Mamici de noiembrie- decembrie (120)
Raspunsuri - Pagina 6
adinag spune:
Biby, Laura, felicitari si multa sanatate la bb-i - si voua!
Pussi, iti tin si eu pumnii pentru maine, totu va fi bine si in sfarsit iti vei tine in brate mult doritele si asteptatele Tuste! Ne gandim toate la tine!
Roxana, imi pare rau si era de asteptat, ca e cam devreme inca, dar te asigur ca peste vreo doua luni va fi muuult mai bine, o sa vezi! Deci puneti-va in program o incercare noua in ianuarie, va fi fain! Hai ca va fi bine...
Adina 35+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
bb_yasmi spune:
ce fac gravidutele, mamicutele???
noi nu avem vesti prea bune, de azi am renuntat la alaptare, bebe se chinuie ingrozitor sa dea parturi (desi nu e constipata), saracuta se trezeste din somn plangand ec se chinuie...stiti vreun remediu????
am rezolvat cu botezul, pe 29 decembrie va fi botezata si atunci av fi si petrecerea.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by Ank83
felicitari laura... bine ca e mancacios si are mami laptic mult.Sa stii ca pompa de la Avent face minuni, eu era cat pe ce sa raman fara laptic.... si cu ea am redresat situatia
.
AnkRaul
17.10.2007
Pompa electrica, nu?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
36+
Dora IoanaAMR 16 de zile pana la cezariana
roli25 spune:
[quote]Originally posted by RGE
PRIMA IESIRE LA MUNTE#8230;..DEZASTRU!!
#8230;.vineri dragele mele ma suna al meu sot si-mi da o veste super#8230;.#8221;am pus geamuri fumurii la masina ca sa poti sa-I dai lui bebe sa pape si mergem la munte ..fa bagajele#8221;#8230;.YUPII..m-am bucurat nespus..prima noastra iesire in familie completa#8230;ma apuc de bagaje#8230;impropriu spus bagaje#8230;s-au dus gentile pline cu haine, farduri, etc#8230;bagaje pt 2 zile a insemnat 3 genti mari cu pampersi, crème, servetele, hainute de bebe, etc#8230;.plecam..in masina lui George ii place extraordinar de mult#8230;e baiat mare#8230;..tot drumul nu a scos un sunet..mami si tati au putut sa vorbeasca si ei ca acasa nu mai apucam nici san e salutam..in fine..ajungem in Prdeal, ne cazam#8230;.il scoatem la zapada pe micul print ..trage un pic pe nas si incepe sa urle de foame..ok nici o problema mergem in camera ii dau sap ape multtttt ca sa putem merge sa papam si noi#8230;.la primul restaurant mergem si ne aseaza ospatarul langa unii care fumau de mama focului..al meu se aprinde tot si ii cere ospatarului san e duca la nefumatori #8230;#8221;ne pare rau darn u avem separat pt nefumatori#8221;..ma apuca dracii#8230;.in fine..ajungem la un restaurant, gasim masa pt nefumatori..il punem pe bebe in scoica langa noi, comandam..bineanteles eu supa si friptura..ca altceva san u-l supere pe bebe la stomacel#8230;.si ne adduce comanda..faza la care al meu bebe incepe sa urle IAR de foame#8230;era terminat de la aer#8230;al meu incearca sa-l linisteasca..eu ma chinui sa bag ceva in gura..fi#8217;miu urla ca din gura de sarpe#8230;ma enervez il iau si fug cu el baie..ma dezbrac si ii dau sa pape..ok asta e#8230;si mie mi ser face o foame de mor la munte dar lui#8230;..ma intorc la masa..incep sa pap#8230;incepe si orchestra sac ante#8230;toate bune si frumoase 5 minute cat a durat melodia cand se oprea orchestra fi#8217;miu urla si toata lumea se uita la noi ca la circ..m-am imbolnavit de draci#8230;#8230;toata lumea ii auzeam,..mi s-a intiparit in minte..#8221;vai ce MICUTZ, MICUTZ e!!...ia uite a asa MICUTZ, MICUTZ#8230;dar asa MICUTZ, MICUTZ l-ati adus la munte#8230;#8230;.ce MICUTZ, MICUTZ e!!