Autocad
Buna!
Eu sunt programtor de meserie, dar am hotarat sa invat Autocad. Lucreza cineva in programul asta? Trebuie sa ai cunostinte tehnice, sau se poate invata ca orice program de calculator? Stiti cumva unde pot gasi niste cursuri/documentatie? (as prefera in romana, dar merge si in engleza).
Multumesc cu anticipatie.
Laura
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Raspunsuri
dianocica spune:
nu trebuie sa sti nimic . in autocad pur si simplu desenezi. ce vrei. incearca un tutorial. si daca poti invata sa lucrezi cu comenzile din tastatura, vei fi mult mai rapida.
succes!
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
zizica spune:
Buna Laura,
Trebuie sa ai cunostinte de desen, de geometrie. Pentru ca Acad te ajuta sa desenezi daca stii sa desenezi de mina. Comenzile iti vor parea logice daca ai aceste cunostinte de geometrie. Daca ai deja programul instalat, poate rasfoiesti help-ul. Altfel, exista si carti/manuale.
De exemplu, trebuie sa stii cum se defineste un cerc: centrul lui (un punct) si raza lui (o lungime). E doar un exemplu.
Ai un scop pentru care vrei sa inveti sau doar asa?
Laura25 spune:
Multumesc pt raspunsuri. Am gasit pe net o gramda de documentatie, inclusiv tutoriale video care iti dau "mura in gura". Inca nu am apucat sa ma uit prea mult prin ele, dar astept we sa ma delectez.
zizica, vreau sa invat ca varianta de back-up in caz ca nu merge negocierea de salar asa cum as vrea . Am aflat la "radio-sant" ca s-ar cauta utilizatori buni de Autocad pe piata muncii (la mine in oras) si ca momentan cam lipsesc. Sau poate prind niste proiecte pe care sa le fac in timpul liber.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
ellinia spune:
Laura, si noi cautam proiectanti ! Si lucram cu autocadul. Si avem de lucru non-stop. Intr-adevar e foarte mare cererea pe piata muncii, ia amploare din ce in ce mai mult. Si un inginer constructor bun caut. Cineva cu experienta! Daca stii pe cineva nu ezita sa-mi spui! Hai ca postez si la noi, poate imi editeaza moderatorul raspunsul.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
minca_andru spune:
Ellinia, eu sunt ultimu an la Colegiu Tehnic Nicolae Titulescu, specialiazarea tehnician proiectant CAD, si sunt foarte bun in AutoCAD ( bine ca si imi place), am inteles ca , cauti proiectanti, poate colaboram, eu sun din Medgidia, jud. Constanta asa ca poate facem o colaborare online . Tel 0727 468 800 sau e-mail minca_andru@yahoo.com Astept raspuns
vciupa spune:
Inginer mecanic, lucrez in proiectare mecanica cu Autocad de peste 12 ani.
Doresc colaborare
Mailul meu este vciupa@yahoo.com
zniri spune:
laura, imi poti spune unde ai gasit tutoriale video? sau text(dak e si in romana) dak ai apucat sa te uiti pe ele sa-mi spui linkurile mai reusite, te rog