MAMICI DE ITALIA (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Fetelor care vreti sa participati la subiectul care l-am deschis cu placere sinteti invitate
s-a deschis un subiect cu mamici si gravidute pina la 25 de ani si altul peste 35 de ani am deschis unul intre 25-35
ma gindeam ca l-ati zarit

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

terminat baita abia la 12.30...am facut sempre de freta o pizza cu melanzane,olive,mortadela si mozzarela..adika tot ce am gasit prin frigider...dar a iesit ...buona...pacat ca nu am mai avut rabdare sa-i fac o poza..aveam o foame..ca si pitica nu mai avea vlaga..a inceput sa mai topaie..numai dupa ce a ajuns papica la ea...poverina..era rupta si ea de foame..cred ca apa m-a supt asa...dar am iesit si cu niste ameteli...cred ca piccola si-a tras din org. meu tot ce putea sa ea..daca eu azi dim. n-am vrut deloc sa ma alimentez...da' acum am luat si-un fier si siamo aposto... anzi..am un somn...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!Hop si eu,ca la noi e urat si ploua torential,asa ca deocamdata nu umblu lela
Am facut si ceva pasi de dans,dar m-am obo cam repede...se simte lipsa miscarii..Stefi,tu te-ai uitat la dvd?
Katia,stai linistita ca si eu tot dus am...urmatoarea casa,am zis,neaparat cada
Intrebare...stiti vreun sirop bun pt tuse?Jumatatea e "avariata"

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Katia,cum se cheama subiectul deschis de tine?Eu n-am vazut nici unul despre mamici intre 25 si 35...sau nu ma uit unde trebuie?!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Salut Raluk-din pacate nu stiu nici un sirop
sanatate jumatatii
si eu sper ca urmatoarea sa fie cu vana si a mea daca-i posibil de preferinta(casa)
si la noi a plouat torential acum gata....

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

raluka...aici

sincer cu vremea asta..nu prea imi vine de nimik....am un somn....

Mergi la inceput

Raluk-scuza-ma acum am vazut mesajul tau
l-am scris deodata ala precedent si nu am vazut

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna!
Stefania, ce te mai rasfeti...baita la cada.... vine ea bebelina si zici saru'mana de apuci un dus rapid... ca sa nu ne mai oftici pe noi astea de n-avem cada
Raluca, nu te obosi cu exercitiile sa nu patesti ceva, ca am mustrari de constiinta dupa. Eu la salsa nu m-am bagat, cu dansul sunt "anti-talent"
al meu copil a inceput sa bage in gura diverse lucruri mici, pana acum nu-mi era teama chiar daca gasea prin casa monezi sau diverse altele se juca cu ele dar nu le baga in gura, astazi s-a inecat cu o agrafa, era rosu tot la fata, ma blocasem si nu stiam ce sa-i fac, l-am strigat pe taica-su, l-am lovit pe spate si a scuipat-o. Tot eu am avut parte de morala: in primul rand nu tipi, stai calma, apoi nu-l lovesti pe spate cand are ceva ascutit in gat, oleuuuu ca nici nu stiam ce are in gura....trebuie sa ascund toata casa, sa stau in permanenta cu ochii pe el . Acum i-am trimis afara sa se joace in ploie sa-mi mai revin....

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Micio-mama mia ce mai sperietura
ai mare grija ca ei incep si baga in gura tot ce prind
sa ne spui cum se simte si tu la fel
imi imaginez ca intri in panica si nu sti ce sa faci asa e
bine ca a fost acasa sotul tau chiar daca ei spun mereu ce nu trebuie dar daca erai singura cred ca te speriai mai rau

grija mare

ticker

Mergi la inceput

o Dio mio..oana...MULTA RABBDARE!

Mergi la inceput