#8221;#8230;.imi venea sa urlu#8230;..am platit si am plecat#8230;..bineanteles in masina prestez iar#8230;.doar m-am angajat full time ca MILKA..sau FULGA#8230;tot aia e#8230;ne intoarcem in camera#8230;.iar prestez#8230;.ne bagam in pat..incepe sa urle#8230;.nu-I mai place nici in scoica nu-I place decat la tzitzi#8230;ma dor rau..conteaza???..nu!!....intr-un final imi iau plodul in brate si ma duc in celalalt dormitory(noroc ca singura camera pe care am gasit-o era un ap cu 2 dormitoare)#8230;..ma pun in pat cheauna de somn si fi#8217;miu adoarme cu tzatza in brate #8230;.a doua zi la pranz la alt restaurant aceeasi repriza ..asa ca m-am enervat rau si mi-am bagat picioarele in ele de iesiri i-am spus sotului hai acasa ca pana fi#8217;miu nu o manca mancare ca oamenii normali eu nu mai ies nicaieri!!...am ajuns acasa i-am facut baica, masaj si toate cele si s=a linistit ..acasa e cel mai bine si mami si tati s-au tinut si ei in brate in cele cateva ore pe care le doarme noaptea bebe sin e multumim cu atat#8230;.asa ca daca vreti un sfat NU IESITI NICAIERI daca alaptati ca nu faceti decat sa va enervati cumplit!!
Mi s-a parut interesanta povestea ta dincolo de faptul ca imi pare rau pt tine ca te-ai chinuit asa in loc sa te relaxezi dupa nastere cu familia completa cum meritai.
Eu consider ca numai prejudecatile ne aduc aici, nu inteleg dece sa ne fie rusine sa ne hranim copilul (bineinteles acoperite cu ceva, nu sa ne vada toata lumea sanul)? Dar duduilor care merg in public cu sanii jumate afara din bluza, scosi ostentativ, nu le e rusine?
Eu am nascut vara si stateam mult pe afara ca sa ia bb cat mai mult aer, si l-am alaptat in public de nenumarate ori, repet, acoperita cu ceva, si am vazut multe mame facand asta. Recunosc ca ma enervau cumplit diverse persoane care se uitau insistent de parca cine stie ce faceam, dar incercam sa le ignor. Ar fi insemnat sa ies pe langa bloc 6 luni cat bb a papat doar lapte de la mine? Am fost cu el si la mare si la munte si incet incet m-am obisnuit sa-l alaptez in diverse situatii.
Ai citit articolul asta? http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1135
Daca vei alapta 6 luni exclusiv, asa cum se recomanda si e bine pt bb, nu vei mai iesi nicaieri? Bb are nevoie sa-i schimbi aerul, sa-l plimbi mult, iar tu ai nevoie de iesiri pt. psihic.
Iti doresc curaj sa iti schimbi atitudinea spre binele lui bb si al tau.
Roli
31+ cu
si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/" target="_blank">MARC
anacami spune:
buna!
Pussi, multa sanatate, nastere si refacere usoara!
tocmai am pierdut un mesaj, nu mai am putere sa mai scriu tot,asa ca pe scurt:
Roxana, si eu l-am alaptat pe Sebastian in public- in parc sau in vizite.Vezi ca exista si bluze speciale, cu fermoar intr-o parte, daca ai totusi o jena. Pima data am nascut la inceputul verii,asa ca statam afara destul de mult (3-4 dimineata, 3-4 seara) si chiar devenise necesitate. Niciodata nu am observat vreo umbra de dezaprobare, chiar eram incurajata...Aproape toate mamicile din parc care aveau sugari faceau asta. Bine,nu as alapta in restaurant, dar nici sa cumperi folii protectoare pt. geam.
Despre pozitionarea "obiectului" in sus mi-a spus si mie pediatra (nu mai stiu explicatia
); noua nu ni s-a intamplat vreun "accident" decat daca ii puneam un nr. necorespunzator la scutec sau nu il fixam bine.Ce-i drept, niciodata nu o mai gseam in pozitia initiala, nu stiu la voi cum rezista asa..
Irina, ce nr. folosesti?
Noi trebuie sa trecem la nr.2,cei nr.1=newborn au inceput sa lase urme pe pulpite; am cantarit-o in seara asta si am constatat ca a luat in 2 saptamani aproape .. 1kg (bate si recordu fratelui mai mare care a luat 500g in prima luna)!!! am iesit din spital cu 3150 (scadare fiziologica 100 g), acum avea 4100 g! BB, ti ziceai parca: si noi trebuie sa facem ordine in garderoba; sunt body-uri care de abia reusesc sa i le mai inchid! salopete in care innota acum 2 saptamani,acum sunt tocmai bune,chiar fixe.Piciorusele erau slabute, mai mult piele si os, acum are pulpite cu mai multi colacei.
Roxana, in privinta pompitei:este foarte buna cea rec. de Lala(roz, tip para,este moale, cu varf subtirel),pe aia mi-a rec. si pediatra noastra dupa ce am incercat vreo 3-de la Chicco,etc. Am mai gasit una excelenta la Minublu, este de la Safety 1st,tot moale,dar un pic mai complexa si mai eficienta!!! BBlusha mea cred ca este racita, a "produs" zilele trecute muci "la greu"; am scos cu ea cantitati pe care le-as fi putut scoate doar cu Batista Bblusului! Pun ser fiziologic sau cate un puf de Sterimar i fiecare nara, las 1 minut, bag pompita intr-o nara, astup usor cealata nara cu mana, dupa care pompez de cateva ori(fara a scoate pompa din nasuc; nu se baga aer deoarece este facuta astfel incat sa se evute acest lucru, are niste valve speciale ca pompa de sani...Ma sperii de fiecare data de cati pot fi intr-un nasuc asa mic (bine,sau prin zona-pe caile respiratorii)
am cautat-o pe site-ul lor dar nu am gasit-o pe ce despre care spuneam...am gasit,in schimb, alta asemanatoare cu cea roz de care iti spunea Lala (corp unitar,cauciuc, aceeasi forma a sondei):
http://www.safety1st.com/product/detail.asp?ID=146
Camelia, Sebastian
si Stefania 
anacami spune:
BB, sa va fie de bine cu botezul. si noi am stabilit data,am fost astazi si am facut programare,am platit corul si taxa; in general platesc nasii, noi am vrut insa sa le platim,chiar daca in ziua respectiva mai da si nasul ceva..Noi o sa-l facem la inceputul lui decembrie-nasii vor fi plecati di Bucuresti aproape toata luna, iar in ian. am inteles ca sunt zile in care nu se face-ex. de Boboteaza; prima zi (sambata) disponibila ar fi 10 ian. si ni se pare cam tarziu
Camelia, Sebastian
si Stefania 
anacami spune:
Ank,La multe lunisoare si La Multi Ani
!
sa stii ca astazi si mie mi s-a parut ca nu mai am cine stie ce laptic; probabil ca este un prag de reglare a secretiei lactate. La Sebastian am avut ceva probleme,am reusit cu destul de mare efort (zic eu) sa-l alaptez 7-8 luni, exclusiv 5 luni si ceva pana la diversificare. Sper sa nu mai fie aceleasi probleme si acum,nu stiu daca as mai avea puterea psihica sa o fac-cel putin nu exclusiv.
Camelia, Sebastian
si Stefania 
Lala_D spune:
NASTERE USOARA PUSSI SI BEBELINE SANATOASE !

O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 7 saptamani!
lorena_andreianu spune:

Apar si eu pe la voi, sa va anunt ca ieri,
18 nov la ora 11h20 s-a nascut
micutul Patrick, bebe de Dama! 

Pentru listuta va dau si "date tehnice" 3194g si 49 cm. Nascut pe cale normala.
Nasteri usoare in continuare si bebei sanatosi va doresc!
Mitza
cu bb2
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
Roxxy80 spune:
Neata, burtici si mamici.
BB, imi pare rau ca a trebuit sa renunti la alaptat. Iasmi este o frumoasa. Am vazut pozele si mi se pare ca seamana f mult cu tine. Uite un
pt ea.
Dama, felicitari. Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos, fericit si mancacios. 
Vali, Dany2007, Eni, nu mai dati nici un semn de viata? Scrieti ceva ca sa nu ne ingrijoram.
Pussi, iti doresc sa ai o nastere usoara si niste tuste sanatoase si frumoase. De abia va asteptam 

Roxxy
37+
Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Raul