MAMICI DE ITALIA (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Am revenit deocamdata putin ca apoi devo scapare

Mikuta
-numai bine sanatate si asteptam sa ne prezinti printesa ta
iti tin pumnii si ai sa vezi ca va fi totul bine si o vezi in curind pe Sara

Micio-nu mi-e frica de vaccin ca doar in spre binele ei il fac
la primul a fst cuminte a plins putin si gata dar acum ca a crescut isi da seama de mai multe
iar azi a tras citeva ture de plins si ce nu-mi place ca trebuie sa astepti 30 de minute dupa ce-l face si cu tot plinsul pina o potolesc e plin de lume de se uita toti ca la minuni

acum plec la pediatru

Cristina
-asteptam pozele

Roxali
-auguri pt. prima lunisoara implinita a Soniei,multe inainte si sanatate

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Stati asa,ca am trimis fara sa vreau mesajul

Mikuto,tinem pumnii!Tu lasa emotiile acasa ,ca totul va fi bine. Intr-un fel, poate e mai bine asa,dormi un pic si cand te trezesti, Sara e cu tine!

Oana,trebuie si el sa descopere una,alta

Raluca

Mergi la inceput

Roxali,sa-ti traiasca mititica!
Mai sa fie,ca sunteti toate la randDe fapt,Oana e prima,in 19,dar sa zicem ca la Eduard deja nu se mai aniverseaza lunile,ci anii,ca-i baiat mare!...Si e doar o impresie ca nu-i cuminte,fiindca-i Capricorn ca mine si ,deci, e imposibil!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Roxali AUGURI PRINTESEI TALE ! A trecut deja o luna...cum trece timpul..
Tu mai ai ceva dureri de la cusatura,sau a trecut? Mie mi-au trebuit 3 saptamani jumate pana sa ma pot aseza,trei saptamani am alaptat intinsa in pat si fetita langa mine

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Am revenit
azi am avut o zi stresanta pina acum si un pò giu di morale

vizita la pediatru a decurs bine aparte ca nu suporta cintarul si a dat din piciruse de i-a dat jos ce avea pe linga el,i-a cam imprastiat din lucruri dar a reusit cumva sa o cintareasca 6,850 kg
si nici ca am scapat de vaccine.....avem doar o pauza

Micio-esti mereu simpatica cu stilul tau de a povesti nazbitiile lui Eduard

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am revenit..dar nu pt. mult timp..fugim din nou...

Mirela Dumnezeu sa va ajute la amandoua... daca nu mai apuc ..nastere usoara si multa multa sanatate la amandoua...

o sa fie totul bine ai sa vezi....trebuie

va salut si va pe toate poate pe mai tarziu..

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Multumesc fetelor!

Pe fuga ...sant zombi...n-a dormit deloc ...adik trezit din ora in ora...am tzitzili franjuri, capul greu...si mult optimismmmmmmmm...ziua la fel, dar a mai luat-o mama afara , chiar daca nui soare...dar cum sa dormi la comanda...cand dus nu-mi facusem calumea de vreo sapt

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Roxali, nu ai incercat sa alaptazi cu protectii din silicon?
Katia, doar de doua ori o mai vaccineza parca, apoi pana la 6 ani gata. Si al meu urla la dr... cand e racit si trebuie sa se uite in gat si-n urechi dezastru mare. Nu prea l-am mai vizitat in ultima vreme ca a fost ok, si n-am chef sa-l duc sa ia contact cu copii bolnavi din sala de asteptare. Dar , cand o merge la nido sa vezi prietenie cu pediatrul dupa....
Astazi Eduard s-a distrat cu nenea care insira beculetele pt sarbatori, ii plac macaralele, masinile astea de lucru si l-am urcat pe pervaz sa se uite, l-a vazut nenea cu beculetele, s-a ridicat pana la el la fereastra si a ras la el, tare ciudat ca nu prea ii plac fetele necunoscute....

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Micio-in fiecare zi ai una noua cu Eduard al tau
mai avem de facut inca 2 vaccine seria a 2 a la alea antimeningita cu menignococo si cu p ceva tot cu coco la sfirsit ca sint de facut in 2 faze
apoi se mai face dupa un an nu stiu la cite luni ca nu-mi amintesc iar daca o duc la asilo nido inca unul
dar la asilo nido deocamdata nu o duc poate din ianuarie as vrea eu ca am gasit loc la privat dar trebuie sa-mi conving sotul ca nici nu vrea sa auda de asilo si trebuie sa duc multa munca de lamurire,incerc deseara sa vad ce-mi mai raspunde
e mereu pe idee ca e prea mica dar am observat ca se face una mammona si numai la mine vrea si in ritmul asta nu mai sta cu nimeni

ticker

Mergi la inceput