MAMICI DE ITALIA (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Cristina,sa-ti traiasca fetita!Ii faci iar tort-prajiturica?
Katia,n-as putea spune exact pe ce parte dorm,ca de obicei dorm foarte adanc..Curaj maine la dr!Dar nu te gandi de pe acum,ca poate te simte Giulia si o nelinistesti si pe ea.

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Stefi,despre ce vorbesti?Filme sau emisiuni?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

filme pe italia 1...defapt tb sa inceapa acum la 15.00 o sterg la film....pe diseara...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Raluk-e bine ca reusesti sa dormi adinc,in utimele zile cu gindul la ce ma astepta ma gindeam ca n-am sa dorm deloc in schimb dormeam bustean dar am avut foarte des perioade ca stateam in fiecare noapte 2-3 ore la tv si ma uitam mereu pe fox-life la nasteri de la spitalul san camillo(cred ca acolo a nascut Cristina)si eram prinsa mereu cu flimuletele astea de ma emotionam mereu
ma gindesc ca maine Giulia mea o sa plinga si la vaccin si la pediatru(mereu)dar asta e,acum doarme scumpica

Slimatei-
vad ca esti colectionista

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Am avut si eu o perioada in care ma trezeam pt vreo 2-3 ore pe noapte,dar slava Domnului ca n-a durat mult.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata..las cafeaua proaspata..azi mai greu pe forum..merg la cursuri..am un chef...da' eu am vrut..

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Slimatei-neata' mersi de cafà
eu ma pregatesc de mers la vaccin si vizita pediatrica
a dopo

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Neata" fetelor eu am intrat foarte scurt sa va dau vesti despre noi ptr ca nu se stie cind voi mai intra deci:am fost aseara la dr si fata mea sta foarte bine are 3580 de grame,mare frumoasa si lunga seamana cu ma-sa hi hi hi ,dar din pacate nu toate sint asa roz cum vreau sa para de ce?o sa va intrebati ptr ca azi la 10,30 ma internez ca sint suspecta de GESTOSI si trebuie sa imi faca cezariana per forza ca pt un timp fata va mai sta bine la mine in burtica dar dupa riscam si asta nu vrem,deci intr-un cuvint LUNI fetelor imi voi tine printesa mult asteptata in brate.In rest va urez la toate multa multa multa sanatate si sa va fereasca bunul Dumnezeu de toate relele va pup si o sa trimit msj cind am nascut.

MIRELA 37+
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET CA AM AJUNS AICI .

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

MIKUTA4 CURAJ MAMICA,AI SA VEZI CA TOTUL VA FI BINE
Katiapam multumim la fel incetul cu incetul crestem si noi
Ralukbineinteles ca i-am cumparat tortulet,in fiecare luna o sa-i cumpar unul,iar cand va face primul anisor ii vom face o mica petrecere,o sa inchiriem un local ptr copii, echipat cu leagane,tarc-uri,jucarii...etc de pe Cesare Pavese la intersectia cu Laurentina ( poate cunosti zona).Cand voi avea putin timp liber o sa descarc pozele cu tortuletul de luna asta

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Neata!
Mirala, numai bine si voua si te asteptam cu bebelina curand.
Katia, de ce ti-e teama de vaccin, ca plange la intepatura sau de reactiile de dupa? Hai mami fii curajoasa, ce te faci cand o venii acasa cu maini rupte si capul spart!
Petro, tare draguta e Silvia!
Eu cu scatenel, ieri a domit doar o ora, in rest prostioare toata ziua, a apasat pe butoanele de la masina de spalat , am auzit cum tragea apa, cred ca am uitat s-o blochez, a aruncat hartia igienica in wc, l-am gasit cu manecile ridicate, si mainile in wc. Nu stiu ce-au copiii astia, ori uita prea repede ce le spui , ori nu pricep ce e rau decat daca le arati si consecinta, drept pt care l-am pus in tarc la program de urlat.
V-am pupat!

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput