MAMICI DE ITALIA (14)
Raspunsuri - Pagina 11
katiapam spune:
Micio-eu as vrea acum in ianuarie ![]()
dar e prea mica si din pacate cum nu poate veni mama sa ma ajute nu am ce sa fac cu ea si doar tre sa ma duc si la lucru.....ca nu-mi place sa stau acasa sa nu lucrez si nu prea ma simt bine(moral)depinde de momente....
citeodata ma gindesc ca ma ajunge depresiunea dupa parto cu intirziere....
azi am o zi mai ciudata....booo......
ticker ![]()
www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">
GIULIA-20/06/07
micio spune:
Cat te inteleg, de proape 3 ani de cand am venit in It si eu stau acasa....Asa mi-e dor sa merg la serv, stiu ca nu o sa fie ca in ro unde mergeam in ghetute si fustita la birou , dar as lucra orice sa simt ca mai fac si altceva decat ciorba si aspirat frimituri. E micautza Giulia acum in ianuarie, ma gandesc de fapt cum era eduard la 6 luni ca manca doar tzatii si frute. Tu esti o fericita ca papa fetitza. Pana la urma poti incerca, vezi cum se acomodeaza.
Oana si
Eduard (19.01.2006 )
katiapam spune:
Micio-atunci sti cum ma simt uneori
problema mea e ca am lucrat mereu si am inceput f devreme si chiar daca am 30 de ani am incercat multe meserii
in ro am lucrat in tipografie 5 ani asta pina am venit aici si imi lipseste mult meseria mea si aici nu am nici o sansa sa continui si am lucrat si aici mereu pina am intrat in luna 8 de sarcina dar nu ma pot obisnui deloc fara servici cu toate ca in timpul serviciului ziceam de multe ori ce as mai sta acasa dar nu pot nicicum
ziua mi-o petrec cu Giulia ca sotul e mereu la munca si dialog cu un bb de 5 luni nu e mult si nu vreau sa ma inchid intre pereti sa ma limitez la papa kk si etc.
sint foarte fericita ca o am pe Giulia si realizez pe zi ce trece ce mult s-a schimbat viata noastra acum,
un pupic 
acum ies putin cu fetita ![]()
ticker ![]()
www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">
GIULIA-20/06/07
katiapam spune:
Buon giorno!
caffè pronto 

dove siete?
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
Raluk31 spune:
Buna dimi!Am aparut si eu![]()
Vad ca pove de serviciu...La inceput,cand am venit aici,ma simteam dezradacinata.Am suferit de dor de toate cele.Dar pe urma,cu timpul,m-am obisnuit cu viata asta noua a noastra si ,chiar daca ma pregateam sa ma lansez in cautarea unui loc de munca,nu disperam..Pe urma,a aparut bebelusa si am decis ca nu are rost.Vreau sa stau cu ea pana o dau la gradi si apoi,intr-adevar,sa particip la bunastarea familiei![]()
Cred ca problema e,la urma urmei,lipsa contactului social,nu credeti?Dar tu,Katia,ai putea sa te intalnesti cu Cristina,stati in aceeasi zona..Oana nu stiu pe unde sta,poate are si ea pe cineva aproape.Eu n-am avut noroc de asa ceva pana acum![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
Raluk31 spune:
Katia,suntem de-o varsta
Tu il ai in plan si pe bb 2?
Raluca
katiapam spune:
Raluk-deocamdata nu cred e prea devreme pt al doilea dar daca as sta mai bine adica sa am casa mea nu affito as face inca 2 dar cu vremurile astea nu stiu zau.....
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
slimatei spune:
am venit la apel sa nu ne dat disparute....multumim katia ..mai inainte am baut
..caci cu asti cu analizele lor...eu m-am saturat de atatea ace.si atatea gauri in maini..mai rau ca un drogat...si in plus m-au si invinetit toata...
au zis ca-s ultimele ..si eu chiar sper..![]()
daca d-soara nu vine in urmatoarele 10 zile..urmeaza altele...
nu mai vreau..numai azi mi-au luat vreo 5 fiole..astia ma lasa fara sange...
ma duc sa pregatesc ceva al volo pt. pranz..si revenim ...poate mai dau peste cineva dupa...
ciao..
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Raluk31 spune:
Daca sunteti interesate de cumparaturi online..
http://www.eveiletjeux.com/Produit-123065/recherche-par-reference.htm
Raluca