Mamici de noiembrie- decembrie (120)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

BB sunteti niste frumoase

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele
Bai nene mie nu mi-a mers netul si am crezut ca inebunesc ptr ca aveam un mesaj important:A NASCUT BIBYROX!!!
Mesajul:"Am nascut.3kg nota 10,baietel Bogdan.Va pup"
Felicitari si ptr proaspetele mamici si bebei cuminti va doresc.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

neata fetelor,
felicitari noilor mamici iar cele care sunt deja si au postat pozele le transmit felicitari: sincer, dragi mamici, va felicit pentru optimismul pe care il emanati si puterea de care dati dovada in aceste momente si mai ales pentru frumusetile carora le-ati dat nasere.sunt niste bebelusi superbi si niste mamici pe masura bebeilor.

acum am si eu o intrebare vis-a-vis de nastere: sunt in mare dubii, pana acum aveam curajul sa nasc natural dar am auzit de la o prietena ca nasterea naturala in timp ar afecta vaginul si ca nu am mai fi in timp, dupa o perioada la fel la, este adevarat? voi stiti ceva de genul asta, scuze de intrebare deja sunt , sa ma iertati pentru indiscretie dar nu stiu unde sa intreb si m-am gandit ca voi ma puteti ajuta?????

AU MAI RAMAS 12 zile, doamne ajuta-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Totulii, eu am auzit si de femei carora nasterea naturala le-a afectat viata sexuala, dar si de femei care nu au avut nicio problema. Cele care au avut probleme se plangeau de ceva de genul ca li s-a largit , altele care au avut pb in urma epiziotomiei (cusute prea mult sau prost, ceva de genul asta). Insa cred ca totusi sunt cazuri mai rare cele care au pb in urma nasterii naturale. Nu stiu ce sa zic. Eu am optat pt cezariana pt ca mi-e frica de durerile de la nasterea naturala, dar nu m-am gandit niciodata ca mi-ar putea afecta viata sexuala de dupa.

quote:
Originally posted by totulii

neata fetelor,
felicitari noilor mamici iar cele care sunt deja si au postat pozele le transmit felicitari: sincer, dragi mamici, va felicit pentru optimismul pe care il emanati si puterea de care dati dovada in aceste momente si mai ales pentru frumusetile carora le-ati dat nasere.sunt niste bebelusi superbi si niste mamici pe masura bebeilor.

acum am si eu o intrebare vis-a-vis de nastere: sunt in mare dubii, pana acum aveam curajul sa nasc natural dar am auzit de la o prietena ca nasterea naturala in timp ar afecta vaginul si ca nu am mai fi in timp, dupa o perioada la fel la, este adevarat? voi stiti ceva de genul asta, scuze de intrebare deja sunt , sa ma iertati pentru indiscretie dar nu stiu unde sa intreb si m-am gandit ca voi ma puteti ajuta?????

AU MAI RAMAS 12 zile, doamne ajuta-ne

Roxxy 37+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata!!
Noi am alimentat de vreo 2 ori azi , dar am si dormit impreuna, ca eram terminata de somn.

Felicitari noilor mamici!! Cred ca si Pussi e mamica la ora asta!

BB, de ce vrei sa renunti la alaptat? Din cate stiu nu aveai probleme cu cantitatea, nu? Scuze daca am pierdut eu vreo explicatie... Colici oricum au toti copiii, iar alaptatul e cel mai bun lucru pe care-l poti face pentru ea acum.

La noi buricutul arata din ce in ce mai bine, sa vedem ce zice dr maine la spital. Mi-e groaza de drumurile pana acolo... sunt asa departe pt un copil de 2 saptamani. :(

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Vasari nu i-a cazut buricul >?

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Anca, nu a fost legat bine in spital si ramasese ceva micut dupa ce a picat. Facuse si infectie. Am mers la spital, la Alexandrescu si au legat iar buricul, pansat, noi curatam si pansam de mai multe ori pe zi... joi cazuse, dar a mai ramas ceva infectie. Mai mergem maine. Acum mi se pare ca arata mult mai bine, dar tot trebuie sa pansam des, sa avem grija. Pana nu trece de tot nu zic hop!

Cami, fetita ta a luat cel mai bine in greutate! A mea abia daca a luat 620g de cand am iesit din spital... adica in aproape 2 saptamani.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Acum am inteles ,bai ce idioti aia la spital ...ma bucur ca acum este mai bine

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

.NEATZA ..va multumesc din suflet pt sfaturile voastre..la asta m-am gandit si eu ca nu stau 6 luni cu copilul incuiata in casa..asa ca o sa tin cont de sfaturile voastre si o sa incep sa ma obisnuiesc cu alaptatul in public ..ca deja 3 sapt mai mult in casa pt mine e prea mult si nici copilul nu vreau sa-l tin ..vreau sa-l scot la aer, in lume sa se obisnuiasca cu microbii, cu aerul, cu oamenii...
.....eu pentru botez nu am gasit decat data de 9 decembrie la restaurantul unde am facut noi nunta...dar am inteles ca mama nu are voie la biserica daca nu are 40 de zile de nastere??

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Rox ce mama ti-e rusine sa iti arati tatili in public?
Eu am scos fata afara chiar si ieri,am infofolito si am plecat cu ea la mama ...parinti denaturati.
Si noi am gasit ptr botez pe 12 ianuarie .

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput