Dr. Nayel -CF2 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
Blueyes, sa de Dumnezeu sa fie perfect! stai cumintica, nu misca, nurespira, sila vara sa ne dai vestea cea mare!
Sarcina usoara si ma rog pt tine!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Annisia spune:
Codruta, nicio soacra mare! Nu pune nimeni ghiara pe iubitelul meu! Nici macar dulcica de Blueeyes! Sa se stie!
PS - nu-s analfabeata... stiu ca e corect gheara... era o gluma...
Micul Yannis creste mare
Happiness_4_us spune:
Mirelush, primeste de la noi o imbratisare puternica, plina de multa dragoste si bucurie. Ai reusit sa ma faci sa plang! Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si totul sa decurga asa cum trebuie!
Te imbratisez cu mult, mult drag si ma bucur din suflet pentru tine! Era si timpul ca DD sa se revanseze si sa iti faca un cadou frumos de arbatori!
Numai bine!
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
felicitari mirelush sa dea bunul Dumnezeu sa ai sarcina usoara,fara probleme si greturi si bebelush sanatos
ma bucur enorm de mult ptr. tine!
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
blueeyes2003 spune:
Fetelor,va multumesc din suflet! Sunteti minunate!
Ma bucur foarte mult ca am ramas insarcinata dar in acelasi timp am inima cat un purice. Mi se pare indreptatita aceasta teama tinand cont de cele intamplate nu o data,ci de 2 ori!
O sa fiu cu adevarat linistita doar atunci cand imi voi tine copilasul sanatos in brate si imi voi vedea visul cu ochii!Pana atunci insa, trebuie sa incerc sa gandesc pozitiv(pe cat posibil)
Multi !
Mirela
In asteptarea Craciunului!
Codruta27 spune:
Mireluta,
Nimic rau nu are voie sa vi se intample!!! Pe acest bb, doar l-a adus Mosul, nu?
Hihihi Annisia, geloasa mai esti! Imi aduci aminte de nasa mea, care spune ca nora ei e o nesuferita!!! Si baiatul nu are decat 11 ani! Asa ca, offfff soacra, soacra...poama acra...
http://tt.lilypie.com/16Vep2.png
devylla spune:
Mirela si noi iti suntem aaturi.Trebuie sa fie bine...vorba tuturor...in varful patului sa stai si sa nu misti nici un pai daca asta e nevoie ca bb sa stea cuminte in burtica.BRAVO!FELICITARI!
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
blueeyes2003 spune:
devylla multumesc pentru gandurile bune!
pentru Erika!
Mirela
In asteptarea Craciunului!
raluca22 spune:
Buna fetelor!
MIRELA iti doresc sa ai o sarcina usoara si sa-ti de-a Domnu un bebe frumos si sanatos !
RALUCA si ROBERT
Codruta27 spune:
Neata, fetelor cochetelor!
Mirelus, cand mergi la nenea doctorul?
Cum te simti?
Mai updateaza-ne si pe noi cu cate o noutate mica!
http://tt.lilypie.com/16Vep2.png