Mamici de noiembrie- decembrie (120)
Raspunsuri - Pagina 5

RGE spune:
 ...revin ..ca am uitat sa va spun pentru mamicile care alapteaza..GALACTOGIL si HUMANA ceai pt mamici la mine a facut minuni si am lapte cat o laptarie!
..am trecut si noi la Pampersi nr 2 ca il strang pe ursulet..zilele trecute avea deja 4 kg....a luat 200 grame in 4 zile..mi se pare cam mult...si 800 grame in 16 zile...
ROXANA 
  de "ursuletz"
 GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
  CEA MAI FERICITA  SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"

Victo spune:
 roxana mama..da mancacioc bebe ai..al meu mananca frumos, la 2 ore jumate..3
si noaptea cum te descurci cu el?tot asa des mananca?trebuie sa fii chiauna de somn..;)
eu nu stiu al meu cate kg are...mergem la ctrl peste o sapta la tanti dr si vedem atunci.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

alfa_anca spune:
 Pussi nastere usoara maine, ma voi gandi la tine. Sanatate multa si tzuste sanatoase.
Roxana chiar ca ati avut peripetii la munte....e greu acuma sa pleci cu bebe, eu nu ma incumet.
Brrrr, ce urat e afara. Vroiam sa mergem sa vedem un restaurant pt botez, dar o lasam pe maine seara, ca nu ies din casa pe ploaia si vantul asta.
Va pup si va doresc o noapte odihnitoare la toate, indiferent dc sunteti mamici sau burtici.
Anca 
 de bebe  Elena
poze

RGE spune:
 VICTO ..noaptea mananca la 1, la 5 , la 7 si la 10 dimineata..am tot timpul sa dorm![]()
ANCA..trebuie sa ma obisnuiesc mai mult cu alaptatul asta..eventual sa-mi iau inima-n dinti si sa o fac si in public ca nu suport sa stau toata ziua in casa 
ROXANA 
  de "ursuletz"
 GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
  CEA MAI FERICITA  SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"

Roxxy80 spune:
 PUSSI, TINEM PUMNII LA FETE PT MAINE. SA AI O NASTERE USOARA. TOTUL O SA FIE FOARTE BINE. DE ABIA ASTEPTAM SA LE VEDEM PE TUSTE. SA FACEM PUTINA INCALZIRE:

Roxxy 
37+
Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Roxxy80 spune:
 Roxana, imi pare rau ca nu a iesit asa cum ti-ai dorit weekendul la munte. Trebuie sa recunosc ca ai fost f curajoasa ca sa pleci la munte cu un bebe asa de mic. E destul de dificil. Stai linistita ca aveti o viata intreaga sa mergeti la munte toti 3 si sa iasa super . Uite un 
 pt tine si pt ursulet.
Roxxy 
37+
Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Ank83 spune:
 Mai Roxana chiar ca nu ti-a iesit ...weekend*ul.Si chiar ma gandeam azi la tine cum te distrezi la munte cu bebe.
Eu am avut o problema mai aiurea cu lapticul.Fiu-meu dupa cum am mai zis nu se satura la san.Cred ca nu mai tragea bine si numai se chinuia si cate o ora jumate la san si el tot flamand era.Era cat pe ce sa raman fara laptic.... ca doar nu mai erau stimulate nici tzitzele sa fie productie si uite asa ... cantitatea era tot mai mica.Vineri am reusit si eu sa imi cumpar pompa de la avent.Intr-adevar isi merita toti banii.Am inceput sa redresez problema cu laptele si Raul e fericit si satul cu lapticul meu ...dar de la biberon.Asa avem mai mult timp si pentru altele decat sa stam toata ziua la tzitzi.
Ank  
 Raul 
 17.10.2007

Ank83 spune:
 Si colac peste pupaza ...ieri vazand ca laptele e putin si de abea scot ceva cu pompa , am intrat si in depresie si am luat-o pe un plans...asa ca poate aveam "noroc "  si il pierdeam chiar de tot de suparata ce eram.Azi insa e mult mai bine ![]()
Ank  
 Raul 
 17.10.2007

Vasari spune:
 Sheri, poate nu a fost curatat bine pana acum nasucul? Si eu am scos ceva acum 2 zile, nu prea mult totusi si o sa mai vad maine ce productie avem. ![]()
RGE, imi pare rau pentru weekend, e frustrant sa nu poti iesi... mie mi-a fost ingrozitor de greu si la o iesire pana la spital... a durat vreo 4 ore, dar am vazut cum stau lucrurile. :( Nu eram pregatita cu nimic, nici macar cu un biberon.
Pussi, maine o sa fie o zi extraordinara pentru tine! 
 Iti tinem pumnii si ne gandim la tine. Sa fie sanatoase tustele si sa te bucuri de ele din prima clipa, iar tie refacere rapida!!
Maria - 3 NOV 2007

oana8188 spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Vineri am reusit si eu sa imi cumpar pompa de la avent.Intr-adevar isi merita toti banii.Am inceput sa redresez problema cu laptele si Raul e fericit si satul cu lapticul meu ...dar de la biberon.Asa avem mai mult timp si pentru altele decat sa stam toata ziua la tzitzi.
AnkRaul
17.10.2007
De care pompa ai luat? Manuala sau electrica?
Oana
 35+ 
 Alexandra