Mamici de noiembrie- decembrie (120)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna ziua si de la noi!
BAFTA, PUSSI, SAU FELICITARI DEJA!

ROXANA, tu parca ti-ai facut molifta?! De ce nu l-ai intrebat pe preot? si totusi pana pe 9 sunt 39 de zile, oare se mai tine cont de fix 40?cred ca preotul tau te poate lamauri, asa e cel mai bine, pt ca el stie daca iti da voie sau nu sa intri.

Va tot aud de botez, voi cum faceti, cu multi invitati, cu muzica si dans, sau doar cu familia si cativa prieteni? Noi ne-am tot gandit, si ca invitati, si cate feluri de mancare, as cauta un restaurant sa aiba si hotel deasupra/prin zona pt mine si fata ca altfel nu stiu cum sa fac cu ea...spuneti-mi si mie cum procedati; oricum noi vom face probabil la sf lui ianuarie, inceputul lui februarie, nici asta nu stiu sigur.

Roxana, daca mai pui la socoteala si ziua de 31, se cam fac 40, nu?..intreaba preotul, cred ca se poate
Ellis39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna ziua fetelor,am aparut si eu pe aici..!
BB_YASMI sa nu iti faci probleme cu alaptatul ,ptr ca acum am simtit-o pe pielea mea...,eram disperata ca nu mai pot alapta,mi se oprise laptele,cu toate ca m-am muls cu pompa,de la 100 ml ajunsesem la 10 ,pana cand nici un strop...,asta e ,nu gasesc explicatie..,dar vreau sa iti spun ca fata mea are deja 5kg fix,aseara am cantarit-o,in fiecare duminica..,asa ca-i prieste foarte bine si laptele praf...,iar daca nu o cocolosesti prea tare ,nu cred ca va fi problema cu imunitatea!
ROXXY80 ma bucur ca mai ai un pic si intri in 38 de sapt..,bravo,stiu cat inseamna ptr tine..,sa fi sanatoasa!
CREEM ,imi pare rau prin ce ai trecut..,dar ce ti sa intamplat..,ptr ca eu am o parere faorte buna despre cezariene..,plus ca m-am si refacut rapid!
BIBYROX felicitari si sa va traiasca bebelusul,sa fiti sanatosi !
VASARI ,sper sa va treaca buricelul si sa va faceti bine..,dar in cazul in care stai departe ,nu ai posibilitatea sa chemi acasa un pediatru?! macar pana mai creste,eu un asa fac...,platesc in jur 100 ron..,dar daca mergi pana la spital ,poate te ajunge si mai mult!
Am mai intrat pe mailul comun sa vad ce bebelusi au mai aparut ,imi face mare placere sa-i vad asa frumusei..,noi am fost sambata cu Angi la mall Vitan..,a fost super cuminte ,de aceea mami ia cumparat doua rochite...,le-am pus pe mail sa o vedeti si voi ce mare sa facut,nu imi vine sa cred! De cand am iesit din spital am pus 1.030kg! Mananca de sparge..!

Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lasa mai fata sa manance sa se faca mare si frumoasa...si a mea baga in ea ca sparta ,cateodata ma si dor tatili de atata supt

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Am uitat sa va spun ce am observat..,de cateva zile ,de cand mi sa mai tras burta..,au inceput sa mi se vada niste vergeturi mici in juru buricului si eu care credeam ca nu am deloc..,nici nu ma asteptam sa imi apara dupa..,asa ca azi am fost la farmacia helpnet si mi-am luat o crema ptr combaterea vergeturilor deja egzistente..,sper sa fie buna ,se numeste ELANCYL de la GALENIC PARIS,cica e foarte buna in repararea vergeturilor! Mi-am luat si niste colanti tip burtiera,ca sa imi stranga burta ,sunt super marfa,aveau toate tipurile de colanti sau bustiere acolo!
Am aflat ca Sanda Ladosi isi duce copilul tot la micii campioni..,super inseamna ca e cunoscut locul ,eu merg miercuri sa va vad o prezentare cu bebelusii la inot,piscina se afla in BUCURESTI NOI! Mai vine careva?!

Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Anca, asta e, se mai intampla, dar ti se rupe inima cand i se intampla unui bebelus... astia sunt neonatologii din giulesti . Am fost destul de dezamagita, ca am cotizat mult la asistente si nu ne-au invatat nimic. Tot din carti si net m-am documentat.

Erika, la noi vine acasa pediatrul, dar nu pot sa chem si chirurgul acasa... Pt buricut am avut trimitere pt chirurgie de la dr noastra.

edit: Erika, e foarte cunoscut cursul, e bun in special pentru copiii cu probleme, dar nu numai.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vasari stai linistita ca pe nicaieri nu te invata nimic,la 2 ore de la nastere mi-a adus fata sa ii dau sa manance ,eu ma uitam la ea si ea la mine ca nu stiam niciuna ce sa facem si chem o asistenta sa ma invete...at asta i-a fata o baga cu gura la san si gata,cica m-a invatat

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Vasari stai linistita ca pe nicaieri nu te invata nimic,la 2 ore de la nastere mi-a adus fata sa ii dau sa manance ,eu ma uitam la ea si ea la mine ca nu stiam niciuna ce sa facem si chem o asistenta sa ma invete...at asta i-a fata o baga cu gura la san si gata,cica m-a invatat

poze

povestea nasterii

Cred ca asistentele invta unele de la altele, ca peste tot fac la fel. :P

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Creem, Erika, aveti niste adevarate printese. Sunt atat de frumoase!!!
Fetelor, iar m-a luat starea aia de agitaie si de nerabdare. Nu stiu ce sa mai fac ca sa treaca timpul mai repede. In plus, am o stare de somnolenta acuta, dar mi s-a luat sa tot dorm ziua. De abia il astept pe bebe.

Roxxy 37+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare fetele!

In primul rand FELICITARI DAMA pt micul printz! Sanatate multa si refacere rapida.

In legatura cu botezul si noi vrem sa facem tot pe 12 ianuarie dar inca nu e nimik stabilit. Ellis, noi cautam restaurant in cartier ca sa fie aproape de casa sa pot sa mai dau o fuga la fata, cu cine o las inca nu am stabilit, dar vedem atunci. Noi am vrut sa facem un botez mai restrans, doar cu familia si persoane f apropiate, si cand am facut lista am adunat 80 de persoane , asa ca acuma mai tb sa gasim si restaurant....

Totulii eu nu am auzit persoane care sa aiba mari probleme dupa nastere cu viata sexuala, bine ca acuma depinde si de psihicul fiecarui partener.... Nu zic ca va fi chiar la fel ca inainte imediat, dar cu timpul eu cred ca totul revine la normal. Iar dc nasti cu Tutunaru eu zic sa nu iti faci griji pt probleme de genul cusatura sau alte cele. Eu am nascut cu el si iti spun ca din a 6-a zi ma asez pe scaun/pat/etc fara nici o pb, iar acuma dupa 2 sapt parca nici nu as fi fost taiata jos (ba chiar m-am si rupt putin in vagin). Dar inca nu pot sa iti spun cum e viata sexuala dupa ca e inca prea devreme , astept si eu controlul de 6 saptamani.

Va pup.

Anca de bebe Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

erika la ce farmacie HelpNet ai fost? ca ma intereseaza si pe mine colantii de zici tu .

Anca de bebe Elena

poze

Mergi la inceput