Dr. Nayel -CF2 (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Helenutza ii urez si eu La Multi Ani baietelului tau, sa-ti traiasca,sa fie sanatos,norocos si sa iti aduca numai bucurii!

Mirela 14w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Mirela merci de urari! la fel si voua!
am facut www.dropshots.com/elenapitu" target="_blank">poze, dar pt ca el e bolnavior nu a fost tocmai in forma.

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Neatza fetelor!Iar s-a lasat linistea peste subiectul nostru...

Helenutza, am vazut pozicile,ce baiat mare ai,sa-ti traiasca!

Codruta, esti bine?Cum stai cu simptomele? Sper ca nu te chinuie prea rau!

Fetelor,voi stiti ce putem lua pentru dureri de cap? Am momente in care ma doare ingrozitor si nu este de la tensiune,cel putin pana acum stau bine la capitolul asta!
Am sa-l intreb pe Nayel cand merg la el dar parca nu-mi vine sa-l sun pentru atata lucru!

Va !

Mirela 14w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Salutare fetite dragi!

Mirelus sunt foarte bine, multumesc de intrebare. Vezi ca pentru durerile de cap ai voie sa iei paracetamol normal, nu sinus. L-am intrebat eu pe dr., si mi-a zis sa iau paracetamol fara probleme.

Din fericire pentru mine, greturi nu am deloc. Incepuse cantarul sa o ia razna, in sus, dar mi-am dat seama de la ce. Mananc cam sarat si retin apa. Corectez si asta!

Helenutza, sa traiasca flacaul mare si frumos!

De Norocik mai stiti ceva?

Va pup pe toate!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Haideti fetelor, nu mai gasiti cateva cuvinte sa dam gata si capitolul asta? Gravidutele noastre frumoase se menajeaza? Nicio veste noua de la nea Nayel? Hai, bagati aici cu incredere!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Haideti fetelor, Annisia are dreptate! Se arata ea mai rar, dar si cand se arata numai adevaruri spune! Ce faci Annisia? Ce face bebel? Mare si frumos, si plimbaret...

Mirelus, te mai doare capul?

Shine, tu? Ce faci? Cum esti?

Va pupez!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

Codruta, nu m-a mai durut capul de 2 zile,Slava Domnului.Dar e bine de stiut ca putem lua ceva,mersi pt info.
Cand mai mergi la eco?

Annisia, eu nu am noutati,deocamdata astept sa imi iasa niste analize si apoi merg cu ele la Nayel.Sper ca atunci voi afla si ce am in burtica.
Multi lui Yannis!

Mirela 14w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Fetelor,am deschis un nou capitol AICI

Mirela 14w
Our little Miracle!

Mergi la inceput