MAMICI DE ITALIA (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,gagici!

Azi e ziua cea mare pt Mikuta!

Roxali,ai fost nevoita sa faci amniocenteza daca ai 35?

Oana,nu te ingrijora,ca daca obosesc,ma opresc.Si n-o sa fac exercitii zilnic...Imi pare rau pt patania cu Eduard,bine ca s-a rezolvat usor.Chiar,daca ai vreo urgenta,ce faci?Dai fuga la ASL??Ca la noi e deschis doar dimi...

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Roxali, bine ca ti-ai revenit, ca tare greu cand suntem bolnave si trebuie sa avem grija de pitici. E adevarat ca ne-am cam plictisit acasa si sunt convinsa ca apoi o sa ma plang ca nu stau prea mult cu copilul...eu incerc sa-mi gasesc ceva doar de dimineata cat este la gradinita. Cand incepi serviciul?
Katia, ce face Giulia, nu ne-ai spus cum a fost dupa vaccin, sau e cel la care apar reactiile dupa o saptaamana?
Raluca, daca e ceva urgent chem 118. Nu am avut probleme mari cu eduard, o singura data a facut febra 40,5 si l-am dus la pronto soccorso.

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut gagici

Roxali-eu as face mutuo dar cum imi da asa usor?
la tine cum a fost? ce ti-au cerut? anticipo cit ai dat?
scuza-ma ca dau buzna cu subiectul asta dar ma intereseaza
de lucrat lucram amindoi in regula
si cam am de gind sa ramin pe aici per ora

Raluk-tu cum te mai simti?
nu este in zona ta pronto socorso?
in caz de nevoie?

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Micio-stateam sa scriem mesajul deodata
la vaccin a fost bine a plins putin dupa ce i l-a facut mai rau a fost dupa ca era somnoroasa si mi-a tras citeva reprize de plins nu mult apoi a dormit
mai nou face mereu ca un pisoias
mai avem de facut partea a 2 la alea contro meningita

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Katia,in principiu sunt ok,am uneori dureri de burta si mijloc,ca la ciclu,dar ma gandesc ca e normal,fiindca toate se misca de la locul lor...Nu stiu de Pronto Soccorso,doar de Corce Rossa..dar am vazut intr-o localitate invecinata.Sper sa nu fie nevoie.

Raluca

Mergi la inceput

Raluk-eu m-am dus de vreo 4 ori la pronto socorso
dureri de burta e normal sa ai ca se modifica uterul si se muta toate sa fie loc pt bb
sa vezi ce senzatii descoperi pe parcurs...
pina la termen ma uitam in oglinda si descopeream cum o i-a razna corpul meu si nu-l puteam controla apoi dupa ce am nascut dupa citeva zile ma uitam in oglinda si-mi ziceam wow ce slaba sint ce burtica am si dupa mult ai mult timp wow cit am de slabit si tot asa trec din una in alta dar e totul minunat te simti rasplatita si toate celelalte trec pe planul 2 iar fetita le intrece pe toate

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Cat ai slabit imediat dupa nastere?..Despre senzatiile ce vor urma,ma gandesc cum voi merge eu cu ditamai burtoiul,ca deja simt cum atarnaSi ma intreb daca e utila centura de sustinere sau e mai bine sa lasi muschii abdominali sa-si faca treaba..

Raluca

Mergi la inceput

Raluk-o data cu nasterea dupa citeva zile s-au dus 10 kg
la o luna jumate dupa aveam 5,5 kg in total am pus 17
acum nu stiu cite am ca o iau la de frica rezultatului ca nu prea simt schimbari mari am cam ramas pe loc
am avut si eu burtiera pt sustinere dar ma enerva si nu am purtat-o deloc,m-am simtit bine fara

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

BUNAAAAAAAAAAAAAA ce faceti?

Noi sintem bn debia am iesit din spital azi adica in seara asta si asa este cum a zis Stefania nu am nascut pt ca asa zisa Gestosi nu era si multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost,deci mai avem de asteptat pina cind va vrea domnisoara mea sa dea piept cu viata.In rest sintem odihnite ca am stat ca la pension si ne-a zis sa facem cit mai multa miscare ca sa coboare uterul si sa se deschida deci de miine ma apuc de sport ha ha ha .Va pup pe toate si multumesc la toate care sau gindit si la care nu sau gindit la mine si va spun multaaaaaaaaaaaaa sanatate.

MIRELA 37+
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET CA AM AJUNS AICI .

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Hei,Mikuto,te tii de surprize!..Atunci,asteptam cu interes momentul in care Sara va decide pt toata lumea

Raluca

Mergi la inceput