MAMICI DE ITALIA (14)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxali spune:
Multumesc fetelor de urari ptr bebelina.
In alta oridine de idei, oboseala era de fapt o mareee febra , 39.6...am luat un supozitor -tachipirina si eram ca noua
...dar printesa devenise si mai agitata din cauza ca nu prea aveam lapte, de la medicament sau ptr ca ii aparusera niste colici mai puternice.
Cristhina de data asta cu cusatura sant super...ma cusut moasa cu care facusem scoala...eu ii spusesem ca data trecuta ma cususe stramb, ca faceam pipi intr-o parte
...de data asta mi-a facut o broderie.Drept sa-ti spun am si un chefffffff ...sa probez cusatura...dar nu prea am loc de intors![]()
citesc din urma si mai revin...
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
[quote]Originally posted by katiapam
Fetelor care vreti sa participati la subiectul care l-am deschis cu placere sinteti invitate
s-a deschis un subiect cu mamici si gravidute pina la 25 de ani si altul peste 35 de ani am deschis unul intre 25-35 ![]()
ma gindeam ca l-ati zarit
Eu am peste 35...drept sa-ti spun deabea apar si aici...
poze
Roxali spune:
Mai Micio pai vezi ce faci si cu surprizele de la ouale kinder...
Mai casalingilor tare as mai vrea si eu sa pot sta acasa, dar cu un mutuo ptr casa, 2 masini, camper, 2 copii...pe cei de prin Ro incerc sa nui pun la socoteala...daca vreti sa va duce-ti din cauza ca va plictisiti?...imi pare rau ca n-am sa-mi vad copii decat seara si binenteles n-am sa ma bucur de nazbitiile lor.
Ginger unde esti cucoanooooooo??
poze
Roxali spune:
Acum am vazut ca sant tare singurica pe ziua de azi![]()
poze
slimatei spune:
ei..nu prea am reusit sa intru si pe aici..eu cam am umblat fleura si azi..se pare ca va fi o copila tare plimbareata
..o plimba ma'sa pe drumuri..poate reusim sa iesim la spital si nu pe drumuri..![]()
v-am pupat si va las o decafeinata tocmai ma serveste soatza cu una..si o savurez cu placere ..da' ma gandesc si la voi...![]()
maine iar avem de umblat(si iar nustiu daca intru)
da' de data asta ne accompaniaza si taticu' caci avem incotro despre travaliu la cursuri si tb sa fie si tati cu noi..daca tot vrea sa asiste al parto...![]()
si dupa sper sa reusim sa ajungem la vreo concesionarie ..si mai ales sa gasim si sa cadem deacord macar pe ultima suta de metri pt. vreun harb de masina..ca asa ce m-am saturat de drumuri...numai eu stiu..ca nu gasim nimic ca lumea... cine stie pe unde sta masina noastra(viitoarea)..si ne asteapta si plange dupa noi..si noi inca nu stim ce va fi si nici macar ce culoare are...![]()
deci katia..dai tu cafeaua maine..?![]()
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
katiapam spune:
Slimatei-si eu sint pe drumuri maine pina dupamasa deci niente caffè
Roxali-magari de mi-as face si eu mutuo
poti veni in club doar esti de-a noastra ![]()
ticker ![]()
www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">
GIULIA-20/06/07
slimatei spune:
deci daca nu se trezeste raluka dimineata ..maine o sa fim somnoroase tare...
sau poate ca revin celelalte fete si-si fac mila de noi.. oricum le asteptam..nu...?
am vesti despre mirela... sunt bine si deocamdata nu a nascut...DD sa le aiba in paza
Stefania X 2
Doamne ajuta!
slimatei spune:
noapte buna si somnic usor..
ci sentiamo domani sera!
Stefania X 2
Doamne ajuta!
katiapam spune:
Slimatei-lasa ca ne arrangiamo con la merenda ![]()
ticker ![]()
www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">
GIULIA-20/06/07
Roxali spune:
Neata!
Slim plimbareata vei mai fii cu gandul
...nu in ultimul rand cu carutul.
Da de ce bei decafeinata...am citit ca decafeinata e mult mai toxica, adik mai nenaturala...deci mai putin , dar mai buna...cea mai tare stiu ca e aia arabica...nu sant tare bautoare de cafea, doar daca ma simpt jos rau cu...moralu...as avea voie 2 cafele pe zi.
Katia
...daca te angajezi poti sa ceri un mutuo... daca ai ganduri sa ramai aici??
poze