multumesc tuturor pnetru cuvintele frumoase 
Carrie, as vrea o poza cu leaganul tau, te rog. As dori sa-l cumpar si nu pot iesi sa vad live.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
pufulet74 spune:
Salutam fetele :)
Noi am ajuns azi acasa in sfirsit :)
Multumim de urari si de gindurile bune, o sa revin cu povestea un pic mai incolo, va pup pe toate 
Si un pupic mic de la Joshua ;)
------------------------
Flory
40+
Joshua Raphael
We are waiting you from moment to moment !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
ALEX29 spune:
MULTA SANATATE LA COPILASHII SI VOUA
VA PUP
O SEARA SUPER LA TOATE
ALEX si bebe TIADRIS

Oana si