Mamici de noiembrie- decembrie (120)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Buna ziua la toata lumea, mamici si burtici!
Am ajuns si eu in sfarsit la calculator...
Am nascut exact acum o saptamana, deja suntem baieti mari , suntem ok, sanatosi, papaciosi nevoie mare...
Ne cheama Rares Mihai, am avut la nastere 2850 gr. si 49 cm, si am luat trei note de 10. Am inceput sa urlam de cand am ajuns la nenea doctorul in maini, asa, ca sa ne facem auzita venirea pe lume.
Dormim foarte bine, papam la 2 - 3 - 4 ore, depinde cum ne trezim, mami are lapte de poate deschide o laptarie. By the way, pompa de la Avent face minuni... fara ea nu stiu ce ne-am face ca am putea hrani inca trei copilasi care papa ca Rares.
eu am reusit sa ma adaptez repede cu bebele in casa, cu trezitul si toate cele, si chiar nu ma simt din cale afara de obosita. Rares e tare cuminte, nu il deranjeaza zgomotele cand doarme in timpul zilei, il punem in scoica si sta cu noi in camera, sau in patutul lui si sta cuminte chiar daca nu doarme.
Incerc sa pun cat de curand si povestea nasterii lui, a fost oricum o experienta de neuitat pentru mami si tati...
Pupici

Laura 39+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Felicitari, Laura! Ce frumos ca e cumintel. De la noi sa creasca mare si sanatos.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

felicitari laura ... bine ca e mancacios si are mami laptic mult.Sa stii ca pompa de la Avent face minuni, eu era cat pe ce sa raman fara laptic.... si cu ea am redresat situatia .

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Multumesc, vasari! Sa iti traiasca si tie comoara!
... am schimbat semnatura, ca uitasem de ea (si cat era de importanta in ultima vreme, ca numaram zilele sa se mai faca o saptamana, si uite ca nu am ajuns la 40)...
incerc sa mai citesc din urma, ca nu mai stiu nimic de voi...

Laura si Rares 11.11.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Bybyrox, Laura, felicitari mamicilor ! Bbi dragalasi si cumintei!

Fetelor, pustoaica mea are nasucul infundat, ieri i-am facut de doua ori aspiratie cu batista bebelusului, mama ce de mucisori am scos, cam galbenei. Temperatura n-are, o fi vreo raceala? De unde?

Shery si inimioara Alesia (+2 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PRIMA IESIRE LA MUNTE…..DEZASTRU!!
….vineri dragele mele ma suna al meu sot si-mi da o veste super….”am pus geamuri fumurii la masina ca sa poti sa-I dai lui bebe sa pape si mergem la munte ..fa bagajele”….YUPII..m-am bucurat nespus..prima noastra iesire in familie completa…ma apuc de bagaje…impropriu spus bagaje…s-au dus gentile pline cu haine, farduri, etc…bagaje pt 2 zile a insemnat 3 genti mari cu pampersi, crème, servetele, hainute de bebe, etc….plecam..in masina lui George ii place extraordinar de mult…e baiat mare…..tot drumul nu a scos un sunet..mami si tati au putut sa vorbeasca si ei ca acasa nu mai apucam nici san e salutam..in fine..ajungem in Prdeal, ne cazam….il scoatem la zapada pe micul print ..trage un pic pe nas si incepe sa urle de foame..ok nici o problema mergem in camera ii dau sap ape multtttt ca sa putem merge sa papam si noi….la primul restaurant mergem si ne aseaza ospatarul langa unii care fumau de mama focului..al meu se aprinde tot si ii cere ospatarului san e duca la nefumatori …”ne pare rau darn u avem separat pt nefumatori”..ma apuca dracii….in fine..ajungem la un restaurant, gasim masa pt nefumatori..il punem pe bebe in scoica langa noi, comandam..bineanteles eu supa si friptura..ca altceva san u-l supere pe bebe la stomacel….si ne adduce comanda..faza la care al meu bebe incepe sa urle IAR de foame…era terminat de la aer…al meu incearca sa-l linisteasca..eu ma chinui sa bag ceva in gura..fi’miu urla ca din gura de sarpe…ma enervez il iau si fug cu el baie..ma dezbrac si ii dau sa pape..ok asta e…si mie mi ser face o foame de mor la munte dar lui…..ma intorc la masa..incep sa pap…incepe si orchestra sac ante…toate bune si frumoase 5 minute cat a durat melodia cand se oprea orchestra fi’miu urla si toata lumea se uita la noi ca la circ..m-am imbolnavit de draci……toata lumea ii auzeam,..mi s-a intiparit in minte..”vai ce MICUTZ, MICUTZ e!!...ia uite a asa MICUTZ, MICUTZ…dar asa MICUTZ, MICUTZ l-ati adus la munte…….ce MICUTZ, MICUTZ e!!”….imi venea sa urlu…..am platit si am plecat…..bineanteles in masina prestez iar….doar m-am angajat full time ca MILKA..sau FULGA…tot aia e…ne intoarcem in camera….iar prestez….ne bagam in pat..incepe sa urle….nu-I mai place nici in scoica nu-I place decat la tzitzi…ma dor rau..conteaza???..nu!!....intr-un final imi iau plodul in brate si ma duc in celalalt dormitory(noroc ca singura camera pe care am gasit-o era un ap cu 2 dormitoare)…..ma pun in pat cheauna de somn si fi’miu adoarme cu tzatza in brate ….a doua zi la pranz la alt restaurant aceeasi repriza ..asa ca m-am enervat rau si mi-am bagat picioarele in ele de iesiri i-am spus sotului hai acasa ca pana fi’miu nu o manca mancare ca oamenii normali eu nu mai ies nicaieri!!...am ajuns acasa i-am facut baica, masaj si toate cele si s=a linistit ..acasa e cel mai bine si mami si tati s-au tinut si ei in brate in cele cateva ore pe care le doarme noaptea bebe sin e multumim cu atat….asa ca daca vreti un sfat NU IESITI NICAIERI daca alaptati ca nu faceti decat sa va enervati cumplit!!

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

PUSSI NASTERE USOARA SI MULTA SANATATE!! ITI TINEM PUMNII!!
BIBY FELICITARI!! SA VA TRAIASCA!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

LAURA FELICITARI!! MULTA SANATATE!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

..fetelor am cumparat si noi batista bebelusului si nu iese nimic si aspiratorul e nou..i-am facut proba pe bebe
..si lui bebe George ii curge un ochisor i-am dat cu ser fiziologic si vad ca si-a revenit..momentan...cu buricul vad ca are ceva probleme adica am gasit niste sange uscat putin nu mult insa la control acum o saptamana mia- spus dr ca e inchis ca e in regula....

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

...apropo de hainute ude la bebe....eu nu le-am lasat pe mama si pe soacra mea sa vina la noi daca vor sa-l vada pe bebe mergem noi la ei..ele nu au ce cauta cu sfaturi si mai stiu eu ce..le-am spus clar ca nu le primesc..daca am vreo problema pun mana pe tel si le sun sa le intreb...si la inceput cand am mers la ai mei prima oara mama mi-a spus sa am grija sa-i pun cucul in sus ca asa se face la baietei....am zis ok sfatul asta il primesc si asa o sa fac..MARE GRESEALA..in prima noapte a murdarit toate tonele de haine pe care i le luasem si nu stiam de ce ...apoi am realizat dupa ce am stat si m-am gandit si de cand ii pun cucul in jos nu sunt probleme....asa ca m-am invatat minte sa ma iau dupa mama..probabil pe vremea lor cand era cu scutece din carpa asa se facea....

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput