Dr. Nayel - CF2 (17)

Dr. Nayel - CF2 (17) | Autor: blueeyes2003

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Ohoooo, ce minunatie! Capitol nou! Multumim, Mirelus!

Sa fie un capitol numai cu vesti bune!

La un nou control o sa merg dupa 8 martie. Mai am un piculet de asteptat! Sa se faca si bub mai mare, sa-l vedem mai bine!

Va pup!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Sper ca la acest capitol sa cunoastem cat mai multe paciente ale dr.Nayel!Si numai vesti bune!

Si eu abia astept sa merg la eco!Mai ales ca presimt eu ca imi va putea spune ce este.La prima sarcina abia implinisem 16s si mi-a spus ca pare ca e fetita si asa a fost!As vrea sa aud aceleasi cuvinte si acum!

Carmina ce mai faci?Nu ai mai intrat pe aici!

Mirela 14w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bravos fetelor! Sa fie intr-un ceas bun acest nou capitol. Ma bucur enorm ca gravidutele noastre sunt bine. Mirelus deja ai 14 saptamani, uau!!! Ce misto de tine. Mie imi e un dor teribil de burtica. Acusica incepi sa-l simti pe bibic, ce frumos!!!

Noi suntem plimbareti, cum ne stiti deja. Fuseram la un munte de o saptamana si maine plecam la mare. Nu am stare fratica. Si cand ma gandesc ca vin caldurile si incep gratarele, marea, plimbaturile... offf, offf ce de munca am!!!
Uitati o pozica de la bebe Y, sa va tina de urat pana data avaiatoare!!!

http://good-times.webshots.com/photo/2984647860101620375lPQWDc

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Hei, ce faceti? Nicio miscare pe aici??? Deci nici nu ati apucat sa vedeti pozicile cu bebe Y?! Si u care vroiam sa va mai pun si altele... Unde sunteti fetelor????
Eu sunt aici:

http://good-times.webshots.com/photo/2443456050101620375pUgUUf

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Annisia, Annisia, ce-mi faci tu mie, cu pozele de la mare??? Asa ma mananca talpile sa plec...Mi s-a facut asa un dor de ea!!!! "Saruta marea...la Eforie, si spune-i ca mi-e dor de ea..." Nanananana...

Oricum, bebe Y este fabulos de frumos!!! Plimbaretilor ce sunteti! Bravo voua!

Si eu am fost ocupata. Am fost nasi in weekendul asta (partea I, adica cununia ciivila, urmeaza parte a II saptamana viitore, adica nunta. Deci , am lipsit motivat!

Va pup dragele mele mamici, si pe voi si pe bebici!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,
Intr-adevar,cam multa liniste pe aici...
Annisia, superbe pozele,ca de obicei.Ce mult imi doresc sa ajung si eu la mare.Ce plimbaret e micul Yannis!
Arati foarte bine!

Codruta, sa-ti traiasca finii! Poate ne arati si niste poze!

Restul fetelor,ce mai faceti?

Mirela 15w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Va arat, cum sa nu, Mireluta draguta! Dar saptamana viitoare, dupa nunta! Sa fie tot tacamul!

Pe mine ma chinuie o durere de gat infioratoare. Ma lupt cu lamaie, gref si portocale. Nu stiu ce sa mai fac? Aveti ceva sugestii, mamici cu experienta?

9+
Bebe mic

Mergi la inceput

Blueeyes, bravo iubita!!! 15 saptamani - totul o sa iasa perfect! Se intrezareste o fetita ceva? Hai ca vreau o blonduta pentru baiatul meu!

Codruta, eu luam Tantum sau Strepsils. Uneori jeleuri din alea chinezesti. Toate au efect. Numai sa intrebi, ca unele au contraindicatii in sarcina. Pupici si sa treaca gatul, ca sa poti chiui la nunta!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Buna fetelor!

Am si eu o mare mare rugaminte la voi! Aveti idee cam cat se da la o nastere normala si la o cezariana la domnul doctor Nayel? Va rog mult poate ma puteti ajuta!!! Eu urmeaza sa nasc la CF2 si as vrea sa stiu cam care sunt tarifele!

Multumesc mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

buna seara!
Mirelus fac bine si incerc sa fac si mai bine daca as stii cum...
Am fost luni la control la nayel si totul este in regula...pana acum. Un moment emotionant a fost acela in care din senin m-am trezit cu Nayel ca spune "...si pare sa fie fetita" . Mai merg peste 4 saptamani la cotrol si sper sa nu se transforme in baiat pana atunci, dar daca o face nu-i bai, sanatos si in brate la mine sa fie .

Si chiar asa, m-ar interesa si pe mine care mai sunt tarifele acum la o nastere.

Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput