Mamici de noiembrie- decembrie (120)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, sunt foarte fericita ca saptamana asta (miercuri) intru in 38 de saptamani. Dumnezeu mi-a ascultat rugamintile si m-a ajutat sa ajung pana la termen. Sunt tare fericita .

Roxxy 37+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ancadragoman, sa iti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Va imbratisez cu mult, mult drag pe amandoua!
Pupicei.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

neata

avem pozici noi:
http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/sets/72157603226497116/detail/

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Doamne ce fetita frumoasa si mamica ei arata tare bine dupa nastere. cel mai mult mi-a placut ultima poza, cea in care zambeste in somn. e asa de dulcica micuta Iasmina.

Mari 29+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by lorena_andreianu

Apar si eu pe la voi, sa va anunt ca ieri,

18 nov la ora 11h20 s-a nascut
micutul Patrick, bebe de Dama!

Pentru listuta va dau si "date tehnice" 3194g si 49 cm. Nascut pe cale normala.

Nasteri usoare in continuare si bebei sanatosi va doresc!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

sa creasca mare si sanatos, sa fie cuminte si mancacios.

Nastere usoara si celorlalte fete.

Mari 29+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna fete dragi!
In primul rand FELICITARI noilor mamici. VA doresc la toate beelusi sanatosi si frumosi si voua refacere rapida indiferent de modul in care ati nascut!

Noi am ajuns acum o saptamana acasa, dar refacerea mea este mai greoaie, bebelusa are deja colici si plage de mi se rupe sufletul din cauza asta, nu reusesc nici sa dorm nici sa fac altceva si abia acum am reusit sa deschid si eu calculatorul!

Am sa va povestesc cum a fost cu alta ocazie...vreau doar sa va spun ca pentru mine operatia a fost o trauma fizica si psihica foarte mare din care imi revin greu si nici prin cap nu mi-ar fi trecut inainte ca va fi atat de rau si de greu.

Acum am probleme si cu sanii ca am facut furia laptelui, si cu hemoroizii care nu ma lasa sa ma misc, si cu coloana si ...mai multe, dar nu vreau doar sa ma plang.

Fetita este o scumpica si o frumoasa...am sa va trimit poze pe mailul comun.

Pupici si cand reusesc mai intru!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Bine ai revenit, Creem. Imi pare rau ca ai ramas traumatizata in urma operatiei. Sper sa reusesti sa-ti faci putin timp si sa ne povestesti ce a mers prost.
Sa-ti traiasca printesa. De abia asteptam sa ne trimiti poze cu ea.

quote:
Originally posted by creem

Buna fete dragi!
In primul rand FELICITARI noilor mamici. VA doresc la toate beelusi sanatosi si frumosi si voua refacere rapida indiferent de modul in care ati nascut!

Noi am ajuns acum o saptamana acasa, dar refacerea mea este mai greoaie, bebelusa are deja colici si plage de mi se rupe sufletul din cauza asta, nu reusesc nici sa dorm nici sa fac altceva si abia acum am reusit sa deschid si eu calculatorul!

Am sa va povestesc cum a fost cu alta ocazie...vreau doar sa va spun ca pentru mine operatia a fost o trauma fizica si psihica foarte mare din care imi revin greu si nici prin cap nu mi-ar fi trecut inainte ca va fi atat de rau si de greu.

Acum am probleme si cu sanii ca am facut furia laptelui, si cu hemoroizii care nu ma lasa sa ma misc, si cu coloana si ...mai multe, dar nu vreau doar sa ma plang.

Fetita este o scumpica si o frumoasa...am sa va trimit poze pe mailul comun.

Pupici si cand reusesc mai intru!

38+

Roxxy 37+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

creem, multa rabdare!! furia laptelui am facut si eu, important este sa te mulgi, foloseste o pompa de muls, dupa ce te-ai muls problema este ca si rezolvata (cel putin asa a fost la mine). desi la mine nasterea a fost foarte usoara si refacerea si mai usoara si mie mi s-a parut fff greaaa prima saptamana acasa, am intrat in depresie care din fericire a trecut si acuma totul e bine si frumos. multa rabdare si dragoste!!! totul trece cand iti privesti minunea ce a iesit din pantece!!! va pupam

roxxy, nemary multumim!!

roxxy fetita e leita tat'su!!!

nemary, in poza aceea avea doar vreo 3 zile!! intr-adevar eu mi-am revenit foarte repede dupa nastere! fizic ca psihic a fost mai greu...

dama, felicitari!! patrick bine ai venit pe lume!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nici pe mine nu ma ajuta minunea de pompita de la chicco.
am apelat din nou la batista bb..ca era iarasi super infudat dupa 5 zile.
desi..dc pun ser mult, cum zicea lala..poate ar merge...mai testez..:)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

victo eu folosesc pompita normala si merge foarte bine!! iar pompa de san, cea de la primii pasi mi s-a parut ffff buna!!!

noi mergem sa cantarim grasuna!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

BB, din aceea tip para de care zice Lala?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput