MAMICI DE ITALIA (14)
Raspunsuri - Pagina 17
katiapam spune:
Mikuto-un gind bun si numai bine 
asteptam sane-o prezinti pe Sara
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
slimatei spune:
neata..ecomi...suntem prin zona desi nu pt. mult timp...iar o luam din loc..au accelerat astia cursurile..s-au gandit sa-mi faca o favoare...
sa le termin inainte de nastere daca nu oi naste pe acolo...![]()
multumimi si o zi buna tuturor..
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
slimatei spune:
mirela
fetele cuminti..DD ajuta maica si fetitz mic...
da' nu mai rezist ca tb sa ma laud...![]()
avem masina...
ura...
am cazut in sfarsit deacord..adica am cedat eu...
..da' asta e..desi nu ma vad eu in station vagon..dar asta e...important ca cel mai mult o s'o conduca tati cu ocazia asta..e ceea ce si-a dorit el dintotdeauna(focus)... si asa putem sa plimbam pitica in voie cand si cum avem nevoie si necesitate fara sa mai apelam la nimeni....acum sa vedem ca zic astia ca abia peste o sapt. putem sa o ridicam..sa speram ca e totul bine...si asteapta si bimba...
Stefania X 2
Doamne ajuta!
katiapam spune:
Slimatei-felicitari ma bucur pt.voi
sa o conduceti cu placere ![]()
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
slimatei spune:
multumim...eu inca nici nu realizez...parca nu-mi vine sa cred...parca ne-am luat o piatra de pe inima...mai ales soatza... devenise dint-o data asa de calm...cum nu-l mai vazusem de mult...si saracele picioarele mele..cat le-am risparmiat...![]()
acum va pup caci chiar ca tb sa plec
o zi buna
Stefania X 2
Doamne ajuta!
Raluk31 spune:
Neatza,fetele!
Azi sunt matinala,ca a trebuit sa merg la analize si vai ce somn imi eeee...
Prin urmare,la pranz vom avea doar o omleta!
Stefi,felicitari,Focus e o buna alegere,si noi avem si e o masinuta de incredere![]()
Katia,ce zici tu,bebelusa isi va pastra obiceiurile si dupa nastere?Ca azi-noapte am tot simtit-o..
Raluca
in asteptarea micutei Anais
micio spune:
Ciao!
Micutza, credeam ca deja esti cu bb in brate. Cred ca nu-i prea usor sa faci miscare dupa ce a trebuit mult repaus.
Stefania, sa folositi cu placere masina, fara incidente, plimbari placute! Ai fost cu sotul la cursuri, ce parere a avut, mai vrea sa asiste la nastere?
Pe mine m-a lovit din senin tuse si durere de gat...vre-un virus...sper sa nu ia si copilul.
Pe unde sunteti mamici, nu va lasa bebeii la net?
Oana si
Eduard (19.01.2006 )
MIKUTA4 spune:
Am venit si eu la voi
la toate fetele,
Oana asa credeam si eu ca plec din spital cu printesa in brate,dar se pare ca mai vrea sa stea,pina acum ma rugam Domnului sa mi-o tina in burtica pina la 37 de sapt si acum cine stie cind va iesi.Sa sti ca miscare acum nu imi eate greu sa fac ca spre surprinderea mea am o energie poate si odihna din spital mi-a facut bine.

si multa sanatate.
Stefania sa stapiniti sanatosi masina si sa se bucure micuta de ea
tie si ei.
Raluk zici ca ma tin de surprize dar se pare ca fata mea mea acum imi face surprize mie.Tu cum te mai simti?Anais te boxeaza?

tie si ei.

multi la toate fetele fara exceptie.
MIRELA
38+
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET CA AM AJUNS AICI .
SARA-MARIA ingerasul nostru