Dr. Nayel -CF2 (16)
Raspunsuri - Pagina 4
a_da spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Sa-mi tineti pumnii!
Mirela
In asteptarea Craciunului!
Sa fie intr-un ceas bun!
Sarcina usoara si bebe sanatos!
Shine spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Am revenit cu vesti proaspete!Se pare ca s-a infaptuit o minune si am vazut cele II liniute mult asteptate! A doua liniuta este mai pala dar este!
Nu-mi vine sa cred,sunt asa emotionata!!!
A fost foarte darnic Mos Nicolae!
Va pe toate!
Mirela
eu sunt suparata. , pe prietenii aia pe care nu ii mai am, pe tehnologia inalta din casa,pe vecinii zgomotosi, pe medicii ciudati.... pe lume.
am intrat pe forum, sa va zic ceva.. nu mai aconteza acum ce.. si ce imi vad ochii????
MIRELA sa fie intr-un ceas bun, imi vine sa te sun, dar oamenii normali poate dorm la ora asta.
te pup, te imbratisez, mi-au dat lacrimile, sunt fleasca de emotie.
hauleu, ca proasta mai sunt cand e vorba de d-astea. sunt o plangacioasa.
Fetitz, Dumnezeu sa aiba grija de bobuletul mic din burtica ta, sa te pazeasca de gretzuri, ameteli si chestii naspa d-ale gravidelor.
io nu-s prea bisericoasa, si am recunoscut de fiecare data ca ma rog rar, poate prea rar,
dar in seara asta trebuie sa ii multumesc LUI ca a facut o minune pentru tine!
sa ne scrii in fiecare zi, sa ne zici cum esti, vrem poze, ecografii, relatari.
bravo MIRELUS...
codruta, baga mare, faceti-va surori de odisee
Codruta27 spune:
Mireluta!!!!!!Ce surpriza!
Ma bucur din tot sufletul pentru tine! Ai sa vezi ca o sa fie super bine! Felicitari, sa fiti sanatosi, si sa va aduca numai si numai bucurii!!
Fuguta repede la Odisee! O sa fii mamica de iulie-august, sau de septembrie-octombrie?
Te pup,
Sa ai grija de voi!
http://tt.lilypie.com/16Vep2.png
blueeyes2003 spune:
Va multumesc fetelor pentru felicitari si pentru gandurile bune!
Shine m-ai facut sa plang cu ceea ce ai spus!Mersi mult!
Bineinteles ca am sa scriu mereu,sper din suflet sa am numai lucruri bune de spus!
Tu de ce esti asa suparata?
Codruta lucreaza cu spor sa ne vedem pe la cabinet!
Am sa fiu la odiseea mamicilor de iulie-august!
Mirela
alice2004 spune:
Mirelush, oau, ce mult ma bucur pentru tine !! Felicitari multe, sa ai o sarcina usoara si frumoasa si un bebe sanatos si voinic !! Te pup cu mult drag si iti doresc o odisee minunata !! Ai sa fii colega cu prietena mea Rain (Nicole) - si ea tocmai a aflat ca o sa aiba bebe doi !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
OanaE spune:
Felicitari Mirela! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai un bb sanatos, frumos si destept asa cum ne dorim cu toate. Au fost emotii pana a ramane insarcinata, acum urmeaza emotiile fiecarei consultatii (ecografii)... si tot asa... dar e foarte frumos. Iti doresc o sarcina usoara pe care sa o duci cu bine pana la capat.
Pupici xxx
Annisia spune:
Blueeyes!!!!! Bravos gagici!!!! O sa avem un bebe cu ochi albastri!!!!! Sa ne traiasca, mai vere, ca l-am asteptat cu toatele!!!!
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Blueeyes, pana la trei luni de sarcina nici sa nu respiri, ai priceput? Si sa nu te puna Sfantu sa ne parasesti, ca intru peste tine la odisee... Felicitari iubita!!!! Ce-ti spuneam eu.. Ai incredere in tine si totul e posibil pe lumea asta. Acum va trebui sa ai incredere in bebicul tau (care eu cred ca e o fata)...
Micul Yannis creste mare
Codruta27 spune:
MAi Annisia,
Tu deja te vezi soacra mare, nu-i asa? De aia vrei o fetita cu ochii albastri, de la Blueeyes?
http://tt.lilypie.com/16Vep2.png
sim_stoian spune:
Felicitari, Mirela!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos! Si eu zic la fel ca Annisia, ca e fetita
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare