Dr. Nayel -CF2 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
blueeyes2003 spune:
Raluca
Codruta am sa merg la dr aproape de 6s.Vreau sa-i aud direct inimioara.
Ieri m-a durut un picut burtica dar am luat no-spa si a trecut.Vad ca astazi sunt ok.Am inceput de cateva zile sa iau Utrogestan si acid folic,de fapt il iau de muuuultttt! Nu am ratat nici o zi acidul folic,chiar ma intreba sotul mereu dc e ok sa iau asa tot timpul!
Tu cand te apuci de treaba,din ianuarie? Mi-ar fi placut sa fim colegute la odisee! Iei acid folic,nu?Este bine sa iei cu 3 luni inainte de a fi gravi.
Mirela
In asteptarea Craciunului!
Codruta27 spune:
Mireluta, si mie mi-ar fi placut tare mult sa fim la aceeasi odisee. In ianuarie ma apuc de treaba si vreau sa spun ca de abia astept! Sper sa se si prinda repede!
Acid folic iau si eu de cand am intrerupt AC, cu unele mici scapari, recunosc! Mai sar peste cate o pastiluta!
Ai grija cu burtica ta!
Ce DPN ai?
http://tt.lilypie.com/16Vep2.png
alice2004 spune:
Fetelor, am si eu o intrebare/rugaminte la voi - are cineva o fotografie cu dl.doctor Nayel ?? As vrea si eu sa il "am" pe nea doftoru in albumul cu poze al Andreiushului meu ! Multam mult anticipat !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
blueeyes2003 spune:
Codruta eu iti pumnii sa se prinda din prima.Acum depinde de fiecare,sunt femei care raman foarte repede gravidutze si altele care raman dupa multe incercari!Sper sa faci parte din prima categorie.
Am DPN 15 august,chiar de Sf. Maria(e si ziua mea,a sotului si a mamei), dar eu avand o cezariana la activ,cred ca voi naste cu 2 saptamani mai devreme.Doamne ajuta sa ajungem acolo!
Alice si eu mi-as dori o poza cu dr. Nayel dar din pacate nu am!
Mirela
In asteptarea Craciunului!
alice2004 spune:
Iertati-mi intrebarea, nu mai stiu daca am mai pus-o odata, ca ma lasa memoria big taim !!
Mirela, iubita, (nu stiu daca te hotarasti si ramii tot pacienta lu nenea Nayel), dar iti doresc din tot sufletul sa ajungi cu bine la capatul drumului si asa ai sa ai motiv bineintemeiat sa il imortalizezi alaturi de puiul tau drag !!
Pupici mii iti trimit si o imbratisare cu drag !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Codruta27 spune:
Mireluta Draguta,
Ia spune tu repede, ai dat fuguta la Odisee?
Vad ca ti-a purtat noroc capitolul nou deschis de tine! Poate ar trebui sa fii tu prima mamica de la Odiseea de Septembrie-Octombrie!
Sa il deschizi tu!
Eu zic sa ai incredere in tine si in soarta ta si a copilului vostru, si sa privesti cu incredere viitorul! Va fi ca in basme:3- cifra norocoasa!
Annisia spune:
Codruta, Mirelush a noastra naste in august... Poate chiar in iulie, pe la sfarsit. Ce sa caute la sept-oct 2008?
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Aaa, si ca sa iti raspund eu la intrebare... Nu, Blueeyes nu a scris inca la odiseea de iulie-august 2008. Eu una o inteleg perfect. Am fost colege de odisee, la mamici de sept-oct 2007. Cu siguranta ca se va trece pe listuta cu gravi atunci cand va simti ca totul este in regula. Pupici Blueeyes!!!! O sa fie bine!
Micul Yannis creste mare
Codruta27 spune:
Multumesc tare mult pentru lamuriri, Annisia!
Nu stiam ca ati fost colege de Odisee! Ma gandeam, ca ii merge bine cand deschide capitole! Dar, intr-adevar, e departe de sept. Desi am vazut ca mamica deschizatoare de Iulie August, naste in Iunie! ( Am tras si eu un ochisor!)
Oricum, sanatos sa fie strumful de iulie-august!
Va pupez!
OanaE spune:
Buna fetelor!
Am fost ieri la Nayel si mi-a facut ecografie. Mi-a spus ca totul e in regula si ca o sa am un baietel. Mi-a mai spus asta si la 3 luni, dar acum mi-a reconfirmat.
M-a programat pentru ecografia morfologica (4D) pe 15 ianuarie. Vroiam sa va intreb daca a facut vreuna din voi ecografia asta la Nayel si cat v-a costat? Si cum a fost? Ma gandesc ca este o ecografie mult mai amanuntita, nu?