Dr. Nayel -CF2 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Mirela, Codruta , ma bucur ca ati vazut puishorii din burtika si ca sunteti bine.

mai fetele sa o barfesc un pic pe dna Shine care viziteaza suspect de des acest subiect si mai are si greturi si nu raspunde la intrebari, cum ar fi de ce se intampla asta zic sa o barfesc pt ca daca ma adresez direct, ma ignora. poate asa sare cu gura pe mine si imi zice fro doo printre care si raspunsul la intrebare . hi hi hi

aaa, uitam sa va spui. m-am intalnit cu Nayel in Mall, sambata. noroc cu sotzul ca mi l-a aratat ca io eram preocupata sa mai gasesc ceva la reducere, tzoale normal. uitasem ce berbant bine e!

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Helenutza, fatah, nu a fost cu intentie, da' pe cuvant de nu ma pierd in mesaje pe baby+...62...
e si normal sa vizitez des sub'ectu de fatza. Doar am doua gravidoase de sustinut, si mai stau si toata ziua acasa, io nu muncesc asa, ca tine. eu pierd vremea toata ziua.

Nu sunt gretzuri!, ca nu vreu gupil balantza(hauleu, cand ma gandesc ca nici sor-mea nu a vrut scorpion, si uite asa s-a nascut fiica ei la 8 luni.. scorpion )

Si apoi, nu poc sa vorbesc cu concurenta in fata, ca apoi o sa imi fie rusine sa iti suntesc nurora la vara.

ps. horia a lu' helenutza si-a tras gagica, iar eu, ca o soacra in devenire, am pus ochii pe ea, nestiind ca e luata fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Shine ma gandeam ca vii cu vreo veste ,ceva...dar de ce nu vrei copil in zodia Balantei?Eu sunt Balanta,sa stii! Chiar, tu ce zodie esti?

Helenutza mai e putin si face si flacaul tau 1 anisor!Imi amintesc ca anul trecut pe vremea asta ne pregateam de galerie!

Ce misto ca te-ai intalnit cu Nayel ...era cu sotia?

Mirela 13w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

je, scorpion
nu's de ce nu vreau balanta.
dar sa stii ca nu am nimic cu zodia.
nici varsator nu vroiam, dar, ce , a fost dupa mine?

Helenutza, nu am apucat sa scriu mai devreme.. ce e frumos si lui Dumnezeu ii place, nu?

Mergi la inceput

he he, v-am zis io ca o sa sara Shine cand o barfesc. hi hi
Shine, da, normal ca ce e frumos, place! io am zis ca puteti sa o admirati cat vreti! e clar ca prefer asa decat sa nu se uite nimeni la ea
a, de greturi. deci zici ca nu e? bine, explicatia e de forma, chiar si tu iti dai seama ca nu e dupa tine. adica nu stiu, eu cand m-am apucat de facut la Horia nici prin cap nu aveam sa fie in zodia x, y sau z, baiat sau fata. io zic, daca vrei, fac si galerie!
lasa-ma fata cu munca pt ca din punct de vedere forum am acum ragaz sa ma uit in liniste. pai acasa nu pot de nici un fel! asa ca te inteleg!
Mirela, da, facem anishorul si nu imi vine a crede ce a trecut. si eu stau si ma gandesc: ce faceam anul trecut pe vremea asta.... ma apuca nostalgia. ma gandeam mai am atatea zile pana la termen, o venii, o mai sta?! a venit la fix, fix. a, Nayel cred ca era cu cineva, ca el se plimba printre tzoale, asa, fara sa dea prea mare atentie, ca si cum astepta pe cineva, cred ca era la cabina, as fi vrut sa o vad.
a, ti-am vazut pozele de la eco. super misto, se vede clar! ce dragutz!

pupiiiici

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Buna dimineata!

Shine, Helenutza, multumim pentru incurajari!

Mirelus, ce dragut e bebe! Seamana cu tine, se vede clar, de la o posta! Chiar, nu s-a vazut ce este, fetita, baietel? Tu ce simti?

Va pup!

7
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,multam pentru aprecierile ref la bebe!
Codruta, cand am vazut prima data poza eu am zis ca seamana cu sotul,acuma sunt tare curioasa sa-i vad moaca.Off,cat mai e pana atunci...
Noi ne dorim foarte tare o fetita dar parca vad ca e baietel.Oricum,nu conteaza,important este sa fie totul bine!

Multi tuturor si week-end placut!

Mirela 14w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nu am fugit fetelor, nu am fugit... Doar ma vantur prin lumea larga. Yannis va trimite un pupic dulce!!!

http://good-times.webshots.com/photo/2714192840101620375moxIDM

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

multi ani traiasca, multi ani traiasca
Draga Horica, io iti urez mulzti ani, si vreau sa te invit la o .
Da nu acuma,... stai asea sa mai crestem un pic, sa scapam de sub ochiul vigilent. ca nu poc sa fac ni'ka fara mama asta.
semnat Alexandru R

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Shine

multi ani traiasca, multi ani traiasca
Draga Horica, io iti urez mulzti ani, si vreau sa te invit la o .
Da nu acuma,... stai asea sa mai crestem un pic, sa scapam de sub ochiul vigilent. ca nu poc sa fac ni'ka fara mama asta.
semnat Alexandru R

Shine si bebe Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/" target="_blank">Jurnal de bebelus

vaiiii ce urare frumoasa am primit. multumim muuult! (io sa stii ca am gustat bere, e buuna, imi place! hai ca ne facem noi mari semnat Horia)

Annisia ce va mai preumblati. f bine, bravo voua! ce mare e Yannis, si tare frumos si vesel. ia uite-o si pe mami, cu role. he he, ale mele inca sunt la boxa... mde! o sa le scot cand o da caldurica.

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput